Monthly Archives: January 2015

Bare fortelle båt lage utmerket listen over boksere.

Båt eller Nattadate Wachirarattanawong har bekreftet at han er glad for å bringe bokseren i Dekwisatekkanongdate å kjempe for tjeneste Suek Chao Muai Thai Muay Thai fans. Men hvis dette kravet til Muay Thai fans å snakke før, bør ikke det være det store problemet for sikker.

 

Videre har båt eller Nattadate Wachirarattanawong, som er unge og varme promoter, likeledes avsløre til journalistene Muai Boym etter bringe par bokseren fra Dekwisatekanongdate program å kjempe for å returnere lykke til Muay Thai fans i Suek Chao Muai Thai slutten av året for å inntrykk fra Muay Thai fans av Suek Chao Muai Thai. Dermed bør det takk for ledere å gi ære ham mye også takke for hver leder av Muay Thai treningsleir, som har tatt seg av hans bokseren med perfekte resultater av hver boksere. I tillegg føler han glad for å bringe Dekwisatekanongdate boksere å kjempe for Muay Thai fans i Suek Chao Muai Thai igjen kravet til Muay Thai fans etter å ha en tale før uten problem.

 

Båten sa at i siste har han gjorde listen over 1 eller 2 par boksere på grunn av sammenføyning av et annet program for andre par boksere. Derfor har han ingen sjanse å lage listen som denne gangen før for 4 par boksere til ros fra Muay Thai fans. Dermed vil det være glad hvis bokserne i channel 3 ikke har en annen kamp å kjempe for å delta i dette programmet med full deltakelse av ham og hans samarbeid.

Iiad har laget listen feirer for geit året.

Chun Kertphet eller Promoter Peerapong Theeradatepong har startet geit nyttår med brining Iiad fra Sør Thailand eller Peemai Arawan å møte med gamle talsmann eller Tawarit den beste Udorn med overfylt av master par boksere fullt i dette programmet uten skuffelse for alle.

 

, listen over par boksere er fortsatt den samme for Suek Muai Thai Ched ser i geit nyttår av 2015, det kan sette dette programmet neste søndag i fjerde januar 2015 Lumphinee boksing stadion samtidig. Videre har arrangøren avslørt for samarbeid med Muai Siam at for det nye året eller den første uken, kan han ta en beslutning å gjøre listen over denne lille par bokser som slåss med hverandre igjen mellom Peemai Arawan og Tewarit den beste Udorn etter at de har tatt tur til å bli taperen og vinneren for én gang. Da mener de at dette spillet kan være morsommere, og Muay Thai fans bør ikke gå glipp for dette programmet, som den nye året gaven til alle.

“Khaophong” kan ikke forlate fra dette boksing sirkel definitivt.

Tawee Ampornmaha eller Khaopong Sittichuchai eller tidligere kjente Thai boksing og sølvmedalje olympiske etterlate ikke fra boksing sirkelen selv om han har pensjonert fra arbeidet siden han var 55 år gammel Osotsapa selskap. Men er han ærefullt å delta i fortellende team av Suek Chao Muai Thai Om Noi boksing stadion hver lørdag som den siste tiden.

 

Videre Khaophong Suttichuchai er tidligere mester Thai bokser eller sølvmedalje i OL i Los Angelis 1984, men etter at han har forlatt fra hans boksing sirkel, har han jobbet for Osotsapa selskapet før seg hans arbeider siden han var 55 år gammel Osotsapa den siste dagen lørdag 27 desember 2014.

 

I tillegg sa Kaophong eller Tawee at han har pensjonert fra Osotsapa da han var 55 år gammel, men han følte fornøyd med jobber i dette selskapet mye på grunn av støtte fra de senior ofte. Imidlertid etter hans avskjed det er flere selskaper å kontakte ham også, besluttet endelig han å delta i fortellende team av Suek Chao Muai Thai Om Noi boksing stadion med å være respektfull for ham mye å jobbe i oppgave hans elskede til dette boksing sirkel ytterligere.

Støtte til “Phetdam” for å være en god fremtid.

Den nye utmerket bokseren fra Lamplaimat i Burirum provinsen eller Phetdam S. Sangakarnchang har vist vakre form. I det siste, har han kjempet i millioner baht av Rachadamnern Muay Thai stadium å overvinne hans par bokser eller Toryodsiam Sorchor Wichitpadreaw for å 1 million baht tilbake til Buriram provins med lindrende fra rart. , den vakre hode damen av S. Sangakarnchang Muay Thai treningsleir og eier av Lamplaimat maskinverksted er virkelig stolt om dette emnet som best med hensyn til Palangmai gruppen teamwork i denne 2015 å presse opp hennes bokser for å forstå mesteren i et annet program også å være æren i høy henne viet og elsker Thai boksing stil for landsbygda Muay Thai treningsleir.

 

Pha S. Sangakarnchang eller vakre eieren av maskinverksted avdekket gjennom Muai Siam at hun ønsker å best hensyn til Palangmai gruppen å presse opp Phetdam S. Sangakarnchang i 2015 dette å være den velkjente sikkert. Dessuten, har det tidligere mester eller Nampon P.K Peaster O å ta vare dette emnet fullt med friskhet av Phetdam etter fatte mesteren for å millioner baht fra Torsiam Sorchor Wichitpadreaw i to millioner baht Rachadamnern Muay Thai stadium. Videre, rettet hun at i denne 2015 hennes bokser kan forstå mesteren i et annet program skal æren av S. Sangakarnchang boksing stadion igjen med quaranteeing ikke å gjøre skuffelse til Muay Thai fans sikkert med tillit til bokseren. I tillegg har senere han vunnet flere par boksere også.

Skrøt for å vinne “Yokwittaya” eller dårlig kneet bokseren.

Phetuthong A. Khwanmeung smiler etter vite at han kan møte med Yokwittaya Phetsiameun i neste kamp med ikke mye å bekymre fordi han virkelig liker å møte med denne boksing stilen. er han sikkert at han kunne overvinne kne bokseren som Yokwitttaya sikkert på grunn av hans favoritt å kjempe med denne stilen bokser, og i neste kamp han og hans par bokser være støtte blant Rachadamnern bursdag programmet denne 24 desember 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium.

 

Phetuthong sa at for Rachadamnern bursdag program med 69nde år denne 24 desember 2014 ved Rachadamnern Muay Thai stadion at selskapet Sommai Sakulmateta har installasjonsprogrammet den store kampen av 10 master par boksere. Videre, en av dem er par bokseren mellom Phetuthong A. Kwanmeung og Yokwittaya Phetsiemeun å kjempe støtte par bokseren av kampen. Det siste har Phetuthong avslørt for samarbeid med Muai Siam daglig at han føler seg bra å kjempe med Yokwittaya fordi han virkelig liker å kjempe med dette boksing stil å vinne ham definitivt.

 

I tillegg har han vunnet Songkhom Sitnayoksanya, Singthongnoi P. Telakul, Superlek av Rattanabundit university og flere de allerede. Som et resultat er dette ikke det store problemet for ham med hans gode beredskap å vinne selv om han har forhandlet vekt for 1 pund til Yokwittaya som 129/128. Deretter bør det vennlig hilsen for Muay Thai fans å muntre opp ham uten at skuffelsen dem sikkert.