Monthly Archives: November 2014

“Wuttichai” spør i Muay Thai Channel 7 stadion

“Ja skryte mannen” Wuttichai C.Kowyuha Izuzu Muay Thai camp advarsel byrået ikke glemmer løftet om å sende ham kampen i Muay Thai turnering Muay Thai Channel 7 fordi han ønsket å kjempe i kanal 7 farge lenge.

 

“Ja skryte mannen” Wuttichai C.Kowyuha, den berømte bokseren som forsvinner lenge og komme tilbake å kjempe og vinne Mheusila T.niyomsuk i Muay Thai T Sport på Nonthaburi i varte kampen som han lover å sende ham kjempe i kanal 7 farge Muay Thai stadion. Når han vinner, glemmer han ønsker å advarsel byrået ikke løftet om å sende ham kampen i Muay Thai turnering på Muay Thai kanal 7 fordi han ønsket å kjempe i Channel 7 farge lenge.

“Tidligere hodet gym sa at hvis jeg har en god kamp, vil han kjempe i kanal 7 Muay Thai stadion og varte kampen jeg kan gjort det han vil jeg holde løftet med meg også” Wuttichai sa.

“Samart” erklærer

“Payak Nayok” Samart Payakaroon er ikke bekrefte at han kan delta i åpningskampen Isuzu turneringen boksing 25 i Jao Muay Thai på lørdag, desember 6te på Aomnoi Muay thai stadium eller ikke men Muay Thai fans ikke skal bekymre deg. Han ta vare Ritdet, bokseren som vil kjempe i dette programmet veldig godt.

“Payak Nayok” Samart Payakaroon, leder av Pobteeratam leiren sa med Muay Siam reporter i direkte at han ikke er på de innledende kamp Isuzu turneringen boksing 25 i Jao Muay Thai på lørdag, desember 6te på Aomnoi eller ikke fordi han er veldig opptatt på den dag. Han har MC, spille drama og synge en sang. Men Jao Muay Thai Muay Thai fans skal ikke bekymre deg fordi han ta vare Ritdet, bokseren som vil kjempe i innledende kamp med Rungrawee P.K.sandchai Muay Thai gym godt.

“Tidligere hvis jeg ikke gikk til å arbeide, jeg vil ta vare Ritdet jeg ønsker ham suksess med tournament-boksing når tid, men hvis jeg har arbeid å gjøre, jeg jobber fordi jeg har mye arbeid men Jao Muay Thai Muay Thai fans ikke skal bekymre deg. Han er en god gutt og har til hensikt å kjempe denne gangen. Hvis jeg var en fritid i innledende kamp, vil jeg komme fordi åpne-lukke seremonien av Isuzu turnering boksing er en stor, men hvis jeg er opptatt, vil jeg ikke komme. Ikke bekymre deg min boxer fordi vi ta vare ham godt”Samart sa.

Samle et samarbeid for å trene “Sanit”

Sorchor Suwit Wongwai bryr seg om Sanit Suwit Muay Thai gym, som vil møte med Ken M. Undaman, så han ønsker å samle den Teamwork tog seg å beseire denne par bokser. Dessuten kan de kjempe i Suek Rachadamnern Super Fight PPTV søndag 16 November 2014. Men er Sia Sommai kjempefornøyd med 100 prosentene å kjempe med funniness.

 

God rating i Suek Rachadamnern Super Fight PPTV, finnes arrangørene å ta tur sette programmene ved å gjøre listen over utmerket 10,000 eller 100,000 baht par boksere å kjempe søndag 16 November 2014 av Suek Sommai Sakulmateta vise de gode resultatene ikke mindre enn andre programmer. Videre har de fantastiske par bokserne å kjempe, som Phetmorakot av Keela Korat School overfor med Khumtrab Suwityim, Chai Sorchor Toipadreaw overfor Phetdam S. Sangakarnchang og Ken M. Undaman overfor med Sanit Suwityim og andre.

 

For Sanit er denne kampen Sorchor Suwit Wongwai virkelig bekymret for ham mye å slåss med Ken M. Undaman eller den berømte som . Deretter kan det ikke være lett oppgaven for ham med alvorlig neven å kjempe. Således, han har samlet et samarbeid for å tog seg vel for å være vinneren. mens Sia Sommai Sakulmateta er sikkerat denne par bokser kan kjempe med munterhet på grunn av sine gode fordeler.

 

SIA Sommai sa med tillit at Ken og Sanit, hver av dem har sin egen fordel; men selv om Sanit har sin bedre form. den annen side, kan han ikke være uforsiktig av Ken også i vant ham.

Det er store kampen med lys og lyd Topking serien.

SIA Num toppen King har quaranteed beredskap av topp King World Series sendt denne 15 November 2014 Paris elegante boksing stadion med lys og lyd med 9000 seter. reserverer de fleste franske Muay Thai fans alle seter; Dette programmet har alle samme par boksere som tidligere. Men bør det bekymre Sansatan S. Suradate å møte med den vanskelig oppgaven å kjempe med Ko Inter eller alvorlig par bokseren for første gang.

 

Suek toppen King serien andre boksing stadion oppsettet i Paris, vil det føre av Buakhao Banchamek følgende av de kjente; nemlig Pakorn PK Sanchai Muai Thai Yim, Sansatan S. Suradate, Thongchai Sitsongpheenong å kjempe med de utenlandske par bokserne. For arrangøren eller Sia Num eller Narit Wongphrasertkarn, er han garantert om beredskap for oppsettet av topp King World Series andre boksing stadion i Paris som vil sette Velo Dome National med 9,000 seter. Dessuten, er det forberedelse nesten 100 percents med den franske teamarbeid. Dermed utenlandske Muay Thai fans reserverer seter å se, særlig for Buakhao Banchamek og deres elskede bokseren inkludert av par boksere toppen kongen og Super Fight kamp. den annen side, er selskapet bekymret for Sansatan S. Suradate, som kan kjempe med utlendingen for første gang på grunn av hans mot med den mest alvorlige. Dermed bør han øve seg godt med sin gode forberedelser.

 

SIA Num sa at er det utarbeidelse av oppsett programmet og boksing stadion nesten 100 percents med 9,000 seter. Videre reserverer utenlandske Muay Thai fans seter å se Thai boksere leder av Buakhao og andre. den annen side, det bør være bekymret for Sansatan S. Suradate å kjempe med den mest alvorlige, han bør forberede seg godt til å være vinneren av kampen.

Bokserne har kjempet med hverandre før; nå gjør den nye listen over den par å kjempe.

Store sangen eller Thongchai Rattanasuban er virkelig sikkerat paret boksere av Suek Millionnaire en Thong Chai eller den store kampen sendt denne 10 November 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium ikke kan opprette skuffelse til Muay Thai fans sikkert. Men selv om i siste, det er flere av par boksere som slåss med hverandre før, denne gangen kan være verdt å betale av fans Muay Thai faktisk på grunn av den nye gjøre listen over par boksere.

 

Store sangen eller Thongchai Rattanasuban eller arrangøren av Suek en Thong Chai og teamarbeid ham har setup den store kampen igjen denne 10 November 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium. Dessuten store sangen fortalte journalister av Muai Siam med tillit at par bokserne av Suek Millionnaire en Thong Chai eller den store kampen denne 10 November 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium ikke kan gjøre skuffelse Muay Thai fans selvfølgelig. Videre, selv om det er flere par boksere slåss med hverandre før, denne gangen kan være verdt å betale for Muay Thai fans på grunn av den nye gjøre listen over par boksere.

 

Bird er sønn sa at selv om dette programmet vil ha de par bokserne hevn av, det multiplisere av nye par boksere å kjempe. Videre har han bekreftet at dette par bokser er den underholdt, og Muay Thai fans av Suek en Thong Chai kan imponere som den siste kamper, spesielt for denne kampen å vise skjemaene bra av flere par boksere. Dessuten, for Taksinlek, som nettopp mistet spillet i den siste kamper for 2 ganger, kan han kjempe med den nye par bokseren å være vinneren sikkert inkludert Jojo og Pakkalek, som tok tur til å bli vinneren og taperen, særlig å slåss med hverandre i denne nye kampen. Taperne i siste kampene, kan de har sine gode leksjoner, oppleve for å forberede seg bedre måte uten å bekymre deg.

“Phd. Kitti” understreket at hvis Muay Thai fans elsker bokseren faktisk, de bør komme å muntre opp.

PhD. Kitti Paopiamtrab eller provinsielle rektor ved Chachoengsao har quaranteed arbeidet med Sia Yang eller Surapon Narathreekul i Suek Khunsuektrakulyang, som vil kringkaste dette fredag 7 November 2014, at det ikke vil gjøre skuffelse til Muay Thai fans sikkert. Dessuten, denne program er oppsett med god oppmerksomhet å la Muay Thai fansen se for 7 par boksere inkludert vise konserter med Yinglee Srijumpon for 300 baht. er det verdt å betale, hvis Muay Thai fans elsker sine bokser, bør de være travelt å se fordi den første par bokseren har begynt å kjempe 18.00 *

 

PhD. Kitti avslørte at Suek Khunsuektrakulyang og Suek Sorchorwichitmuengpadraew som kringkastes denne fredag 7 November 2014, han vil støtte fullt og ønsker Muay Thai fans å være travelt for heie opp boksere i dette programmet, som den første par bokseren har begynt å kjempe 18.00 * , hvis de kommer sent, de kanskje savne denne godt program.

 

For par bokser av Suek Khunsuektrakulyang kringkasting denne fredag 7 November 2014 Lumphinee Muay Thai stadion, Sia Yang eller Surapon Naratreekul har invitert Phd. Kitti Paopiamtrab eller provinsielle rektor Chachoengsao, Sorchor Wichit Padraew, Sorchor Toi Padraew og samarbeid med nye arbeidsgruppen å støtte master par bokser av Yodlekphet A. Sangtawee å møte med Uaisaopor Sucheebameekaew etter andre par bokser eller Sanwangchai J.S.P. å møte med Fah T. Sangthiannoi Phetnamngam S. Meeudorn å møte med Phetbankwag S. Sommai, Yodsiam Sorchor Wichitmuengpadraew å møte med Laisia Orbortor Nonethong, Rachasak Teedet 99 å møte med Ngaophayak Orbortor Nonethong. Videre etter avslutning dette spillet kan master par boksere delta i konserten i Yinglee Srijumpon også.