Monthly Archives: April 2014

Aldri være redd for en utmerket.

Teeteedet 99 bekreftet at han er aldri redd for utmerket konkurrenter, bortsett fra økende vekt. Dermed bør det vennlig hilsen for samarbeid å ta vare dette emnet før han ikke kan stå dette også.

 

Teeteedet 99 eller sjefen Teedet 99 åpenbart til reporteren Muai Boym at alle gangene han er aldri redd for god konkurrenter, bortsett fra økende vekt at han ikke kan gjøre listen som hans foreslår. Dermed skal et samarbeid ta vare dette emnet før han ikke kan stå dette også.

 

Teeteedet 99 sa at han prøvde ikke omsorg for kritikk av seg selv av noen på grunn av hans kjenne seg vel; men kan ikke han stå dette tar fordel atferd faktisk. Neste gang kan han dermed foreslår tre nivåer av vekt for ham å velge. Da, håper alle utføre med denne regelen.

“Sprinter” vil utvikle seg til å være stor Muay Thai i Thailand trening.

Dabphang Kongphrab avslørt at han er virkelig glad igjen som Sprinter og Yodphet Dabphangnakornbarn opprette en fremtredende form. håper han at i fremtiden de kunne bringe suksess eller forstå beltet mester for Muay Thai leir sikkert. Dessuten ønsker Sprinter å vinne for 3 – 4 ganger og bevise sin ytelse med Phanpayak Chitmeungnon også.

 

Moroever, reporteren har vært åpenbart fra Dabphang eller surgeant ordfører Nithisit Thangsirisakulthai eller sjefen nye star Muay Thai leir for Plean klubben at han er virkelig stolt av disse 2 boksere; nemlig, Sprinter og Yodphet Dabphangnakornbarn opprette enestående skjemaer ved å overvinne sine par boksere i Suek Kertphet Lumphinee boksing stadion. Derfor forventer han om fremtiden for begge å gi suksess til Muay Thai leiren absolutt.

 

Dabphang viste at han ønsker å ha de disciplinable bokserne som sprintere og Yodphet som skapte enestående verk. Dessuten, de skal forbedre sine oppgaver kontinuerlig for å forstå beltet mester for Muay Thai treningsleir. den annen side, ønsker Sprinter å vinne for 3-4 kamper samt bevise sin ytelse med Phanphayak Chitmuengnon. Derfor ønsker han Muay Thai fans i Thailand ta øynene ham og sende oppmuntring til ham for å være utmerket bokseren i nær fremtid.

“Lamnamnoonlek Noikafaeboran Camp er velkjente gjør Duang glad.

Duang Sakchaichot bekreftet at Lamnammoonlek Nuikafaeboran muay thai leiren er klar til å bli mester par bokseren etter ved Superbank av Rattanabundit universitetet etter han har viste god form i flere kamper. Dessuten, for den siste kampen, han har vunnet Roichiang Choinatawee, samt motta et store mengder penger i Suek OneThongChai på siste 26 mars 2014 i den siste kampen.

 
I det siste, har Lamnammoonlek Noikafaeboran Camp, en disippel av Duang Sakchaichot, vist god form for en annen kamp ved å imitere form av Superbank av Rattanabundit university. Dessuten, nå har viste han den gode formen kontinuerlig ved å slå Roichiang Choinatawee med funniness i Suek OneThongChai på den siste kampen. Så det gjort med arrangør eller Duang Sakchaichot trygg mye som hans disippel kan bli for å være master par bokseren idet likt idet Superbank sikkert etter hans viser gode.

 
Sakchaichot sa at han mener at Lamnammoonlek kan følge trinn i Superbank eller 100,000 baht bokseren sikkert på grunn av samme stil av boksing. I tillegg, har nå Lamnamnoonlek vist sin god form å være vinneren for flere kamper. Dermed bør det vennlig hilsen for Muay Thai fans å se frem til å se hans spill også.

“Kwag” vet oppførsel av Muay Thai sirkelen.

SIA Kwag PK bekreftet at selv om han er det nye i boksing sirkelen, men han vet alle regler og oppførsel av boksing sirkelen på god måte. Dessuten, han er ikke egoistisk personen til å flytte sin bokser å kjempe i et annet program for sikker, bortsett fra hans samarbeid flytte min bokser å kjempe i den kampen. Noen ganger hans respektfull voksne lar ham hjelpe dem til å la hans boksere å kjempe i andre treff, men han har aldri en idé å flytte hans bokseren å kjempe i et annet program sikkert. Så, kunne han la sin bokser å kjempe i det opprinnelige programmet uten å flytte til et annet program som andre synes.

 

SIA Kwag PK eller sjefen over PK Sanchai Muai Thai Yim avslørt etter at journalister av Muai Siam fortalte at han er den nye i boksing sirkelen som han vet regler og oppførsel av Thai boksing sirkel bra uten å være den egoistiske flytte hans bokseren å kjempe i et annet program selvfølgelig. Tvert imot, kan det være unntatt et samarbeid av ham å la hans bokseren slåss i et annet program eller noen ganger at respektfull voksne la ham hjelpe fordi vi lever i samme samfunnet. På den annen side, har han aldri tenkt å flytte hans bokseren å kjempe i en annen.

 

Videre sa Sia Khwag at han ikke kan flytte hans bokseren å kjempe i et annet program for sikker og hvis hans bokseren har kamper å kjempe kontinuerlig, han kan ikke flytte ham til å kjempe i en kamp, bortsett fra hans bokseren som ikke har noen passer til kjempe. Dessuten kan det skje hvis respektfull voksne ønsker ham til å gi en stor hånd til dem i noen tilfeller. I tillegg ville han liker å argumentere med noen, samt hans mye ansvar. Deretter kan han ikke være en egoistisk, så han ville alle å ha enhet for opprette vennekretsen boksing skal blomstre gjør gode ting bare.

“Panpayak” er fortsatt varmt; Det kan vente i Suek OneThongChai.

Ouan Muengnon bekreftet at tidligere Somchit Wankaew og han har aldri mottatt kontakten fra Bird er sønn så hvordan få Panpayak Chitmeungnon å kjempe i Suek OneThongChai er fortsatt i undring. Men hvis arrangøren kontakte ham, er han klar til å slette køen for Bird er sønn uten å passere gjennom en annen mennesker fordi Panpayak har nå sin kø å kjempe på lang sikt. Så, etter denne 8 April 2014, vil han ha et annet program å forstå mesteren i 118 pounds i Suek Lumphinee mester Kirkkrai som løftet også.

 

Ouan Muengnon eller i samarbeid med Suek Chitmeungnon åpenbart for journalistene Muai Boym at tidligere arrangøren Bird er sønn hadde kontaktet ham for å la Panpayak å kjempe i den siste kampen. Dessuten, innrømmet han at i den siste Bird er sønn pleide å være selskapet; men nå blir Somchit for å være leder av boksing leir som selskapet i stedet for ham. Deretter Somchit har nå sin fulle rett til å kjøre sin plikt, men hvis Suek OneThongChai trenger mine boksere å kjempe i gjerning, et samarbeid bør kontakte ham selv. Dermed, hvis han er klar, han kan fjerne køen min sikkert. I tillegg har Panpayak nå sin kø å kjempe på lang sikt foruten dette neste kamp 8 april som kampen for fatte mester i Suek Lumphinee Krikkrai som en annen kamp. Deretter for Suek OneThongChai venter det blir neste køen for ham.

 

Ouan avslørt at alle ganger Somchit Wankaew har aldri kontaktet ham for å få Panpayak å kjempe i Suek OneThongChai; men hvis han kontakte ham, er han klar til å slette køen for ham ved å la ham snakke selv uten å sende en annen person å snakke med ham. Dessuten, nå Panpayak har sin lang kø å kjempe og etter denne 8 April 2014, vil det være en annen fatte for Muay Thai champion kampen i 118 pounds i Lumphinee mester Kirkkrai som en annen kamp. På den annen side, store sangen har kontaktet ham av passerer gjennom en annen person, men Somchit fortsatt enig ikke med dette emnet, unntatt innrømme om deres snakker.