Monthly Archives: August 2013

De gamle bokserne fra Thailand, har BigSong jobbet helt; for den neste, vil han støtte Nuengubon Santiubon muay thai camp å møte med Lakhin riktig.

BigSong kan støtte de gamle bokserne fullt for å tjene penger til å ta vare på deres familier; i det siste, vil det være Tuanpae eller Nuengubon Sitlertchai Santiubon hevn av Aimadpayayom – Lakhin Wasantasit på denne 9 September 2013 på Rachadamnern Thai boksing stadion i Thailand for å få 2 millioner baht.

 

Den populære arrangøren eller BigSong eller Thongchai Rattanasuban åpenbart for journalistene Muai Boym at “i tidligere, jeg kunne gjerne takke for dommerne av Chit Muengnon boksing stadion; nemlig Somchit Wankaew og Sia Oun Muengnon som vegne av arrangøren av dette boksing stadion som har alltid støttet de gamle bokserne til favorisering til muay thai fans mye. Så, for å gjøre suksess for dette emnet, BigSong sa i tillegg at “jeg er klar til å støtte de gamle bokserne for å gjøre det gode navnet på vår boksing leir ved slåss Rachadamnern boksing stadion videre med begynnelsen til Tuanpae eller Nuengubon Santiubon muay thai camp å møte med Imadphayayom eller Lakhin Wasantasit muay thai treningsleir å få 2 millioner baht på denne 9 September 2013.

 

BigSong viste til reportere Muai Boym som “nå, det er godt å svare i kampene gamle boksere som gjør både gamle og unge generasjoner godta og støtte fullt. Deretter det siste jeg har tatt Rambo eller Pongsiri P. Ruamridee Camp å kjempe med Langsuan Phanyuttaphum muay thai treningsleir og dette par bokser ble favorisert til muay thai fans mye selv om de er i førtiårene nå. Men er de fortsatt sterk, så jeg vil gjerne takke for dommerne Chit Muengnon boksing stadion samt muay thai fans over hele landet for å godta de gamle bokserne å tjene penger for ta omsorg deres familier. Som et resultat, neste køen, blir det Nuengubon å møte med Lakhin på denne 9 September 2013 å få 2 millioner baht.”

“Rungphet Kertphraphat muay thai treningsleir” møter “Nawapon” i Thailand neste kamp.

For SuekMuai Dee Witheethai som kringkastes på kanal 7 på lørdag 3 August 2013, vil det være hjort Kertphet eller master par bokseren i CP Freshmart å kjempe med Deawfai Sitchakung muay thai treningsleir og Kongphuthorn N. Nophiran Camp samt andre par bokser eller Rungkert Kertphraphat muay thai treningsleir mot med Nawapon Sitphuphantu muay thai camp i første gang i 130 pounds.

På dette 3 August 2013, vil det være SuekMuai Dee Witheethai sendt på kanal 11 i Thailand; det vil sette av et samarbeid av hjort Kertphet og gjøre liste over master par bokseren av CP Freshmart mellom Daewfai og Kongphutorn. På den annen side, kan det være andre par boksere som et samarbeid har oppsett; nemlig Rungkert Kertphraphai muay thai treningsleir overfor med NawaponSitphuphantu i 130 pounds, PhawaiKertwinai overfor med ChomkittiLuakbanyai, PhetphratanKraophrarao overfor med Sutthisak Sitchakon Camp, Yokkhao P. Leknamyim overfor med Superbas K. Kamphanat Thai boksing leir og Lamphachee P. Srisukkan muay thai camp overfor med Saingon S. Damnern.

“Bowee” ønsker å bygge opp hans navn igjen.

Chit Salaya eller hodet av en boksing leir har vendte tilbake for å opprette berømte navnet hans boksing leir ved å la ChainoiWorawut eller sønn av Chatchainoi Chaoraioi muay thai treningsleir på søndag 4 August 2013;Chainoi kan vise sin stor form være begunstiget av muay thai fans på kanal 7 på søndag helt for å opprette det store navnet hans boksing leir igjen.

Dessuten, det var lenge siden at Bowee SorkorSungai muay thai trimrom hadde vært forsvunnet fra muay thai livet; men på søndag 4 August 2013, kan Promotoren hjort Kertphet la ChatchainoiWorawut å kjempe med sin par bokser i 114 pounds i stedet for ham. I tillegg leder av boksing leir åpenbart til journalistene Muai Boym som “nå, Bowee er fortsatt her med vår boksing leir, men han er fortsatt skadet. Dermed det skal sympatisere ham mye og så han kan komme tilbake å kjempe for vår boksing leir snart i SuekMuai Thai Ched se i Thailand etter hans kropp tilstand vil bli bedre. Men hvis hans kropp tilstand ikke er 100 prosent, vil ikke jeg la ham til å kjempe på boksing stadion sikkert.”

«Mit» ønsker å la hans bokser fra muay thai leirer i Thailand for å gjøre som han liker.

Muay thai fans av MitNakorn bør la Phetbunchu å kjempe i 132 pounds; men har han å prute hans vekt til Chamuakthong S. Yuphinda muay thai leir som hadde vist sin gode skjemaer og blir vinnerne i flere kamper. Deretter bør det advare muay thai fans ikke å begrense Phetbunchu fordi vekten kan påvirke til sin form for sikker.

Videre vil MitNakorn eller varme arrangøren av SuekOneMitchai på Rachadamnern boxing stadion ha hans boksere å kjempe i millionær programmet på denne 8 August 2013; han åpenbart til journalister av Muai Siam at “i siste, ville jeg Phetbunchu å kjempe i 131 pounds, men nå han ønsker å kjempe i 132 pounds å vise sin gode ytelse med Chamuakthong S. Yuphinda muay thai leiren. På den annen side, har han å prute hans vekt til hans par bokser for 3 pund for å kjempe i SuekOneMitchai og SuekPhetwisate på denne 8 August 2013. Tvert imot, nå tillatt SiaRiam Phetbunchu å kjempe i 132/135pounds; Chamuakthong har nå sin ferske form etter å ha vært vinnerne i 5-6 kamper uten å miste for alle. Dermed, hvis Phetbunchu kan vinne hans par bokser fra mange muay thai leire fra Thailand, han kunne ha sin nye sjanse til å kjempe med større boksere i fremtiden.”

“Chun” sjekk presist.

Promotoren Chun Kertphet eller eieren av SuekKertphet i superfight som kringkastes på denne fredag 2 August 2013 åpenbart for journalister av Muai Siam om sitt arbeid at “Jeg har konsultert til et samarbeid allerede. Dermed, jeg er sikker på at Onechalong Sitsornong muay thai treningsleir vil kjempe Erstatt av Yokphet av vender med Kusakornnoi uten forhandlinger hans vekt til hans par bokseren sikkert. For resten, denne par bokser er den nye som aldri kjempe witheach andre før.”

Videre åpenbart promoter Chun Kertphet for journalister av Muai Siam i tillegg at “selv om jeg vil la Onechalong for å bekjempe erstatte av Kusakornnoi, jeg har sjekket ratifisere av Thai boksing fans av Thailand allerede og funnet at de er begunstiget av denne par bokseren mye fordi de er fra god muay thai leire.

Da spillet av denne kampen vil være spennende med lignende talentene til begge av dem og god opplæring av dem også. Imidlertid Onechalong kan ha tid til å trene seg mindre enn Kusakornnoi, og han hadde tapt til Yokphet for to ganger ganger. På den annen side, han kan være glad for ikke å kjempe med Yokphet og jeg er fremdeles sikkert om ham som kanskje har hans evne til å kjempe med Kusakornnoi helt i 114 pounds.”

PRI fra Thailand bekrefte og klar til å støtte Wansongchai muay thai krig alt

PRI Panyalak, muay thai stadion leder av Radchadamneon sitte i hodet av tabellen sa han var ingenting; dele plikt, og alle har sin plikt. Men når de må samarbeide, jeg veilederne klar til å samarbeide med Wansongchai krig og Songchai, Mr.Song. Ikke bekymre deg noe fordi han vet han har mange muay thai treningsleire å kjempe, og alle er trening.

Wansongchai kan angi et program men det avhenger av egnethet

PRI Panyalak, en stadium manager sa med en reporter som ber om programmet i dette kvartalet har en plass til Wansongchai eller ikke. PRI Panyalak sa at han vil ha en tid for tror eller rådføre seg med Chalermpong Cheawsakul, styret leder av muay thai stadion. Wansongchai kan ha et program fordi de har en kamp liste men han trenger å se og rådføre seg med Chalermpong Cheawsakul før han forlater av bilen.

Mai avslører tilbringe tre dager for klare muay thai problemet med mange muay thai leire.

Sommai Sakulmetta er en lim-mann. Han åpne sitt sinn med en reporter at han tilbringe tre dager for klare problemet med å diskutere alle detaljene alle. Så, han Avtale Songchai å møte en stadium manager i Thailand i dag for å fullføre problemet og Songchai vil komme tilbake til å utforme programmet snart. Radchadamneon muay thai stadion vil ha en stor program og Thai boksing fans vil se kamp kile fortiden. Han forventet ikke noe mer enn utvikling i muay thai fans. Selvfølgelig, vil han gjøre alt for boksing sirkel. Han bestemmer seg for å hjelpe i denne tiden fordi han tror han kan gjøre så han påta seg å fjerne problemet uten forventer noe i retur. Tro at muay thai fans ville være fornøyd med det faktum at de to er fjernet tvil etter en lang tid.

Tre boksere fra Thailand av “Chuwattana muay thai treningsleir” er passe.

AngmorKabeePhomdang bekreftet i det siste om passformen til tre boksere i muay thai treningsleir for Chuwattana som er Kanongsuek, Chomphob og Sangmorakot. Men det kan ikke være sikker på om resultatene av spillet, men det kan være trygg på at skjemaene kan være imponerende; de kan vise deres ytelse i Rachadamnern boksing stadion på utmerket måter.

 

Til slutt, er det tid for SuekDaewrungChucharean av AngmorChuchareanRaweearamwong å kjøre på spillet på Rachadamnern Thai boksing stadion i Thailand denne onsdag 14 August 2013. Deretter arrangøren KabeePhomdang har informert om denne nyheten og bekreftet om beredskap av tre boksere i boksing leiren som er Kanongsuek Chuwattana muay thai treningsleir, muay thai treningsleir for Chomphob Chuwattana Chuwattana og Sangmorakot Chuwattana Chuwattana muay thai treningsleir å kjempe i denne kampen.

 

For resten, Angmor sa i tillegg at “disse tre boksere har trent med hverandre før, bortsett fra Chomthong som har køen skal kjempe i Kina i denne tiden. På den annen side, bør ikke det være bekymret om Kanongseuk, Chomphob og Sangmorakot på grunn av deres god opplæring. Som et resultat, de kan kjempe med munterhet å bli favoritt av muay thai fans og ønsker å være vinnerne i spillet også.”

 

Videre, for SuekDaewrungChucharean i denne kampen, vil det være Kanongsuek Chuwattana muay thai treningsleir fasadeforkledning med Sirimongkol Sitanuphab Camp, Chomphob Chuwattana overfor med Kotchasarn W. Wiwattananon muay thai camp og Sangmorakot Chuwattana muay thai treningsleir overfor med Tanusuek Suranaree muay thai gym til å kjempe i denne kampen.