Monthly Archives: December 2014

«Mit» bør revurdere igjen.

Sitte Pakpanang skrøt til Mit Nakorn at det er ikke bare Rungphet av 5 stjerners kylling å kjempe med Khumthrab Suwityim med funniness én side, men det er også Khumthrab å slå Rungphet til rundp ansiktet også. Videre Palangmai samarbeid har sjekket detalj av denne par bokser allerede, og det har sett egnetheten for å la Rungphet fra forskjellige programmet å kjempe med Khumthrab gitt likhet for kroppen betingelse, er bedre strategi for Khumthrab. Tvert imot, bør den fortelle legen å arbeide i dette spillet fordi det har høy utsatt for Khumthrab å slå Rungphet skal strikkes i ansiktet.

 

For Suek Chuchareon Muai Thai mandag 29 desember 2014 Rachadamnern Muay har Thai stadion, Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong satt opp Palangmai samarbeid å hjelpe denne par bokser mellom Khumthrab Suwityim eller bokseren Palangmai gruppe ansiktet med Rungphet av 5 stjerner kylling eller kneet bokseren fra annet program. , dette er den nye og overraske. Videre har går Mit Nakorn eller Sumate Siasattabongkot eller arrangøren av Winmitchai følt forvirret etter vite at Palangmai gruppe kan ansette Rungphet å kjempe med Khumthrab med sin fordel enn Khumthrab å slå Khumthrab sikkert.

 

Ifølge denne nyheten sist søndag, sitte Pakpanang eller trener Suwityim boksing leir i Phuket provins har skrøt at han ønsker å fortelle Mit Nakorn, ga som nyheten av ser ned resultatene av Khumthrab å revurdere fordi Khumthrab har mye erfaringer å kjempe med flere boksere. Deretter, når du sammenligner hans god strategi og mye erfaringer, han har høy liggende å vinne Rungphet også. Dessuten skal det fortelle legene å arbeide i dette spillet, samt utleie Rungphet å forberede seg til å være needled ansiktet også. Tilsvarende har han fortalte Khumphrab å stoppe Rungphet’s kneeing ved hjelp av albuene. Som et resultat, Muay Thai fans bør forutsi om hans fortelle er sannheten, Suek Sia mer Chuchareon Muai Thai for mandag, i samarbeid med Palangmai og han er overbevist om at Khumthrab kan ha en sjanse til å bli vinneren i dette spillet sikkert med braveness av dommerne å dømme ham som vinner.

Ikke ta Yodkhunpon for gitt.

Su Sak eller Tawee Niranrat har advart for Muay Thai fans ikke for å se etter gitt av Yodkhunpon Sitkrongsang Extraco men han er ikke øversten er å forstå for champion. Imidlertid har han heldig sjarm skjedde i neste runde mye.

 

Susak Tawee Niranrat eller sjefen for Sakniranrat sa etter Yodkhunpon Filmkrongsang Extraco har overvunnet poengsummen for Morakot Khomsaimai i første runde av siste kamp å inn i semifinalen runde 11st Fukthiangroup i Suek Chao Muai Thai Om Noi boksing stadion som han vet godt at Yodkhunpon er toppen i runden. Men ønsker han å advare Muay Thai fans ikke for å ta for gitt for Yodkhunpon Filkkrongsang Extraco fordi denne bokser har han heldig sjarm å være vinneren av dette boksing sirkelen mye. Dessuten, han sa at Yodkhunphon har sin lykke å være vinneren av programmet, Muay Thai fans ikke bør ta ham for gitt selv om han er i fjerde grad av alle.

Vie for å kjøpe “Khwandome” for 1 million baht.

er Suek OneThongChai fortsatt favoritt en av Muay Thai fans; videre i siste millioner baht programmet, ville det være Rambo Thungsong eller Khwandome Tormeanburi, som har overvunnet Champesarn Suriyannoi Orbortor Khamphee å være vinneren for 8 kamper kontinuerlig. er det fornøyd med sjefen til å betale for ham i en million baht hvis han flytter til sin boksing leir, og han får 30,000 baht å kjempe i 103-104 pund

 

har Wittaya understreket med journalister av Muai Siam som i det siste programmet Rambo Thungsong har kjempet for å bli imponert av Muay Thai fans av Suek OneThongChai Million Baht. Dessuten, det siste 2014 han har aldri mistet til noen, så det bør vennlig hilsen for dommerne å vurdere premier til ham vel som andre også. I tillegg finnes det leder av store boksing leir, som imponerte med Rambo form å betale for 1 million baht ham hvis han flytter til sin boksing leir. Deretter har Wittaya takket for ham også på grunn av sin gode støtter fra tid til tid. den annen side, Rambo er hyggelig med flid og gi penger å ta vare sin familie, og han får 30,000 baht for å slåss i liten vekt allerede. Som et resultat, kan i det neste året eller i AD 2015, han være mesteren i neste program for sikker. Dermed bør Muay Thai fans muntre opp for ham uten å bli skuffet absolutt.

 

For siste statistikken, har Rambo slått av Saaek Sitphameuk, Wiarya Sujeebameekaew, s. Telakul, Toto Sripanomyim, Kobee P. Telakul, The vinner S. Pongamorn, Papaelek T. Laksong Muay Thai treningsleir, Phetrungriang Sitnorasing, The vinner S. Pongamorn og Suriyannoi Orbortor Kamphee.

“Mai” har laget listen par bokser på bursdagen av Rachadamnern Muay Thai stadium.

Selskapet Sommai Sakulmatta har avslørt for par bokser av Suek S. Sommai fødselsdagen til Rachadamnern Muay Thai stadion programmet onsdag 24 desember 2014; nemlig Yodwicha P. Bunyasit til kneet opp med Sansatan S. Suradate i 137-140 pounds etter andre par bokser eller Superlek av Rattanabundit universitetet å møte med Chomphichit Sitsafebunyham i 126.5 pounds og andre glimrende par boksere. Deretter Muay Thai fans bør gå glipp av dette programmet.

 

Suek S. Sommai om fødselsdag Rachadamnern Muay er Thai stadion program sendt onsdag 24 desember 2014, selskapet Sommai Sakulmateta eller Palangmai boksing leir og hans samarbeid klar til å gjøre listen over par bokser; nemlig master par bokseren av Yodwicha P. Bunyasit å prute vekt Sansatan S. Suradate i 137-140 pounds samt betydelig par bokserne uansett Superlek av Rattanabundit University til å møte med Chomphichit Sitsafebuntham i 126.5 pounds, Denphanom av Keelakorat skolen å møte med Chamuakthong S. Yuphinda i 136 pounds, ET Phetsomnuek møte med Phetbunchu av Keelakorat skole i 129 pund, Sanwangchai J.S.P. til ansikt med Paeteng Kertponthip i 121 pounds og Thanadate T. Pran 49 til å møte med Khonkhob W. Wiwattananon i 112 pund og andre glimrende par boksere å kjempe i dette programmet.

 

Sommai sa at hans samarbeid og ham har laget listen over nye og interessante par boksere dette programmet av Rachadamnern Muay Thai stadium allerede; nemlig den master par bokser eller Yodwicha å prute vekt for Sansatan 3 pounds og andre gode de. Derfor bør det inviterer Muay Thai fans å følge opp programmet også.

SiaNao kan overse gode håp om BigSong med sin egen verdighet.

SiaNao eller Wirat Wachirarattanawong sa at han ikke brydde seg om håp om BigSong eller Thongchai Rattanasuban for å tillate ham å dele hans boksere for programmet. Dessuten, han er ikke sikkerom hans mål, men har han sin verdighet ikke gjør som dette med BigSong lenger. Dessuten er han sikker på om sin kapasitet som hans samarbeid sette stor skal Muay Thai fans av sin egen følges opp.

 

Etter BigSong eller Thongchai Rattanasuban har rapportert til journalister at han er klar til å hjelpe SiaNao eller Wirat Wachirarattanawong sette programmet boksing fullt, spesielt å dele for Superbank av Rattanabundit og Pakorn PK Sanchai Muai Thai Yim i Lumphinee boksing stadion for å delta i Suek Lumphinee Champion samt støtte Muai Siam, har SiaNao Wirattanawong ringte sist onsdag 3 desember 2014 til redaktøren av Muai Siam i tredje desember at han har sin egen verdighet å ta bokserne av SiaNao å kjempe lenger ved ikke å godta for godt håp om BigSong. I tillegg han håper BigSong ikke å ha en ondsinnet hensikt for ham, og han er trygg i sin evne og hans teamwork oppsett for den store kampen til Muay Thai fans for å se med talent. I tillegg vil det være Nong båt eller Nattadate Wachirarattawong eller hans sønn til å konfigurere den store kampen dette januar kurs å feire nyttår festival, og det vil være utmerket par bokseren å bevise sin ytelse med prisen for 500 baht i letting Muay Thai fans å se hvor flott det er uten å stole BigSong å utveksle bokserne ham lenger.

 

SiaNao sa alvorlig at han har vært arrangørene i mange år for, samt skape de gode; Han er derfor ikke nødvendig å noen hjelp fra BigSong med gode håp. Videre han ikke burde ha dårlig oppmerksomhet til ham også, og han fortalt BigSong ikke å dele bokserne av ham til å kjempe i programmet lenger med sin egen verdighet og kapasitet til å sette programmet. Deretter denne nyttår festivalen i januar, vil det være stor programmet med sjekke prisen 500 baht som Muay Thai fans kan muntre opp sikkert.