Monthly Archives: January 2014

“Ploywittaya” har god statistikk til å møte med hans par bokser.

Det var utover forventning fordi tidligere Ploywittaya Rojsurat muay thai leiren hadde vunnet score på Paeteng Kertpontip for en tid; dermed på neste gang av Suek Praianan på denne 21 januar 2014, har Phetsemuen sett at dette spillet Ploywittaya fortsatt har sin god sjanse til å være vinneren som på samme måte, selv om han har hans mindre navn enn Paeteng eller hans par bokser. På den annen side, har han sin mye friskhet enn hans par bokser.

 

Wittaya Phetsemeun avslørte at “dette par bokser hadde møtt med hverandre for en tid, og Ploywittaya hadde vunnet poengsummen for ham med funniness. Deretter sett neste kamp mot på denne 21 januar 2014, jeg at han har hans god sjanse til å være vinneren som på samme måte, selv om han har hans mindre navn enn hans par bokser. Imidlertid har han sin mye friskhet enn hans par bokser med vunnet sin. Så, jeg tror spillet vil være det samme, så hvis muay thai fans er glad denne par bokser, de kan komme å muntre opp med heldig tid for sikker.

 

For Suek Praianan sendt på denne 21 januar 2014, hadde Chane Muengchon og et samarbeid bestemt prisen på billetten for 280 baht 1 person. Videre For dette programmet, vil det være master par bokser eller Nong O av 5 stjerner kylling overfor med Phetphanomrung Kertmu 9 muay thai camp samt andre par bokser eller Songkhom Sakhoamsin overfor med Kongburi W. Sangphraphai, Ploywittaya Rojsurat muay thai camp overfor med Paeteng Kertphonthip, Songkhom Sitchareanthrab overfor med Yodkaikaew Faretex, Ploysiam Phetyindeeacademy mot med Rungnarai Kertmu 9 muay thai camp Nakamura A. Piriyaphinyo overfor med Phetsangthong sitte A., stjerner Worachate P. Riangram overfor med Phetprab 5 kylling.

God Muay Thai opplæring for “Kengkhla” å vise sin gode form.

Ouan Chitmeungnon er fornøyd med opplæring av Kengkhla P. Pekko muay thai trening campmuch etter at han har tatt vare selv på Chit Muengnon boksing leir ofte. Så dette fredag 27 desember 2013, kan Kengkhla møte med Phet A. Phimonsri. Dessuten, det er sikkert at Kengkhla kan vise sin bedre form enn den siste kampen i Chumporn-provinsen på grunn av tilstanden hans god kropp. Dermed på neste kamp ønsker han å kjempe i kanal 7 igjen.

 

I tillegg til denne gangen Kengkhla S. Chokkitchai har allerede flyttet inn Ouan Chitmuengnon boksing leiren og hadde kjempet for 1 match nå ved å overvinne score på Rungubon Sakami vakkert i Chumporn provinsen. Så dette fredag, vil han møte med Phet A. Phimonsri som master par bokser av Suek Kertphet sikkert.

 

Ouan Chit Muengnon avslørt at “For denne kampen, Kengkhla har kommet tilbake å øve med meg på Chitmuengnon boksing leir. Videre har jeg tatt vare ham alt men normalt jeg ikke har mye tid til å gjøre. Men fordi jeg woule gjerne se hans perfectness av trening, har jeg god oppmerksomheten å ta vare på ham for å trene seg hele tiden. Som et resultat, bør det informere til muay thai fans at “For denne kampen, Kengkhla har sin utmerkede kroppens tilstand, så det er sikkert å vise sin gode form med min trening, og jeg ville like ham å beseire Phet og slåss med kanal 7 for en tid med støtte til Sia Chun.

 

Det er derfor andre varmt par boksere som muay thai fans i Thailand ønsker å se uansett Oungree til ansikt med Prachanbarn eller alderdom 600,000 baht par bokseren, Thailand møte med Fahsuchon. Dessuten, nå det fortsatt ikke vet at den som får mer penger enn andre. På den annen side, kjempe Phanomrunglek Kertchareanchai ikke i denne kampen på grunn av hans hevelse i ett ben. Deretter blir det Chainoi Worawut Camp å kjempe i stedet med Chamuakphet Luakphrabat, Teelek Rachanon muay thai camp møte med Sprinter Luak Borkor å få mye penger samt Mangkornkhao Sitkhaewphrapon å møte med Kitti Sakrangsit å kjempe faktiske vinneren.

“Pakorn” har mye oppmuntring og takk for cheering.

Etter Pakorn har viste god form i fjor til mottar enestående prisen av Thai bokser for Thailand, han takket for alle å gi oppmuntring og presse opp seg frem til har det berømte navnet som nå.

 

Pakorn PK Sanchai Muai Thai Yim eller den nyeste utmerket Thai bokseren har nettopp fått prisen av enestående Thai yrkesmessig boksing i Thailand sport etter annonsere resultatet på innendørsstadion på Huamak for sist torsdag 26 desember 2013.

 

Videre i fjor, Pakorn har utmerket statistikken av kampene fra totalsummer 11 kamper ved å vinne for 7 kamper, binde opp 2 kamper og mister bare to kamper. Så kan han vinne hjertet av dommerne til å få prisen, særlig for hans overvinne for superbank av Rattanabundit university som bare mottatt bare den utestående vice yrkesmessig Thaiboksing på grunn av hans mindre nytte enn Pakorn. Så, denne prisen kan være hans første premie for Pakorns liv også. Som et resultat, har Pakorn avslørt om denne følelsen av hans første premie til samarbeid med Muai Siam “jeg føler så glad for å motta denne første prisen i sitt liv, så jeg vil fortsette å kjempe og øve meg. Så, jeg vil gjerne takke for mine foreldre som alltid støtte meg og alle å gi oppmuntring til meg. Som et resultat, vil ikke jeg gjøre skuffelse noen samt min lærer som alltid lære meg og alle muay thai fans som alltid muntre meg opp faktisk.”

Muay thai fans kjeder og ringe for bedre dommeren til dommerne i Lumphinee Thai boksing stadion.

Nå, muay thai fansen kaller dommeren eller Tong, oberst Lertchai Chetasanon eller teknikken president Lumphinee Thai boksing stadion ta vare og sjekk for utførelsen av dommeren i Lumphinee Thai boksing stadion mye mer fordi tidligere inntil nå de alltid dommer i motsatt vei for muay thai fansen for flere ganger. Så er det overfylt muay thai fans i Thailand som ikke liker denne dommeren og ville ikke like å se alle boksing programmer mere. Dessuten, den siste kampen, det hadde blitt dommeren mellom Thailand PK Sanchai Muai Thai Yim og Fasuchon Dragon Muai Thai. Videre kamp i de hele kampene, Fahsuchon syntes å ha flere ulemper enn Thailand, men dommeren fortsatt bedømt i motsatt vei som fører til Thailand for å overvinne score på Fahsuchon med flere score til muay thai fans har kalt for nye dommeren.

 

Ifølge dommeren med motsatt vei til muay thai fans i de siste 1-2 månedene, det viser de fleste frekvensen enn vanlig, spesielt for par bokseren mellom Thailand PK Sanchai Muai Thai Yim og Fahsuchon Dragon Muai Thai å kjempe i Suek Kertphet på fredag 27 desember 2014 på Lumphinee Thai boksing stadion gjør muay thai fans å ringe for oberst Lertchai Chetasanon eller teknikken dommeren å ta vare på Dette emnet og være strenge på alle dommere å dømme på bedre måte. Som et resultat, nå er det alltid galt dommerne for flere ganger før gjør muay thai fans for å være kjedelig og ville ikke like å se noen boksing programmet igjen.

 

En av alle muay thai fans sa at dommeren er alltid på feil måte, spesielt for noen tidligere kamper som alltid dømmer på feil måte mer frekvens inntil vi kan vise det som vil være vinneren. Deretter bør oberst Lertchai Chetasanon være strenge i dette faget mye mer fordi vi er lei nå.”

Støtte og oppfordrer “Prachanchai P. Phetnamthong muay thai camp”

For å gi oppmuntring til Phrachanchai P. Phetnamthong muay thai leiren, vil Sia Nao PK Sanchai Muai Thai Yim gi 50,000 baht for hans bokseren hvis han kan vinne Mondam S. Weerapon muay thai treningsleir vellykket. Videre Noi Bangpakok avslørt at tidligere vi kunne vinne ham, så i denne tiden han er forsikret at hans bokseren kan være vinneren med sin god form idet likt idet tidligere sikkert.

 

Dessuten er dette programmet i god gjeldende etter å vite at Sia Tung eller Phiyarat Wachirarattanawong vil sette millioner baht boksing programmet i det nye året på denne 7 januar 2014 på Lumphinee Thai boksing stadion. På den annen side, blir utenfor av Pakorn PK Sanchai Muai Thai Yim å kjempe for fatte mesteren fra Phetbunchu Bophlabunchu, det møtet mellom Prachanchai P. Phetnamthong og Mondam S. Weerapon muay thai treningsleir som er en annen spennende par bokser å slåss med hverandre også.

 

Det siste åpenbart Kan Noi Bangpakok for reporteren i forrige søndag kveld at “For denne kampen, Prachanchai har praktisert Vel, så han kan håndtere Mondam S. Weerapon muay thai treningsleir med lignende resultater. Men tror jeg fremdeles at Prachanchai kan være vinneren på grunn av sin gode praktisere og oppmuntring. På den annen side, kan Sia Khwag PK Sanchai Muai Thai Yim eller stor tilhenger gi 50,000 baht til Prachanchai hvis han kan vinne hans par bokseren sikkert. Videre Prachanchai hadde vunnet denne par bokser Når kjemper i 108 pounds, men for denne gangen, han godtar for å være bekymret for å kjempe for denne kampen på grunn av bedre ytelse av hans par bokseren. Tvert imot, tror jeg fortsatt på selv å gå inn i neste runde lett på grunn av sin gode forbereder og støttefilene mer av Sia Khwag for 50,000 baht skal oppmuntring av ham.”