Monthly Archives: March 2014

“Pornsawan” spør for oppmuntring til “P. Chalad”

Stål mannen eller Pornsawan Kratingdangyim eller tidligere verdensmester invitert muay thai fans å muntre opp og sende oppmuntring til boksere i P. Chalad boksing leir i Srakaew provinsen som han har tatt vare på. Fordi denne boksing leiren ligger i hjembyen, har han sett for boksere dette boksing Camp. Dessuten, nå er det Phetaek og Phettho P. Chalad å være de berømte, men det er flere nye stjerner som bør støttes kontinuerlig for å være berømt stjerne også.

 

Pornsawan eller stål mann eller Pornsawan Kratingdang yim avdekket at etter at han har blitt for å være tidligere verdensmester, han ikke forlate fra dette boksing sirkelen. Men han komme alltid til se boksing programmet og nylig har han vært veileder å lære flere boksere i P. Chalad boksing leir i flere kamper. I tillegg avslørte han at P. Chalad boksing leiren ligger i Srakaew provinsen eller i hjembyen. Så, jeg ønsker å ta vare på bokserne har oppmuntring til å kjempe, og jeg ønsker å best hensyn til muay thai fans for å støtte bokserne i dette boksing leir også. Nå, Phetaek og Phettho blir kjente stjernene, så er det flere nye stjerner som kan være støtte for å være de berømte også. Som et resultat ønsker jeg muay thai fans å muntre opp ham og oppfordrer alle disse boksere i boksing leiren for å skape de master bokserne i dette stedet.

Chun vil informere lister over alle par muay thai leire i slutten av måneden.

Promotoren Chun Kertphet har laget listen over boksere fra mange muay thai leire i Suek Kertphet i nye kampen sendt denne fredag 28 mars 2014 på Lumphinee Ramintra på noen måter å lage lister over varme boksere i denne time. nemlig, Kusakornnoi S. Chulasane overfor med den tidligere mesteren i 115 pounds på Lumphinee eller Yokphet Yodatsawin transporter samt andre par bokser eller Ponkit Sorchor Wichitpadreaw hevn av Dang S. Plernchit.

 

For Suek Kertphet i det nye programmet, vil det sette opp på slutten av denne måneden eller denne fredag 28 mars 2014 på Lumphinee Ramintra. Deretter har arrangøren Chun Kertphet gjort noen av par boksere uansett av små nye star boksere som består av de nye star fremtidige bokserne fra god muay thai leire eller varm par bokseren i denne time, som Kusakornnoi S. Chulasane overfor med den tidligere mesteren i 115 pounds på Lumphinee eller Yokphet Yodatsawintransports; vinneren kan få penger for flere hundre tusen bad.

 

Singkaserm Banponlameungdee sa at nå, det bør sjekke det ut om Ponkit Sorchor Wichitpadraew har mistet score til Dang S. Plernchit muay thai leir på grunn av deres clearing problem til blir advart i hardway av dommeren. Men For den støttende par bokseren venter det noen dager å være komplett å vite listen over faktiske par boksere. På den annen side, er det noen par boksere å kjempe i dette programmet sikkert, som Phetchedsee SorThianpho muay thai camp overfor med Mai sitte T. Yod, små bokser eller Koko Paemeanburi overfor med fersk skjemaet på Plangyao eller Phetrung Sitsornong som aldri mister noen etter ved Phetnarin Luakkhaonai overfor med Banlangngen P. Pinnapat muay thai treningsleir Sprinter Luak Borkor Watsaksri overfor med Phetkarat Chitmuengnon. Neste, det er venstre to par boksere å gjøre listen så et samarbeid vil informere disse listene journalistene og muay thai fans å vite senere.

“Maklak Sititisukto muay thai camp” møter “Dennongkae” å kjempe funnily.

Hvem går med noen bør være jublet opp i den andre par bokseren av Suek Chu Chareon Muai Thai på denne 17 mars 2014 mellom Maklak Sititisukto muay thai camp og Dennongkae Mahachaiphattana. Videre har Otea Charumeung sett dette spillet som det er verdt for å få penger. Dessuten kan Maklak vise sin strategi å kamp samt Nongkae å vise albuene for kampene, så denne par bokser kan være morsomt de sikkert. Som et resultat, kan taperen mislykkes av programmet selvfølgelig.

 

For Suek Chuchareon Muai Thai på denne 17 mars 2014, Angmor Chuchareon Aramwong har laget listen master par bokser mellom Surachai Srisuriyanyothin overfor med Khunsueklek A. Kwangmeung inkludert andre par bokser eller Maklak Sititisukto muay thai camp overfor med Dennongkae Mahachaipattana og støtte par bokser eller Sakmongkol 96 Pheenang overfor med Sibmean S. Trakudthong etter ved Rawee Kornnakornsri overfor med Phetnamngam S. Meeudorn Choktawee Teedet 99 overfor med Phetkamphang S. Sommai, Ploysraboat Fasairesort overfor med Phetphupha Hangthongyaowarat, Naramit T. Samfangkan overfor med Phetsraboat Fasairesort og Rakangthong mot med Pliklock Suwityim.

 

For å bekjempe den andre par bokser mellom Maklak Sititisukto muay thai camp og Dennongkae Mahachaipattana, har Otea Charumeung eller et samarbeid sett verdien av penger på grunn av varianter av strategi for Maklak og god elbowing av Dennongkae. Deretter taperen svikter av programmet, og dette spillet kan være funniness sikkert.

 

Otea viste at denne par bokser er god å muntre opp på grunn av deres ulike talenter, som varianter av strategi for Maklak og god nevene og albuer av Dennongkae. Dermed hver av dem kan mislykkes dette programmet og dette par bokser være en morsom hvilke kanne OppLive uten blinkende øyne.

For de siste 2 rundene være Bowy travelt å banke hans par bokser.

Preecha Khokchangai, Dabphang Nakornbarn, Pae Meanburi og samarbeid med Muai Dab Pang Nakornbarn sa etter de kan bringe Sprinter Luak Borkor eller god form for å kjempe med Bowy Sorkor Suhaiyim som den andre par bokseren av Suek Muai Thai ChedSee på søndag 2 januar 2014 på kanal 7 Bowy som senior bokseren med mye kraft og mye erfaringer. Videre han alltid spark og bruker neven alvorlig, bortsett fra være oppbrukt i siste runde. Dermed må den godta at to første runden er farlig av Sprinter. Deretter Bowy skal banke hans par bokser i to første runde med mindre å tape av fersk av Sprinter også.

 

Derfor på søndag 2 mars 2014, må den godta at Sprinter har flere ulemper for kraft og erfaringer, unntatt friskhet. Som et resultat, bør det stole for selskapet å gjøre listen over ham for kjemper i dette programmet uten å være taperen sikkert.”

Dommeren vet at “Suek OneThongChai Muay Thai” ikke klar til å installeres.

Kaew Meungkarn eller informasjonsansvarlege offiser Rachadamnern Thai boksing stadion akseptert at nylig Thongchai Rattanasuban har kontaktet meg for å informere dommeren at det ikke er klar til installasjonsprogrammet for Suek OneThongChai på denne tredje mars 2014 på Rachadamnern Thai boksing stadion. Videre jeg ha rapportert dette kan dommeren å vite allerede, og han har rapportert dette kan executive dommeren å vite også. På den annen side, er det opp bedømme ham.

 

Kaew Muengkarn eller informasjonsansvarlege offiser Rachadamnern Thai boksing stadion avslørt hans sinn til journalister av Muai Siam, “i tidligere Thongchai Rattanasuban kan sette neste program på denne tredje mars 2014; men nå kunngjorde han for å avbryte for dette programmet på siste 9 februar 2014. Dessuten, han kontaktet av meg å informere dommeren av Rachandamnern boksing stadion avbryte av dette programmet, så dommeren har rapportert de utøvende commitees allerede også. Er det opp til dommer på komiteer før rapporten dette kan alle igjen.”