Monthly Archives: June 2014

“Sakulchailek” har møtt den vanskelig oppgaven.

Sakulchailek Dabphangnakornbarn er veldig glade for å kjempe med Khaokarat Chitmeungnon Muay Thai leir i PhunSia Muay Thai turnering, det bør akseptere at han har sin erfaring mindre enn hans par bokser. Men prøvde han å kjøre sin beste plikt mesteren av kanal 7 og mesteren av PhunSia Muay Thai turnering i den neste sjansen.

 

Siden Senior ordfører sersjant Nithisit Tangsirisakulthai har vært arrangøren, opprette Sakulchailek Dabphangnakornbarn likevel det gode arbeidet ved ikke å miste til noen for 10 kamper. Deretter, hvis han kan overvinne Khaokarat Chitmeungnon i PhunSia Muay Thai turnering, han kan forstå mesteren av kanal 7 som begrepet betingelsen.

 

Senere, har Sakulchailek god sjansen til å avdekke med journalister at han er veldig glade for å møte med Khaokarat eller mesteren av PhunSia Muay Thai turneringen også. Dessuten, han akseptert at Khaokarat har sin mer opplevelser enn seg mye.Således, han ønsker å kjøre sin plikt som best å forstå mesteren av kanal 7 og mesteren av PhunSia Muay Thai turneringen i fremtiden. Da ønsker han å være takknemlig for Dabphang og Dabsak Kongphrab å vie seg for ham. Han kan derfor være mesteren av PhunSia Muay Thai turnering med hans beste prøver.

“Khwankhao” har god kropp tilstand å kjempe med “Yodwicha”

Khwankhao av Rattanabundit universitetet har holdt seg Sangmorakot Thai boksing stadion for å trene Yodwicha P. Bunyasit for å kjempe med Kaimookkhao S. Kerttiwat Camp i den store kampen 11st juni 2014 Rachadamnern Thai boksing stadion. Dessuten bekreftet Tone T. Rungthip at begge kan trene seg vel, Muay Thai fans ikke bør være bekymre seg om dette emnet.

 

Før kampen fotball kamp 2014 for 1 dag, båt eller Nattadate og Mit Nakorn kan hjelpe hverandre til installasjonsprogrammet for den store kampen ved å bringe de berømte par bokserne å kjempe. Dessuten har Yodwicha P. Bunyasit eller utmerket bokseren Siam Keela Award og Kaimookkhao S. Kertthiwat sluttet i dette programmet.

 

Senere, har journalistene vært åpenbart fra Tone T. Rungthip Muay Thai camp at Khwankhao av Rattanabundit universitetet har holdt seg Sangmorakot Thai boksing stadion for å trene Yodwicha P. Bunyasit hver dag for å kjempe med Kaimookkhao S. Kertthiwat. Mens Yodwicha har kjempet med Phetbunchu Bophlabunchu også.

 

Tone avslørt at her finnes flere av de store størrelse trenerne til praksis, Khwankhao besluttet å trene her. Mens Yodwicha har praktisert å kjempe med Phetbunchu også. Dermed den godta at Phetbunchu er sterkere for å kjempe med sin par bokser uten å bekymre deg.

“Song” avtalt “Banken” å kjempe.

Sommai Sakulmateta bekreftet at tidligere Thongchai Rattanasuban enige om å la Superbank av Rattanabundit universitetet å kjempe med Seksan A. Khwanmueng i Suek Sommai og Suek Charumeung i den store kampen sendt denne 12nd juni 2014 Rachadamnern Thai boksing stadion sikkert.

 

Sommai Sakulmateta eller arrangøren i Suek S. Sommai og leder av Palangmai gruppen viste til journalister av Muai Siam etter justering navnet par boksere i Suek S. Sommai og Suek Charumueng for store kampen 12nd juni 2014 Rachadamnern Thai boksing stadion allerede. Dessuten, det siste han snakket med Bird er sønn allerede og han enige om å la Superbank kampen i store kampen 12nd juni Rachadamnern Thai boksing stadion med de velkjente star bokserne Vennligst Muay Thai fans.

Muay Thai Camp for trening

De som omsorg for kroppen vanligvis vurderer å starte noen øvelser for å komme i form. Det finnes ulike treningsøkter som kan hjelpe deg-hjem øvelser, begynte det lokale treningssenteret osv. Men det er en ting som er felles for alle-etter en stund de blir litt kjedelig. Ifølge noen statistikk gi nesten 90% av folk opp trening etter to måneder. Heldigvis finnes det en løsning for dette problemet. Det er en måte å utføre fysisk trening på en effektiv og morsom måte. Selvfølgelig, snakker vi om Muay Thai.

Muay Thai er en eldgammel kamp sport som stammer fra Thailand. Det ble brukt som en selvforsvar teknikk av Thai folk som var under angrep fra de nærliggende landene. Dette er en av de viktigste grunnene hvorfor Thailand ble aldri erobret av utenlandske styrker og det ble aldri kolonisert. Muay Thai er i dag mye mer enn en selvforsvar teknikk. Det er en veldig populær sport, spesielt i Thailand der det anses å være nasjonale sport og det er en del av utdanning av barn. Muay Thai (Thai Boxing) ble populært fordi lære Muay Thai er interessant og gir gode resultater for traineer i en relativt kort tid.Muay Thai kurs er veldig intensive men bra er at alle kan være en del av disse klassene. Med en riktig utdannet og riktig program kan noen lære Muay Thai-fra gamle til unge mennesker, menn og kvinner og folk som er ikke i en veldig god form. Den beste måten å lære Muay Thai er å reise til Thailand og bli med noen av de mange Muay Thai leiren der. Selvfølgelig gi ikke alle av dem samme kvalitet så vi vil dele en leir som har vist seg for å være utmerket. Continue reading

Vekt på gruppen makt bokser.

SiaMor Kabeephomdang ønsker Muay Thai fans å tro og har skjebne med arbeidet til Palang Mai gruppe leder av SiaMai Bangkapi å skape kvalitet arbeid vekt vinnende. er denne gangen det flere gode boksere samt Iiad å bli med i denne gruppen også.

 

Gamle selskapet Rachadamnern Thai boksing stadion eller SiaMor Chuchareon Raweearamwong eller en av samarbeid med Palangmaigruppe som har SiaMai Bangkapi leder og flere venn arrangører; nemlig, SiaBu Muengphet, Otea Charumeung, Sorchor Toi Padreaw og SiaYang Kolok hevdet om retningslinjene sette boksing gruppen som han har snakket med SiaMuai allerede å sette opp de små, mellomstore og store gruppene for å opprette de nye stjernen bokserne. Dessuten kan de sette millionærer programmet opprette 100,000 baht bokseren fra Palangmai gruppe å kjempe i dette programmet.

 

For Suek Chuchareon Muai Thai og Suek Sommai sendt mandag 9 juni 2014, kan SiaMor sette middels Thai boksing stadion Rachadamnern Thai boksing stadion som består av master par bokser eller Kengkaj P. Pekko å prute vekt for Sangwangchai J.S.P. i 120/122 pounds, samt andre par bokseren eller Fahdannia Sitsoreng overfor med Phetnamngam S. Meeudorn i 123 pund , tilhenger par bokser eller Chai Sorchor Toipadreaw overfor med Rittikai Kaewsamrit Muay Thai treningsleir i 116 pounds etter av Patakthong S. Arunphan overfor med Wayunoi S. Sangakarnchang Muay Thai leiren, Seecha Kertbanchong overfor med Yodsiam Sorchor Wichitpadraew, Yodsing ChorKhoyuhaisuzu Camp overfor med Waifai T. Piamthrabpadreaw og andre.