Monthly Archives: October 2014

«Sia Kim» vil kjempe som de andre par bokseren som alle liker.

Chun Kertphet avslørt at for 118-120.5 pounds, vil det være Phanphayak Chitmuengnon å prute vekt for Sia Kim sitte Sortor Taew i 2,5 pounds å kjempe som de andre par bokseren av Suek Kertphet denne 31 oktober 2014 med egnethet. Dessuten er det antatt at selv Phanpayak hadde vært vinneren før i den siste kampen, denne gangen han ikke kan vinne lett med sin par bokser spesiell form ikke å bli taperen sikkert.

 

For den andre par bokseren av Suek Kertphet sendt denne 31 oktober 2014, har Chun Kertphet gjort listen over Phanphayak Chitmuengnon å prute vekt for Sia Kim sitte Sortor Taew i 2,5 pounds å kjempe 118-120.5 pounds. Dessuten, denne vekten har vært vurdert bra men Phanphayak hadde vært vinneren i fortiden. Men er det antatt at han ikke kan vinne Sia Kim lett sikkert.

 

Chun avslørt at han har fjernet par bokseren allerede etter la Phanphayak Chitmuengnon å prute vekt for Sia Kim Sortor Taew i 2,5 pounds å kjempe for 118-120.5 pounds med egnethet. , det er antatt at selv om Phanphayak hadde vært vinneren før, men han vil ikke vinne Sia Kim lett sikkert med sin spesielle form ikke å være den

 

Master par boksere i denne kampen, vil det være Muengthai S. Bunyiam overfor med Tuanphae The Best Udon, Yodthongthai Kertchareonchai overfor med Phokaew Phonchangchonburi, Kengkhla P. Pekko overfor med Kosakornnoi S. Yingchareonkarnchang, Sprinter Pangkongphrab overfor med Rungubon Sakami, synge Paranchai overfor med Phetphrayakrai PK Sanchai Muaithaiyim og andre.

“Singthongnoi” er klar til å kjempe med “Uthong”.

Singthongnoi P. Telakul Muay Thai campis virkelig glade for å kjempe i neste kamp når han har kommet til å kjempe Aekbangtrai boksing leir i Chonburiprovinsen. Da ønsker han å kjempe med Phetuthong A. Khwanmeung i neste kamp denne 8 oktober 2014 i 129 pounds med sin selvtillit.

 

For flytting av Suek en Thong Chai denne 8 oktober 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, senere reporteren har vært åpenbart fra Singthongnoi P. Telakul Muay Thai camp eller den 35 år gamle-bokser, som kan bevise sin ytelse med junior bokseren som Phetuthong A. Khwanmueng som for denne kampen er han fortsatt holder øve seg Muai Aekbangtrai boksing leir i Chonburiprovinsen med denne 70-80 prosentene av beredskap før kampen i den dag 100 prosentene å kjempe.

 

For møter med flott par bokseren som Phetuthong sier Singthong at han er fortsatt bekymringsfull mye fordi hans par bokser har hans stor strategi å kjempe, spesielt for sin betalende oppmerksomhet å kjempe etter å ha skjemaet slipp i de siste kampene.

 

Singthongnoi viste at etter hans tapte til Yodwittaya Phetsemuen, han har gode sjansen til å kjempe i Japan for nok en gang å binde opp med sin par bokser. Deretter til denne kampen har han forberedt seg til å kjempe helt med støtte til Aekbangtrai, Leang og Praphitkoi for å ta vare . Dermed kan være det sikkerat han skulle være vinneren av kampen selv er han 35 år gammel, men tilstanden hans kropp er fortsatt perfekt.

“Phetchatchai” kan kjempe for en annen kamp før å kjempe i en betydelig.

Phet Chatchai Chaoraioai ønsker å kjempe for Thai boksing i en annen kamp før du camping ved å holde seg i å konkurrere Asia stranden Game program neste sjanse.

 

Videre for fighter bokseren alder eller Phetchatchai Chaoraioai, som er den elskede sønnen av Chatchainoi Chaoraioai eller den berømte bokseren i 20 år siden, har han aldri gjort skuffelse for alle i noen tid, bortsett fra sist på grunn av hans miste til Rungphet Phetchareon kanal 7 boksing stadion i den siste kampen.

 

Senere, journalistene har vært åpenbart fra Chatchainoi eller lærer Chuchat Luangpon eller far at Phetchatchai er fremdeles praktiserer selv som tidligere uten neste program å kjempe. , har han informerte opprinnelige tilknytningen at han kan ha tauet hodet til å kjempe i Thai boksing kamp for en annen kamp før holde seg og delta i Asia stranden spillet program, som Phuket Thailand kan være vert å konkurrere mellom 18-24 November 2014. Videre kan Phetchatchai være representant til å delta i Thai boksing i 54 kg. i dette programmet også.

 

Chatchainoi avslørt at for siste kampen at sønnen har miste til Rungphet, legen og de har sjekket hjernen til ham alle gangene. Men det ikke noen effekt hjernen hans fordi de alltid ta vare ham. Dessuten, Phetchatchai fortsatt praksis seg som vanlig måte, bortsett fra nei program å kjempe bare. Derfor har han informerte til Sia Chun at i slutten av oktober han ønsker å la Phetchatchai å kjempe for en annen kamp før holde seg å camping som landslaget ved å delta i asiatiske stranden spillet som vurderes av dommerne av OL. I tillegg har programmet inneholdt Thai boksing i verdensmester i programmet sette opp Phuket provinsen mellom 18-24 November med støtte til regjeringen å belønning for gull 200,000 baht. Som et resultat er det flere av kjente thailandske boksere å kjempe, som Mongkolchai Khwaithongyim og Nokkrachit, Srarakunsaophun å være representant i dette programmet til å kjempe i 60 kg. og 48 kg.

“Sittisak” understreker for å kjempe i hvert skudd.

Etter flytting til å bekjempe Rachadamnern Muay Thai stadion, annonsert Sittisak Phetphayathai for å beseire Phanphet Kertchareonchai før fly for å kjempe i Japan dette November 2014 for å planlegge å kjempe i denne kampen.

 

For Suek Chitmuengnon sendt denne 2 oktober 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, vil det være master par bokseren å kjempe mellom Sittisak Phetphayathai og Phanphet Kertchareonchai eller store par bokseren med varme form. I det siste, journalistene har vært åpenbart fra Sittisak Phetphayathai eller par bokseren Ubonrachathani provinsen om beredskap i denne tiden etter kjemper for 8 ganger at han har vunnet for 3 timene og mister 5 ganger. Videre hver gang det er full av spenning. Men for dette neste gang jeg ikke føler bekymre deg fordi jeg tror at det vil være den komfortable måten å bekjempe ved å slå Phanphet ikke vanskelig.

 

Sittisak avslørt med godt humør at etter at han har flyttet å kjempe Rachadamnern Muay Thai stadium, denne boksing leiren er egnet for meg med min beredskap å kjempe for 100 prosentene. Panphet han kjempet med funniness, men siste gang at han mistet ham, det er ikke rettferdig for ham på grunn av urettferdighet referansepersonene å bedømme. Deretter i neste gang har han planlagt å kjempe alle måter med nevene, føttene, knærne og albuer for å bli vinneren. Dessuten, denne november hjort Kertphet sa til meg at det blir skal kjempe i Japan. Deretter 2 neste kampene bør han prøve å vise sin vakre form som den siste kampen for å vinne Denphanom av Keelakorat skole.

På bursdagen kampen, vil den første par bokseren kjempe for å få 400,000 baht.

Mit Nakorn er virkelig sikkerat de første par bokseren Suek Phetwisate og Suek Mitchai laget listen for å feire fødselsdagen parti Nong båt og Mit Nakorn denne 9 oktober 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium mellom Takulphet S.Sommai og Fahseethong T. Thepsuthin Muay Thai leiren. I tillegg de kan kjempe med funniness for å få 400,000 baht, og det antas at de kan kjempe for å én million baht konkurransen dag.

 

MIT Nakorn sa at Suek Phetwisate og Suek en Mit Chai å feire fødselsdagen parti mellom Nong båt eller Mit Nakorn denne 9 oktober 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, det vil være par bokseren mellom Takulphet S. Sommai og Fahseethong T. Thepsuthin Muay Thai leiren å kjempe med funniness i 116 pounds. Videre avslørt Mit Nakorn at han er helt sikkerat denne par bokser kan kjempe med munterhet etter lignende størrelsene. kan de minst 400,000 baht å kjempe uten akseptere å bli taperen for hver. Derimot, kan de kjemper for å en million baht konkurransedyktig dag. Deretter bør det la Muay Thai fans for å se dette programmet uten store kampen helt.