Monthly Archives: December 2013

Justere fabelaktig listen over Chedsee par boksere.

For Suek Muai Thai Ched se på søndag 15 desember 2013, vil det være endring av listen par bokser fra opprinnelige par bokser eller Kengkat P. Pekko overfor med Sornthong S. Yingchareonkarnchang å kjempe som de andre par bokseren i stedet. Men selskapet Chun Kertphet og dommerne av kanal 7 vil opprette storheten av programmet ved øke master par bokser eller Chalarmthong overfor med tsunamien.

 

Dessuten avslørt Singkaserm at på søndag, vil det være endring av listen par bokser fra den opprinnelige eller Kengkat overfor med Sornthong som master par bokser være den andre. På den annen side, blir det en økende gjøre god vurdering av kanal 7 i Suek Muai Thai Ched se ved å legge en annen alvorlig par bokser mellom Chalarmthong Sitphanon eller i toppform bokser som bare overvinne Aphisit KTyim vakkert å møte med Tsunamni Ch. Chaiwat i 132 pounds. Så, disse utmerket 2 par bokser kan gjøre storheten til programmet for sikker.”

 

Derfor vil det være andre flott par boksere; nemlig Sakulchailek Dabphangnakornbarn overfor Sangthian S. Sornsing muay thai leiren og de første par bokseren eller Onemeechok Phuhongthong overfor med Chiabkhad P. Phongsawang muay thai treningsleir også.

«Chun» har laget listen over par boksere fra mange muay thai leire feirer Nyttårsdag.

Promotoren Chun Kertphet har flyttet frem å sette opp et annet program i siste kvoten å feire nyttårsdag be 2557 på dette fredag kveld på 27 desember 2013. Videre, det siste nå favoritt og varmt par bokseren for muay thai fans er Phet A. Phimonsri og Kengkhla P. Pekko muay thai cam.

 

Dessuten, i slutten av i desember, Promoter Chun Kertphet har forlatt bare få sette denne fredag 27 desember 2013. Deretter blir det møtet Suek Kertphet i denne enden av i desember etter at listen over master par boksere allerede mellom Phet A. Phimonsri som hadde vunnet i 3 kamper å kjempe med Kengkhla P. Pekko i 117 pounds. I tillegg vil det være en annen utmerket 100.000 baht par bokser å kjempe på denne kampen av støtte til Ounchitmuengnon mellom store albue en eller Thailand Phinsinchai muay thai camp overfor med stort sparker en eller Fahsuchon Sito muay thai treningsleir å få minst 600.000 baht.

 

Videre rapportert Singkaserm Banponlamuengdee eller informasjonsansvarlege offiseren at “det vil være en annen alvorlig par bokser mellom Ongree S. Dechaphan hevn med Phanchanbarn Wisutchareaonyon og en annen neste generasjon eller Phetrung Sitsornong mot Nangen eller Phetphanrit Sitphandang mot med Phetsathid Sathidcd samt en 2-3 par boksere som et samarbeid av Suek Kertphet er nå støtter også.”

“Praewphak muay thai camp” ønsker hevn med “Ongree”.

Preawphak Yodatsawintransport muay thai leiren har vist sin tillit om hans form etter til slutt vant han Deawroj Chitmeungnon med funniness i Suek Kertphet sendt på fredag 6 desember 2013 og ønsker å få hevn for Ongree S. Dechaphan igjen.

Videre, etter at han hadde vist sin store form å overvinne Deawroj Chitmuengnon med munterhet i Suek Kertphet på den siste kampen på fredag 6 desember 2013 på Praewphak program, Praewpak Yodatsawintransport har viste hans tillit i sin form og ønsker å få hevn med Ongree S. Dechaphan igjen på grunn av hans rart.

Praewphak åpenbart for samarbeid med Muai Siam «i dette øyeblikk, jeg har på min form mye etter at jeg hadde vunnet Daewroj med utmerket form. Så nå ønsker jeg å kjempe med Ongree S. Dechaphan igjen fordi det er fremdeles undrer i mitt sinn.»

La “Phetonemai” å justere sin form.

For master par bokser av Suek Muai thailandsk Lumphinee kringkasting på TGN 105 mellom Superchamp Ch. Phatcharaphon og Phetonemai, har de kjempet med munterhet på siste runde med venstre haken for å kjempe. Deretter hodet av boksing leir er klar til å gjøre listen over dem til å møte med hverandre igjen, men det er avhengig av beredskap for Superchamp.

Singkaserm viste at “dette master par bokser, de har kjempet med funniness av Suek Muai thailandsk Lumphinee kringkasting på TGN mellom Superchamp og Phetonemai av kneeing hverandre å bli begunstiget av muay thai fans mye. Deretter skal de vende med hverandre igjen med responsen av muay thai fans. Men selv om det er liggende å la dem kjempe igjen, er det basert på beredskap for Superchamp å kjempe igjen eller ikke.”

Bare kjempe i egenvekt.

“Palae” eller Kertthongrit Sitbunmee avslørt at “han aldri tvist om paret å kjempe, men hvis det er den passende vekten å slåss, han er klar til å kjempe for sikker. Dessuten, nå er han klar til å kjempe med Nong O av 5 stjerner kylling som en annen kamp med tilstanden hans god kropp å sikre for å vinne.”

 

57 Suek Lumphinee bursdag sendt på tirsdag 3 desember 2013, er det av interesse gjeldende mye etter Sia Nao har laget lister over flere kjente boksere å bevise sine talenter for å forstå for mesteren med historien for 9 par boksere som muay thai fansen alle beundrer.

 

Etter Kongsak Sitbunmee har gjort listen for å se Nong O 5 stjerner kylling i denne kampen, journalistene hadde vært åpenbart fra Paelae Kertthongrit eller talentfulle trener sitte Bunmee boksing Camp ligger på Amphur Phrakhonechai i Burirum provinsen at “For denne kampen, Kongsak har trent seg utmerket uten problem men i denne tid han har til å kjempe i 132 pounds. Men hvis selskapet hadde vurdert godt om dette emnet, ville han ikke bestrider om dette emnet for å kjempe med sin full ytelse.”

 

Paelae viste at “Nong O, tok han tur til å vinne og tape ham for hver 1 tid og deretter for siste gang, han sluttet for å være på plikt soldat i en lang tid før å kjempe på denne kampen, så han var taperen. Men nå han nettopp hadde beseiret både Phetphanomrung og Phetbunchu, bortsett fra bare Sanchai, så han er trygg mye å være vinneren, spesielt for sin å ha god kropp tilstand å kjempe. “

Har potensiale til å kjempe i eller utenfor i Thailand.

Keng er ikke redd for noen bokser å kjempe, bortsett fra for ikke å ha programmet å kjempe bare, så Keng eller Sittichai Sitsongpheenong ønsker å be om selskapet å gjøre listen over ham til å kjempe kontinuerlig uansett kjemper i landet eller utenfor landet fordi han ønsker for å kjempe for alle med tilstanden hans god kropp. Videre han blir for å være en annen internasjonal bokser og tidligere Sia Tim eller Timathee Thammacheewa har sendt ham til å kjempe i utlandet å skaffe penger i landet for flere kamper.

 

I det siste, hadde han beseiret Migel Phichitheelo eller franske bokseren i bare 3 runder siden hadde kjempet i réunion i Afrika fra tidlig september til slutten av November. Men hadde senere han sjansen til å kjempe i Suek Muai Dee Witheethai på Imperial Ladprao sendt på sist lørdag 23 November 2013 å beskytte hans Thailand mester Vær vekt og han kunne vinne Daterit Phoptheeratham vakkert. I tillegg avslørt Sittichai at “etter siste kampen kjempet på Reu island, han hadde aldri kjempet med noen igjen selv om tilstanden hans kropp er bra. Derfor ville jeg kjempe uansett i eller utenfor landet med min gode øving, så jeg vil gjerne be arrangøren å gjøre listen over meg å kjempe kontinuerlig uten at skuffelsen sikkert.”