Monthly Archives: November 2013

Ta øynene på 4 boksere fra “Orbortor Khamphee Thai boksing leir”.

Sornchai Onaree eller manager for Orbortor Kamphee Thai boksing leir informert at hvis muay thai fansen se disse 4 boksere i sin boksing leir å kjempe, det ikke vil bli skuffet sikkert. Dessuten har de samme tid queque å kjempe på Suek OneThongChai sendt på mandag 16 november i på Rachadamnern muay thai stadium.

 

Orbortor Kamphee boksing leir er kvaliteten og alle varme muay thai leirene som ingen vet ikke dette navnet boksing Camp. Deretter på Suek OneThongChai sendt på mandag 18 November 2013 på Rachadamnern muay thai stadium, store sangen eller Thongchai Rattanasuban gjøre listen over 4 par boksere i Orbortor Kamphee boksing leir.

 

Sornchai Onaree eller leder av boksing leir åpenbart for samarbeid med Muai Siam med tillit at “For Suek OneThongChai sendt på mandag 18 November 2013, jeg vil ha min 4 boksere å kjempe og jeg er sikker på at hver boksere av meg kan overvinne deres par boksere. Derfor ville jeg best hensyn til muay thai fans som det ikke skal se på navnet på bokseren, bortsett fra navnet på boksing leir som er den velkjente.”

“Tui” til å bevise 2 par boksere i kanal 7 muay thai stadion.

Surgeant Tui Sangmorakot ønsker Thai muay thai fans av kanal 7 som fortsatt lurer på i resultatene av 2 par boksere i 2 siste kamper se disse 2 par boksere å bekjempe igjen i Suek Sangmorakot på denne 19 November 2013 inkludert med Chomhoad og Phenthai som alle er alvorlig par bokserne om hvem vil bli vinneren.

IMG_4766

Surgeant Tui Sangmorakot åpenbart for journalistene Muai Boym etter bringe disse 2 par boksere som muay thai fans i Thailand er lurer på å bekjempe igjen mellom Chainoi Worawut som bare knyttet til Deawphayak Sakphlaiphaya som kjempet på siste 20 oktober 2013 og Worawut Emyuden som bare overvinne Nantawat Ch. Rungrote på siste 6 oktober 2013 på kanal 7 muay thai stadium. Deretter vil disse 2 par bokser kjempe igjen på Suek Sangmorakot på denne 19 November 2013 på Lumphinee muay thai stadium etter muay thai fans av kanal 7 fortsatt lurer i resultatene av dem. Deretter vil det inkludere med Chomhoad og Phenthai for å slåss med hverandre om som blir vinneren.

IMG_4767

Surgeant Tui sa at «jeg tror at disse kampene 3 par boksere som vil kringkastes på denne 19 November 2013 på Lumphinee kan være verdig til billett betaling av muay thai fans sikkert, spesielt for master par bokser eller Chomhoad og Phenthai om som vil banke hverandre og Worawut og Nantawat på den siste kampen de fikk poenget med 3-1 slåss kanal 7 muay thai stadion og Chainoi og Daewphayak å kjempe med funniness og bare knyttet til hverandre på siste 20 oktober 2013 møte med hverandre igjen. “

“Biao” smilte etter “Phet” kan velge sin neste par bokser.

IMG_4730

Den offisielle av District Administrasjon organisasjon i Biao Luakmakhamwarn er så glad at selskapet Chun Kertphet gi ham en sjanse til å velge par bokseren for slåss med sin elskede bokser eller Rakphet A. Phimonsri muay thai camp mellom Chalarmkhao Kertchalermphob muay thai treningsleir og Yangthone Yodatsawintransport avhengig av bare vekt. Deretter besluttet Biao å velge av seg og til slutt han valgte Yangthone skal par bokseren overfor med sin elskede bokseren i Seuk Kertphet som kringkastes på denne fredag 8 November 2013 på Lumphinee muay thai stadium i hard vekt eller 115 pounds.

IMG_4731

Offisielle av District Administrasjon organisasjonen i Biao Luakmakhamwarn avslørt at “etter min bokser har kommet tilbake vise skjemaet vakre tidligere å bli taperen for 3 kamper kontinuerlig, han vil ha flere kampen bli med Suek Kertphet på denne 8 November 2013. Dermed arrangøren Chun Kertphet har åpne muligheten for meg å velge par bokseren for min bokser med interesse. Derfor Phet eller min bokser er underholdt bokseren med ingen utnytter fra seere og han ønsker å kjempe i 115-117 pounds, slik at jeg kan velge par bokseren for ham å kampen; nemlig Chalarmkhao Kertchalermphob muay thai leir i 117 pounds eller Yangthon i 115 pounds. Så, hvis min bokser er interessert å kjempe som, jeg kan velge en av dem for ham. Til slutt velger jeg Yangthone på grunn av sin høyde og morsom stil. men jeg er sikker på at Phet eller min bokser kan kjempe med ham sikkert etter at jeg har så Yangthone å kjempe i den siste kamper. På den annen side, hvis det er Chalarmkhao, er hans størrelse for stor for slåss med min bokser. Videre har min bokser hans utsatt å vinne Yangthone mye mer også”

«Toi fra Thailand» avslørte interessant muay thai leire listene.

Advokaten Toi eller Sombun Niruttimathee vil debut Suek veldedighet ImminentAir på denne fredag 15 November 2013 på Lumphinee Thai boxing stadium begynner med master par bokser eller Onechalong Sitsornong muay thai camp overfor med Ponkit Ch. Chienkamon muay thai camp etterfulgt av andre par bokser eller Satanfa Sakami muay thai treningsleir overfor med Wisanlek Ceetrandiscovery Camp inkludert med overfylt av glimrende par boksere i denne kampen.

IMG_4574

For Suek veldedighet ImminentAir som kringkastes på denne fredag 15 November 2013 på Lumphinee Thai boksing stadion med Muaythainyheter å tjene penger for å bygge Bangkhunthian hospital, i det siste dette programmet er allerede sette begynner med master par bokser eller Onechalong Sitsornong muay thai camp overfor med Ponkit Ch. Chienkamon muay thai leir i 116 pounds som er den favoriserte en etterfulgt av andre par bokser eller Satanfa Sakami muay thai treningsleir overfor med Wisanlek Ceetrandiscovery Camp i 118 pounds og støttende par bokser eller Kusakornnoi S. Chulasane Camp overfor med Rungubon Sakami muay thai trening leiren inkludert av de overfylte interessant at muay thai fans i Thailand ikke bør gå glipp kampen skjemaet god muay thai leirene fra Thailand. Dessuten, de kan sende oppmuntring til dem uten skuffelsen sikkert.

IMG_4573

I tillegg finnes det andre par boksere fra mange leire som disse følgende detaljer: Desellek Uddonmueng overfor med Phetatsawin Ceetransferry i 142 pounds, Kengkhla P. Phekko overfor med Dokmaingen P. Phongsawang muay thai camp i 116 pounds, Phetkarat Chitmuengnon overfor med Dabthewada Dabphangnakornbarn i 113 pounds, Chokphichit Phetmeephian muay thai treningsleir overfor med Rit Chitmeungnon i 104 pounds, Koko Paemeanburi overfor med Phenngen Luakchaomasaiwaree i 100 pounds Mongkutngen S. Thianpho muay thai treningsleir overfor med Chokamnuai Chayutkongseab i 120 pund og Khomkit T. Pran 49 camp overfor med Chomrawee S. Buntham i 125 pounds.

Det er glade for at “Sumaee og Abbas Luaksuan muay thai camp” vil få en store summer.

Nå Sumakee A. Weerawan og Abbas Luaksuan muay thai camp hadde kjempet mot hverandre for 2 kamper og vant 1 gang og miste for en gang, så på denne 22 oktober 2013 Sia Tung vil gi et store mengder penger til dem med koordinerende av Mit Nakorn la dem slåss med hverandre for å bli foretrukket av muay thai fans.

 

IMG_4534

SIA Tung vil sette Suek Phetphiya på spesielle kampen på denne 22 oktober 2013 på Lumphinee boksing stadion i Thailand for master par bokser eller Phanomrunglek Kertmu 6 å møte med Onechana på Suek Phetphiya samt andre par bokseren eller Yodphet W. Sangphraphai å møte med Phetmanee Dabransarakham, Sumakee å møte med Abbas Luaksuan mauy thai camp Bankthai Sitsongpheenong Camp å møte med Densurin Kittikaserm muay thai treningsleir, Danchai Kertphattaraphan å møte med Yodkaikaew, Fairtext Phetwasorn P. Oannut å møte med Phetnarin Luakkhaonanai muay thai leiren, Manaschai Luakmakhamwarn treningsleir å møte med Sinlaphathai Sitchiangrung. Dessuten for kampene Sumakee og Abbas, avslørt Sia Tung at “For mot i to kamper, de tok tur til å være vinneren og taperen, så de vil kjempe med hverandre igjen på denne 22 oktober 2013. Derfor er de sikret at Mit Nakorn vil være koordinator å få for flere hundre tusen baht.

 

IMG_4535

SIA Tung avslørt at “tidligere to kamper, de hadde kjempet med rart av å tape og vinne for hver 1 kamp. Så, for neste kamp, kan det være spennende på grunn av økende av et store mengder penger. Dermed på denne tiden, Mit Nakorn er fortsatt fjerne programmet eller kjører sin plikt som koordinator å få flere hundre tusen baht og hvis det er mulig, vil jeg informere til muay thai fans å vite plutselig.