Monthly Archives: September 2013

“Thepnimit Sitmonchai muay thai camp, Thailand” er varmt.

En Sitmonchai er virkelig sikker på at Thepnimit Sitmonchai muay thai camp er nå i skjemaet varme og han kan få hevn Nattapon Nachiak sikkert på grunn av sine godt forberede.

 

Videre for utviklingen av Suek Sangsawangphanphla av Sia Ting Somkert Triphattanaporn sendt på tirsdag 17 September 2013 på Lumphinee Thai boksing stadion i Thailand, med unntak av par bokseren mellom Choknamchai Sitchakung muay thai treningsleir og Khomkert T. Manothamraksa Camp og Tingthong Ch. Khaoyuha muay thai leiren og Kaewkangwarn 5 stjerners kylling, vil det være møtet mellom Thepnimit Sitmonchai og Nattapon Nachiakwittayakom lage gode interesser gjeldende ikke mindre enn de andre.

 

Derfor den siste tirsdag kveld, reporteren har blitt avslørt fra en Phunsak Sriphrasert eller leder av A. Thamaka boksing leiren om beredskap for Thepnimit som “det kan ikke ha noe problem for slåss med Nattapon etter kjempet med ham for 3 ganger og tapte for en tid. Så, for denne gangen, det er ganske trygg på at Thepnimit kan overvinne Nattapon sikkert. Videre nå er hans oppmuntring veldig bra med sin store opplæring som skal overvinne Nattapon ikke hardt. Imidlertid bør det venter selskapet å la Thepnimit å møte som i 118 pounds hvis det ikke er Nattapon uten bekymringsfull fordi han kan møte med noen i Thailand eller hvor som helst.

«Chun» fortalte Thai boksing fans å betale muay thai billetten for god leirene å kjempe.

Chun Kertphet invitert Thai boksing fans å rush for å komme inn i boksing stadion i tidlig morgen fordi det vil ha konsert Somrak Khamsing, Samat Phayakarun og verdensmester eller Khaotrai Galaxy venter dem. Dessuten vil det ha første interessant par bokser eller Sia Kim å forstå mesteren av Lumphinee fra Mondam S. Weerapon muay thai treningsleir også.

Det venstre ikke mange dager for å ha spenningen i Suek Lumphinee muay thai Champion Kirkkrai; Videre, dette spillet er akseptert av Thai boksing fans som støtte til Chun Kertphet søke etter de 10 gode bokserne fra 10 muay thai treningsleire og Thai boksing fans måtte betale billetten for 350 baht i hvert par boksere.

Så, det vil ha de samme master par bokserne fra god muay thai leire til kamp; nemlig, Yodwicha å møte med OneChalerm, Sakeddaew å møte med Phenaek, Yokphet å møte med Onechalong, Ponkit å møte med Neungthep, Kengkhla å møte med Hoad, Damian møte med Fahmongkol og Rungphet å møte med Rungphet.

“Charnchai” vil bli med i Isuzu.

Sersjant Tui bekreftet at nå Charnchai Kertthaworn Sititisukkatho vil ha hans god mulighet til å delta på 24 Isuzu programmet helt etter overvinne OnePhadet Meenayothin muay thai treningsleir på Suek Chao Muai Thai for den siste kampen på Om Noi boksing stadion.

Dessuten, The Sergeant Tui Sangmorakot åpenbart for journalistene Muai Boym etter Charnchai Kertthaworn Sititisukkatho Camp har overvunnet Onephadet Meenayothin muay thai treningsleir på Suek Chao Muai Thai på den siste kampen på Om Noi boksing stadion som “i går kveld jeg snakket med ham og vi enige om at vinneren av Semi-finalen kan gå inn i 24 Isuzu muay thai turnering. Dermed nå er Charnchai vinneren, så han kan gå inn i denne runden. På den annen side, har han hans god oppmerksomhet å kjempe, så hvis han ikke har en sjanse til å kjempe på dette programmet, vil det også være anger. Tvert imot, en Phadet kan kjempe i et annet program som vi vil øke sin kjempe kontinuerlig også.

“Olaylek Phetsemuen muay thai treningsleir” kan ta etter “Yokwittaya”.

Olaylek Phetsemuen eller den nye stjernen i Wittaya Phetsemuen rådet Thai boksing fans å fange øynene på ham for å være berømt stjerne eller 100,000 baht boksere som Yokwittaya Phetsemuen.

Nå har Wittaya Phetsemuen alltid sin nye kjente stjerner å gjøre hans muay thai leiren og Tungsong samfunnskunnskap å være kjent i Phuket provins; Videre sist tirsdag overvinne Olaylek Phetsemuen bare score på Phetbunsong A. Bunchuai i Suek Phetphiya å få 100,000 baht. Deretter har Wittaya informert redaktørene å skrive nyheter og la Thai boksing fans for å fange øynene på Olaylek for å bli den nye stjernen i boksing leir sikkert.

Wittaya sa med tillit at “Jeg ønsker alle å fange øynene på Olaylek Phetsemean eller den nye stjernen etter ruten Yokwittaya, Ploywittaya, Chalarmkhao og Morakot, spesielt for Yokwittaya etter at han hadde overvunnet Phetbunsong for å få 100,000 baht i den siste kampen.

Stort kan kjempe med gode på ChedSee.

Rungphet Phetcharean muay thai camp eller mesteren av 13rd Phusia boksing runde er ikke redd for ingen par bokser å kjempe etter commander Thirdsak Nontaphanphiphat kan sende Kongkert T. Pran 49 eller mesteren av 11st Phusia å kjempe med ham på grunn av hensiktsmessigheten av figuren for å kjempe med funniness.

Videre tar Rungphet Phetcharean muay thai camp eller den nye stjernen fra Phetchabun eller mesteren av 13rd Phunsia nå en pause etter at hans mester. Så, i dette øyeblikk, han fortsatt har ingen kø å kjempe, men for de siste nyhetene, han kunne ha god sjansen til å kjempe med mesteren av 11st Phunsia boksing runde med Kongkert T. Pran 49 av støtte til sjefen Thirdsak Nontaphanphiphat eller hodet av boksing leir som fortalte journalister av Muai Siam at han kan sende Kongkert å bevise sin ytelse med Rungphet med hensiktsmessigheten av figurene.

Dessuten Thirdsak eller hodet av boksing leir sa at “Nå, Rungphet har kanskje hans neste par bokser eller Championof Phunsia boksing runde passende med sin verdighet sikkert de gode resultatene for Rungphet og god knærne av Kongkert å kjempe i 118 pounds som kan være den morsom.”

«Chun» har jobbet hardt for å gjøre de store bokserne viser fatte muay thai vinnere i Thailand.

Thai boksing fans av Lumphinee boksing stadion er overrasket fordi de ikke vet at Chun Kertphet har tatt vare på millionaire Suek Lumphinee mester Kirkkrai som vil kringkaste dette fredag 6 September 2013 og kan sette de store 6 par bokserne fra 6 muay thai treningsleire samtidig. Dessuten kan det være oppsettet av fantastiske 2 par boksere i begynnelsen og på slutten; men bare en flott par bokser eller SiaKim å forstå mesteren fra Mondam er fantastisk. Som et resultat, for dette programmet, vil det være grasping muay thai Champion og beskytte Champion fra første par bokseren til siste par bokser.

 

Videre er det gjeldende bokseren lister over Lumphinee mester Kirkkrai som Thai boksing fans alle godtar til arbeidet med arrangøren Chun Kertphet mye for å gjøre listen utmerket bokseren uansett over den par bokseren i Yodwicha å vinne 1 million baht med OneChalerm å få hevn, Sakeddaew Phetphayathai muay thai camp å kjempe med Phenaek Sitnumnoi muay thai treningsleir og andre par boksere , som Yodphet å beskytte mesteren fra Onechalong, Ponkit å kjempe med Nuengthep, Damian å beskytte mesteren fra Fahmongkol, Rungphet å forstå mesteren av Lumphinee fra Rungphet og Phenthai Singphatong Camp for å forstå mesteren fra Yangtone Sitphanon muay thai leiren.

 

Viktigere, Thai boksing fans er interessert med første par bokseren og siste par bokseren at de aldri har sett noen arrangøren å gjøre stor bokseren lister som denne måten før mellom første par bokseren eller Sia Kim og Mondam og siste par bokser eller Chaisiri å beskytte mesteren fra Phetmanee. Så, alle vet at Sia Chun har gjort for dem eller Thai boksing fans fra lock 2 og lock 3; nemlig, Tae Muengsing, Chasake Donmueng, Tanaikae låse 3, Bugcho Korat og Yuttasak låse 3.

“Sia Chai Excindyconyim Camp” rådet strategien til Thai boksing fans i Thailand.

SIA Chai Excindyconyim rådet Thai boksing fans å se for Weeraponlek Excindyconyim å kjempe med Muengphet Bophlabunchu som de master par Suek Muai Dee Witheethai sendt på lørdag 14 September 2012 på midlertidige Thai boksing stadion, Amphur Bansrang i Phuket-provinsen, Thailand. Dessuten, det er sikker på at hans kropp tilstand kan være bedre enn hans par bokser og kan overvinne sin par bokser med funniness sikkert. Fordi han har muay thai treningsprogram.

 

SIA Chai sa at “For Suek Muai Dee Withee Thai sendt på lørdag 14 September 2013 på Temmporary Thai boksing stadion, Amphur Bansrang i Phuket provins i Thailand, det vil være master par bokser eller Weeraponlek Excindyconyim å møte med Muengphet Bophlabunchu muay thai treningsleir i Suek andre CP Freshmart.

 

Videre avslørt Sia Chai Excindyconyim at “For denne kampen, Weeraponlek har forberedt seg godt med godt treningsprogram sette mål for å overvinne sin par bokser i 3 kamper kontinuerlig, så Thai boksing fans i Thailnad kan se frem til å se dette spillet; Jeg tror Weerapons ytelse å bli mesteren selv om dette spillet kan være den siste runden.

 

SIA Chai sagt i tillegg “For denne kampen, Weeraponlek har godt forberedt mesteren og kroppen hans tilstand er fortsatt perfekt. Dermed kan Thai boksing fans se frem til heier ham.”