Monthly Archives: July 2013

“Pop” er overbevist om at “Khaimookkhao Thairungreangkhamai muay thai camp” kan få 200,000 baht sikkert.

IMG_3528

Pop Kerathi Thiasangwarn akseptert at nylig hans teamarbeid og ham hadde gjort en beslutning om å forhandle prisen for 3-2 for 200,000 baht, fordi de hadde sett at denne prisen er interessant. Dermed, teamarbeid av Phetphanomrung hadde forhandlet ikke bare vekten, og også prisen.

Pop Kerathi Thiasangwarn eller den store sjefen PorThairungriangkhamai muay thai Camp avslørt og akseptert til journalister av Muai Siam etter SiaBu Muengphet hadde brakt Khaimookkhao Thairungreangkhamai å forstå for mesteren av Thailand i 130 pounds med Phetphanomrung W. Sangphrapai i den store kampen av Phetsuphaphan sendt på denne 22 juli i 2013 på Lumphinee muay thai stadium at nylig min samarbeid og jeg hadde gjort en beslutning om å prute prisen for 3-2 allerede for 200,000 baht fordi Vi hadde sett at denne prisen er interessant. På den annen side, hadde Phetphanomrung ikke bare å prute vekten, men også røverpris.

Den store sjefen P. Thai Rungriangkhamai boksing Camp sa at “samarbeid med Phetphanomrung hadde forhandlet vekt for 2 pounds som er 128/130 pounds i tillegg til lønnsforhandlinger prisen for 3-2; nemlig, 200,000 baht. På den annen side, vil SiaBu Khamookkhao å forstå for champion også å få mer 3 ganger av fordeler. Deretter, muay thai fans bør muntre opp for ham også.”

“Numnoi” lurer “Phenaek” er taperen.

NUM Noi av Hadyai er bekymret for å slå av treningsleir for Phenaek Sitnumnoi etter at Phenaek hadde kjempet med Superbank av Rattanabandit university i Suek Kertphet på sist tirsdag 9 juli i 2013 på Lumphinee muay thai stadium i Thailand. Så, han ønsker å sende Phenaek til ansikt med dette par bokser igjen med å få mye penger. Som et resultat, hvis tilhenger av Superbank er interessert i dette spillet, kan han kontakte ham hele tiden.

Derfor, fordi Phenaek Sitnumnoi muay thai treningsleir hadde tapt score til Superbank med kampene funnily i Suek Kertphet på sist tirsdag 9 juli i 2013 på Lumphinee muay thai stadium, leder av boksing leir avslørt at “jeg er fortsatt bekymret mye for denne å slå av Phenaek og ønsker å sende Phenaek å møte med denne par bokser igjen for å være vinneren. Dessuten, hvis Phenaek kan kjempe i denne kampen, det vil være støtte til et store mengder penger for ham og hvis tilhenger av Superbank er interessert i dette spillet, han kan kontakte ham for å la dette par bokser å møte med hverandre med munterhet igjen.”

Numnoi sa at “jeg er fortsatt bekymret for de beseiret av Phenaek mye fordi han ikke kunne bli taperen. Dermed, jeg vil gjerne sende ham å få hevn igjen med å få mye penger. Derfor, hvis tilhengere av Superbank er interessert i dette spillet, han kan kontakte til min teamarbeid alle ganger og jeg er klar til å støtte for dette spillet med gode fordeler også.”

«Mit» støtter “Songkhom Sitchareanthab muay thai treningsleir” å forstå for hans Thailand-mester.

IMG_3511

Kert Thrab Kertbanchong eller tidligere mesteren for Thai boksing i be 2535 akseptert at nylig Mit Nakorn lovet Songkhom Sitchareanthab muay thai camp og ham at hvis Songkhom kan vise sin flott form igjen for 2-3 kamper, vil han presse opp Songkhom å forstå for Thailand mesteren igjen sikkert.

Chareanthrab Kertbanchong eller tidligere mesteren av Thai boksing i be 2535 akseptert til reporteren av Muai Siam etter nylig Mit Nakorn har lovet å Songkhom Sitchareanthrab og ham og visste Songkhom Sitchareanthrab muay thai treningsleir kan ha sin nye sjanse til å kjempe med Mongkolkaew S. Sommai i Suek en Mit Chai på denne 17 juli i 2013 på Rachadamnern muay thai stadium igjen. Deretter, hvis han kan vise sin flott form som samme som sist kamper for en annen 2-3 kamper, Chareanthrab, kan presse opp ham å forstå for mester sikkert noe som vil gjøre Songkhom å ha mye oppmuntring. Dessuten, hvis han ønsker å bevise seg selv til alle for å se hans god form igjen, ville han vise sine talenter til alle å vite igjen også.

Chareanthrab sa i tillegg at “slik at Songkhom kan comeback for å bekjempe gevinst er fordi han ønsker å være muay thai champion i Thailand også, og nylig Mit har ringte meg og ville like meg å ta vare på Songkhom godt for å kjempe for en annen 2-3 kamper og bli mester Thailand. Dessuten, nå Songkhom hadde støttet for å vinne for 4 kamper nå; nemlig, i landskap for 2 ganger og Bangkok for 2 ganger. Han hadde i det siste, i den siste thai boksing kampen, vant Thepnimit og viste sitt gull av hjerter. Så, jeg forventet at innen 2-3 kamper, muay thai fansen vil se Songkhom i de velkjente boksere listen sikkert.

Bested hensyn til “Bird er sønn” å være forståelig at “Rachanon muay thai treningsleir” fra Thailand ikke slippe unna ham.

Commander Wichai Rachanon har bested hensyn til Thongchai Rattanasuban at han ikke skulle bli bekymring fordi Wichais boksere, og han aldri slippe unna ham. Men nå har hans muay thai treningsleir litt problemer, så han må la boksere i boksing leiren for å kjempe i alle programmer først. Morever, han har mye utgifter til å betale, men hvis Bird er sønn har kommet tilbake å være arrangøren, bokserne, og han vil være tilbake for å jobbe med ham igjen sikkert.

Sjefen Wichai avslørt at i tidligere at Thongchai Rattanasuban har kranglet med Phrai Phanyalak eller komiteen av Rachadamnern Thai boksing stadion til forårsaker alvorlig faget og bli kuttet kvoter å setup boksing programmet til boksere i sin boksing leir har blitt fordelt for å kjempe i andre muay thai leirer i Thailand også, gjorde denne situasjonen bokserne og jeg har å kjempe med andre boksing leire på grunn av våre gjenlevende og mye av utgifter til å betale. Dessuten hver trener bokser har tilbrakt 10.000 baht å betale, så hvis jeg ikke gjør som denne måten muay thai leiren vil ha mye trøbbel. Men hvis Bird er sønn har kommet tilbake å være arrangøren, er bokserne og jeg klar til å kjempe for SuekOneThongChai program som på samme måte. Derfor ville jeg Bird er sønn å forstå oss.”

Vent å se form av “Maklak Sititisuktho Camp” i en annen 2-3 kamper i Thailand.

Anake Sangmongkot bekreftet fortsatt for å la Maklak Sititisuktho Camp kjemper i 126 pounds for en annen 2-3 kamper før redusere den neste kampen på grunn av kroppen hans ikke perfekt.

Anake eller assistent lagarbeid av Suek Sangmorakot åpenbart for journalister av Muai Siam etter Maklak hadde sparket Sornsin Suwit muay thai treningsstudio og overvinne ham igjen i Suek Chai Muai Thai på sist lørdag 22 juni i 2013 på Omnoi boksing stadion som “Jeg vil la ham til å kjempe i 126 pounds videre i en annen 2-3 kamper før redusere kampene på grunn av kroppen hans ikke perfekt. Men jeg er fornøyd om hans form, men lurer på om ham til å kjempe med vanskeligere seg. Så, det bør redusere sine kamper for å slåss litt på grunn av redd som han kan ikke overvinne det ettall hvem få en masse vekter. “

Føl spent med alderdommen boksere fra mange muay thai leire kjemper på Chitmuengnon Thai boksing stadion, Thailand.

4 kjente og utmerket boksere i fortiden vil være tilbake for å kjempe igjen; Rambo vil for eksempel ha en annen kamp å kjempe på denne 7 juli i 2013 med Langsuan samt Lakhin og Neung ubon som vil møte opp med hverandre på denne 21 februar i 2013. På den annen side, har Somjit Wankaew oppsett for Chitmuengnon program for å bevise sine opptredener gjennom kabel PSI-TV kringkastet over hele Thailand landet.

 

Dessuten, disse 4 berømte boksere fra 4 muay thai leire har opprettet nye gjeldende til muay thai liv; Videre, journalister av Muai Siam hadde vært åpenbart fra dem eller Rambo, Langsuan, Nuengubon og Lakhin som alle er i førtiårene at de hadde besluttet å komme tilbake for å kjempe i Thai boksing stadion igjen. Deretter har Somjit Wankaew oppsett for Chitmuengnon Thai boksing stadion å bevise deres forestillinger med å gi 100,000 baht for vinneren også. Derfor Rambo vil kjempe med Langsuan på denne søndag 7 juli i 2013, og Lakhin og Nuengubon vil slåss med hverandre på denne søndag 21 juli i 2013.

 

En av muay thai samarbeid med Chitmeungnon sa at “det er sikkert at disse tidligere boksere vil komme tilbake å kjempe igjen på Chitmuengnon Thai boksing stadion. Videre vil Rambo kjempe i 58 kg. med å få 200,000 baht hvis han er vinneren og Nuengubon og Lakhin kan få for 300,000 baht hvis hver av dem er vinneren. Dessuten fristen for å betale depositum er på denne søndag 30 juni i 2013, og disse 2 programmer som kan kringkastes gjennom svart PSI-kabelen på kanal 174 på 9,00 – 11 kl. i Thailnad. Således, alle muay thai fans bør følge disse 2 program hvilke er de populære programmene at alle er interessert nå.”

Chit kan dele programmet til oppsettet for OneThongChai 2 muay thai programmer i måneden.

Ouan Muengnon eller en av et samarbeid for å administrere Chit Muengnon programmet kan sette opp det nye programmet av Suek Daew Rung Chit Muengnon på Muai Chit Mueng ikke muay thai stadium av eller Tor Kor markedet som vil starte i den første kampen denne 16 juni i 2013, og han sa at “nylig, Thongchai Rattanasuban hadde snakket om Chit Mueng ikke programmet også. Deretter kan vi dele vårt program med Suek OneThongChai for to programmer i måneden sendt på kabel-tv. Videre, i de neste dagene, vil vi snakke i dette emnet gevinst og vi har forberedt for nye programmer av Suek OneThongChai for 2 programmer i måneden ved å ta tur til å bli arrangørene å sette programmet.

Råde komiteen å bringe tilbake Bird er sønn til å fungere.

På samme måte, hadde journalister av Muai Siam vært åpenbart fra senior av boksing sirkelen som ikke vil avsløre navnet hans at i dette øyeblikk, en ting som BigSong må gjøre er å be om unnskyldning for komiteen av Rachadamnern muay thai stadium for å be om hans arbeid å være tilbake og ikke lar komiteen av muay thai stadion skal anklager i samfunnet vårt.

På den annen side, er det en masse av muay thai fans i Suek OneThongChai som vet om dette emnet, så det er avhengig av BigSong eller Bird er sønn for å be om unnskyldning til ham. Videre bør commander Surakai Chattumat eller komiteen av Lumphinee muay thai stadium ringe for Bird er sønn å snakke og skyver Bird er sønn til å arbeide for å skape storheten av muay thai stadion igjen. Så, vil det være god mulighet til å ringe for Bird er sønn til å arbeide med komiteen av Lumphinee muay thai stadium igjen også.

Dessuten er det troverdig at hvis komiteen av Lumphinee muay thai stadium gir ham en ny sjanse, kan det være Lumphinee muay thai stadion, på større måte som tidligere ganger sikkert. På den annen side, nå har vi Sia Nao og Chun Kertphet og andre mennesker for å hjelpe hverandre på denne måten som bør gi en annen mulighet for BigSong å gjøre storhet. Tvert imot, er det opp til komiteen av Lumphinee muay thai stadium å gi en ny sjanse til ham eller ikke. Men hvis det var meg, ville jeg gi en ny sjanse til Bird er sønn å være tilbake sikkert samt fjerne alle gamle problemer.