Monthly Archives: July 2014

Hånd i rapporten skal godkjennes av 38 år; Stor sang laget lister over 2 par boksere.

Foruten å listen for 100,000 baht par boksere, Thep Thamma bekreftet at for den store kampen Suek en Thong Chai sendt 14 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, Thongchai Rattanasuban er tildelt arbeid for samarbeid for å gjøre det til komiteer i Rachadamnern Muay Thai stadium for å sette møte dette tidlig i August ved å gjøre listen over par boksere å forstå mesteren i 105 pund og 108 pund for denne kampen.

 

Thep Thamma eller et samarbeid eller assistent for Suek OneThaongChai avslørt hans sinn til reporteren Muai Boym etter Thongchai Rattanasuban har laget listen over par boksere denne 14 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium bestående av berømte star par boksere inkludert i en Phichit Meenayothin å forstå mesteren i 105 pounds med Chaimongkol Sucheebameekaew og Phetmeungchon P. Suanthong å forstå mesteren i 108 pounds med Kumarndoi S. Chitpakdee og andre 2 par boksere.

 

Thep sa at Suek OneThongChai den store kampen sendt denne 14 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, i det siste selskapet Thongchai Rattanasuban har tildelt arbeid for samarbeid for å gjøre rapporten for komiteer Rachadamnern Muay Thai stadium for å møte i begynnelsen av August og la bokserne å forstå mesteren i 105 pounds og 108 pounds. , et samarbeid er publisert rapportert for sending til sekretær til bruk i møte snart sikkert.

Pakorn har en lang kø å kjempe i fransk

Den store bokseren i denne perioden, Pakorn PK Sandchai Muay Thai Gym kommer til å kjempe i Monaco, Frankrike igjen på 14 August med Aoskun Yaskin, en farlig bokser av fransk i stedet for Sandchai i den store kampen av Bueakao ledende nummer én laget og Eakrit, verdensmesterskapet i boksing. Stor bokseren i denne perioden, Pakorn PK Sandchai Muay Thai Gym fullføre oppdraget å kjempe i en spesiell boksing angi 3 runder på fredag, 25 juli på Macau av seier punkt George Ingram Gym, Brasil bokser og tilbake til trening leiren 13 mynter. Han har utenriks igjen i den store kampen i Monaco, Frankrike, World Boxing Council n 14 August med Aoskun Yaskin, sterk bokseren på fransk som bruker å kjempe med mange Thai boksere spesielt med Rungrawee Sasriprapa treningsstudio og knockout Pornsanay Monchai som er en tøff kamp. “Jeg kjempe erstattet Sandchai som tilbake fra Macau og starte til trening. Han kan ikke slappe av må trening fordi han har å kjempe på fransk. Han visste godt at hans rival er en stor bokser og vinne Rungrawee og Pornsanay så Sandchai må fokus og vil ikke skuffet Muay Thai fans”sa Pakorn. Dette er en stor kamp; viktig kampen er Bueakao Banchamek med Kulibery (fransk), Pakorn med Yaskin, nummer én topp konge bokser med Abdella Mabel, Eakrit U. Bangkok Thonbury konkurrere for mesterskapet av World Boxing Council i 140-pund med Dylan San Salvador fransk Johann Lidon, den store bokseren i fransk med Alex Harris.

“Kertphet” vil møte med “Denphanom”

Det er fordelaktig for Sommai Sakulmateta, som har brakt Kertphet Suanaharnpeakmai å vinne Yodthuanthong Phetyindee Academy i Bangrachan program som den siste kampen. , Sommai har blitt gjort listen å kjempe med Denphanom av Kela Korat skolen allerede å møte som master par bokser i Suek S. Sommai for den store kampen denne 21 juli 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium. Dessuten, det er overbevist om at Muay Thai fans i Thailand kan være verdt å betale penger god form og lignende vekt dette par bokser.

 

Det vil bli den store kampen settes 21 juli 2014 ved Sommai Sakulmateta eller arrangøren av Suek S. Sommai Rachadamnern Muay Thai stadion eller leder av Palangmai gruppe etter Kertphet Suanaharnpeakmai har vunnet Yodthuanthong Phetyindee i Suek Bangrachan. , Denphanom av Keelakorat skolen kan kjempe som master par bokseren i Suek S. Sommai som den store kampen denne 21 juli 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium sikkert. I tillegg Muay Thai fans i Thailand ringe for se denne drøm par bokser, Sommai har koordinert til samarbeid med Suek Bangrachan å gjøre listen over denne par bokser umiddelbart. Deretter kan Denphanom kjempe denne 21 juli 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium svar behovet av Muay Thai fans i Thailand som ringer for denne kampen. Endelig, kan Muay Thai fans i Thailand tilfredsstille i denne kampen sikkert god form og lignende vekt å kjempe.

Angi “Chanapetch” kampen med “Gaotam”

Nattadet Washirattanawonh, en pådriver for Petchwised Radchadamnoun boksing stadion og Jao Muay Thai krig på Aomnoi boksing stadion åpne sitt sinn med Muay Siam reporter med styret og utbyggerens møte Jao Muay Thai krig mot Aomnoi boksing stadion i sist at Chanapetch 91 Rungrod å kjempe med GaoTam Rungprabat i Fug Tean i Jao Muay Thai på lørdag 26 juli på Aomnoi allerede etter Rattakhed ble solgt i kampen med Petchsinil men dette er utenfor kampen som ikke betyr. Gaotam får poeng skjemaet den siste kampen, men han må kjempe

“Etter at Rattakhed ble solgt i kampen med Petchsinil 26 juli, en pådriver for å angi nye kampen. Avslutningen av møtet sendte Chanapetch å kjempe med Gaotam på 5 juli som er mitt ansvar. Men dette er utenfor kampen bokseren måtte kjempe ifølge boksing programmet. Jeg tror Gaotam vil angi neste runde med Petchsinil om ikke har ulykken skjer med begge”sa Nattadet.

“Sayannoi” kunngjøre han ikke er slutte

Tep Dharma innrømme at han savner Sayannoi T.Songlank, 22 år gammel bokseren dyktighet veldig mye hvis han vil avslutte i denne tiden fordi han er en god bokser boksing ferdigheter i seg selv. Han er klar til å støtte Sayannoi tilbake til bli den kjente bokseren igjen.

Tep Dharma, Wansongchai Team og formidler av Jao Muay Thai på Siam AomNoi sa etter Sayannoi T.Songlank vinner Kunsuek Eakbangsai i Jao Muay Thai på AomNoi siste gangen det Sayannoi avreise fra boksing for militær trening, men han kom tilbake og klar til å få hans storhet igjen etter stopp boksing lenge.

“Hvis han bestemmer seg å avslutte boksing, jeg er enig at jeg vil savne Sayannoi T.Songlank, 22 år gammel bokseren dyktighet veldig mye hvis han ønsker å slutte i denne tiden fordi han er en god bokser boksing ferdigheter i seg selv. Han kan kjempe i lang tid som jeg er klar til å støtte Sayannoi tilbake til bli den kjente bokseren igjen “Tep sa.