Monthly Archives: October 2013

Det er utrolig for CP Muay thai turnering.

Thai boksing fans bør vente en stund for å se andre semi CP Freshmart millionær muay thai turneringen mellom linje A eller Weeraponlek overfor Yodsanchai og linje B eller Kongphuthorn og Kongphob som har 4 like hjelp incredibility.

Videre for konkurranse av andre millionær CP Freshmart, vil det være 4 par boksere fra god leire skjedde i til semi-finalen; nemlig, linje B eller Weeraponlek Excindyconyim og Yodsanchai S. Sophit muay thai treningsleir med 4 poeng like ved å vinne to ganger og tapte 1 tid idet likt idet linje B eller Kongphuthorn N.

Nophiran muay thai camp og Kongphob TorPran 49 Camp som har samme antall poeng med linje A. I tillegg for til semi-finalen bekreftet selskapet at det bruker metoden for å lage lister over boksere med bedømme et samarbeid av boksing camp igjen uten en loddtrekning.

En av samarbeid med Thai boksing leir sa at “nå, Thai boksing fans skal vente på et øyeblikk fordi et samarbeid av boksing leir vurderer om listen over par boksere; Videre ser vi at nå Weeraponlek bør møte med Kongphob å ha fornøyelsesparken å kjempe som egner seg til ham.”

“Thep” invitert for å muntre opp for fersk skjemaet par bokser.

Thep Thamma eller utmerket arrangøren av Suek Chao Muai Thai eller samarbeid med SuekOneThongChai sa etter bringe Saknarinnoi A. Auansuwan muay thai treningsleir å møte med Berkbarn Luakmuengphet muay thai camp som den første par bokseren av Suek Chao Muai Thai på lørdag 26 oktober 2013 på Om Noi Thai boksing stadion som “nylig, jeg ikke ville liker dem å kjempe denne tiden fordi jeg ønsker å øve seg å ha bedre form for å kjempe i til semi-finalen. Men har endelig jeg gjort en beslutning om å sende dem til å kjempe for å la Thai boksing fans av Suek Chao Muai Thai å se dette spillet på denne lørdag 26 oktober 2013 å gjøre dem som kjente stjernen i fremtiden.

Videre sa Thep at «jeg hadde tenkt i flere netter før å bringe Saknarinnoi A. Auansuwan muay thai treningsleir å møte med Berkbarn Luakmeungphet muay thai camp eller frisk skjemaet stjernen å kjempe Suek Chao Muai Thai på denne lørdag 26 oktober 2013 på Omnoi; men ville faktisk jeg liker dem å forberede seg godt før ansiktet med hverandre. Imidlertid ville jeg vinner å være berømt stjerne og nylig de har aldri miste til noen før på grunn av skjemaene frisk.

Foreslåtte Singphlaphaknoi å kjempe for kanal 9 i Thailand igjen.

IMG_4355
Muay thai Promoter av Atsawindam eller Surgeant Kosing Phuphata akseptert at telefonen alltid ringer etter sersjant Kosing Phuphata eller sjefen Sawake Phinsinchai hadde Singphlaphaknoi på channel 9 å møte med Sanmuengnoi Khokphuyim siste søndag 20 oktober 2013. Deretter nå leder av muay thai treningsleir i hele landet kjenner telefonnummeret til ham og ønsker å spørre for å sende Singphlaphaknoi å kjempe på neste kamp igjen til telefonen ringer ofte.

 

IMG_4356

Videre var det utmerket respons for Nokweed eller Singphlaphaknoi som viste sin ytelse med Sanmeungnoi Khokphuyim som fjerde gang etter at han hadde møtt med sin par bokser i de første tre gangene og være vinneren for to ganger. På den annen side, Sanmuengnoi overvinne Singphlaphaknoi for 1 ganger; på den siste kampen, etter at de hadde kjempet for kanal 9 som den tredje par bokseren av Suek Atsawindam for å la Thai boksing fans alle landet å se funnily, for de tre første rundene, Singphlaphaknoi syntes å ha mer styrke, men på den siste runden, Muengnoi syntes å ha mer styrke. Til slutt, Singphlaphaknoi blitt å bli vinneren av slåss med funniness og bli begunstiget til Thai boksing fans mye før Surgent Kosin Phuphata sladret til journalistene Muai Boym som “nå, telefonen min boksing Camp alltid ringer fordi det er flere av leder av boksing leir som hadde sett for denne par bokser fra nord og nordøst og sør for å kontakte meg selv om jeg vet noen av dem. Dessuten, de ba om telefonnummeret til oss og ønsker meg å sende Singphlaphaknoi å kjempe for kanal 9 til batteriet er løp av energi som betyr å ha god respons for min bokseren mye.

“Store Chun” skrøt for å justere programmet hans muay thai og interessant par boksere.

Chun Kertphet fjernet master par bokseren mellom SiaKim SitSortortaew muay thai camp og Mongkolchai Khwaithong treningsstudio fra Suek Kertphet kjemper denne fredag 18 oktober 2013 på grunn av deres ikke beredskap. Så kunne han bringe Chomphichit Chuwattana camp å kjempe med Muengthai SorBunyiam muay thai treningsleir å kjempe i stedet for dem, bortsett fra de andre som fortsatt er de samme par bokserne å kjempe på dette programmet.

 

IMG_4324

Suek Kertphet eller verdighet med god støtte av selskapet Chun Kertphet sendt på denne fredag 18 oktober 2013 på Lumphinee Thai boksing stadion i Thailand, er det en interessant selv om det ikke stor programmet, har flere interessante par boksere å kjempe med billetter 270 baht for tredje etasje. Men selv om SiaKim SitSortortaew muay thai camp og Mongkolchai Khwaithongyim ikke kjempe i denne kampen på grunn av deres ikke beredskap, arrangøren Chun Kertphet fjernet deres navn fra dette programmet allerede. Heldigvis, vil det være Chomphichit Chuwattana leiren og Muengthai SorBunyiam muay thai treningsleir å kjempe i stedet for dem, og det siste Chomphichit vant bare Muengthai på grunn av hans ikke god forberedelse. Dessuten, nå Muengthai ønsker hevn igjen med få penger for minst 300 000 baht. Derfor denne par bokser er interessant og hvis dette passer Muengthai godt forberedt Chomphichit ville utføre vanskelig oppgave for sikker.

 

IMG_4325

I tillegg utover Chomphichit og Muengthai å kjempe på dette programmet, vil det bli de andre par bokserne; nemlig Yokphet Somphongmapthapud muay thai camp og Phenthai Singphatong, Chalarmkhao Kertchalermphop og Sia Bin Kertchareanchai muay thai camp muay thai treningsleir, Phetchartchai Chaoraioai og Jamesak Sakburiram Camp, Sakulchailek Dabphangnakornbarn og Yodphadang Kertbanchong, Praewphak Yodatsawintransport og Phrachanbarn Wisutchareanyon.

“Dabransarakham muay thai camp” garantert med “Pahchan” eller “Teedet.”

Løytnant Ran eller Niran Yotsapon brakt Teedet Pahchan Daransarakham å kjempe på Suek Muai Thai Lumphinee TGN på denne lørdag 28 September 2013; Videre har han mye erfaring enn Daraaek og øve seg. Så, kan han ikke være lett å miste par bokseren sikkert.

IMG_4296

Muai Dab Ran Sarakham Thai boksing leir løytnant Ran eller Niran Yosapon er så populær at det er flere arrangører fra landsbygda og metropolis sende bokserne å kjempe hver uke og flere seg per uke. Deretter på lørdag 12 Ocotober 2013 blir det Suek Muai Thai Lumphinee TGN lørdag ettermiddag begynner å kjempe på 4 kl. av støtte til Chun Kertphet. Derfor startes med Pahchan Dabransarakham muay thai camp overfor med Daraaek Tedsabarntrang. Videre for denne kampen, er det en interessant og det synes at Teedett kan ha mye erfaring med sin lurt.

IMG_4297

Lietunant Ran sa at “nå, det er Wangchannoi å trene Teedet og Teedet er svært ivrig å øve seg. Dermed vet jeg at Teedet har mye erfaring, bortsett fra hans figur. men han alltid praksis seg og betaler oppmerksomhet til å delta i Metropolis kamper før fortløpende bli vinneren. Som et resultat, hvis hans kropp tilstand er bra, kan det være vanskelig for ham å bli taperen.”

“Phetsuriya Luaktraikongdin Camp, Thailand” ønsker å vise på neste muay thai programmet.

Overbevist om at han kan overvinne hans par bokseren sikkert vender med Muhammad Hamsey eller den iranske bokseren i fjerde Suek Muai Yak Talom Loak Sanfan Yaowachonthai å verdensmester vises på tirsdag 24 September 2013 på 13 Coins Thai boksing stadion Phraram 9 sendt skjønt Siam Sport Live TV på sanne visjonen kanal 97 Phet Suriya Luaktraikongdin leiren fra Thailand eller en av alle arvinger i Yuhanngao familien er klar.

Phetsuriya sa at “det kan være ny sjanse for meg å motta sannsynlig fra selskapet Narit Singwangcha å møte med Muhamad Hamsy eller Middlle øst bokseren i Suek Muai Yak Talom Lovak oppsett av Narit Boxing promotionselskap sendt på denne 24 September 2013 på 13 Coins Phraram 9”

Videre avdekket i det siste Phetsuriya til journalistene Muai Boym at “For denne kampen, jeg har god oppmerksomhet å kjempe mye og nå har jeg passert kampen for over 50 kamper med min godt klar til å kjempe. Så, for kamper med Muhammad Hamsey, jeg er sikker på at jeg kan overvinne ham lett og jeg ønsker å best hensyn til Muhammad Hamsey som han ikke kan møte med meg med uforsiktig for å bli taperen sikkert. ”

“Sangwangchai” kan få muay thai mesteren av Madang.

Lærer Chirawan er virkelig sikker på at Sangwangchai J.S.P. ikke gjøre skuffelse til oss for å forstå mesteren av 12nd Madang muay thai turneringen fra Harnseuklek Sitchakung at han hadde vunnet denne par bokser i første runde også. Da vil han kjempe med denne par bokser på lørdag 21 September 2013 på Siam Om Noi Thai boksing stadion.

Videre for den siste runden av 12nd Madang vil det sendt på channel 3 på Om Noi på lørdag 21 September 2013 sikkert mellom J.S.P og Harnsueklek Sitchakung. J.S.P. vant Harnsueklek Sitchakung i første runde og nå, J.S.P., og Harnsueklek hadde sluttet for å slåss med hverandre å forstå mesteren. Mens læreren Chirawan eller hodet Sangwangchai boksing Camp er kjempefornøyd mye at hans bokseren skal champion etter å ha vunnet Harnsueklek i første runde som ville være det samme som denne siste runde på grunn av sin bedre ytelse.

Wee eller leder av denne boksing leiren sa at “J.S.P. vant Harnsueklek, så denne kampen skal være den samme, og nå Sangwangchai eller J.S.P. har trent seg godt uten redd for Harnsueklek. Dermed på 12nd Madang muay thai turnering, J.S.P eller Sangwangchai kan være mesteren sikkert.”