Monthly Archives: June 2013

Den andre thai boksing kampen av Weber muay thai turneringen i Thailand vil være mer morsomt fra mange muay thai leire.

For Muai av tredje gigantiske Weber Thaiboksing turneringen i Suek Chao Muai Thai på lørdag kl Muai Siam Om Noi muay thai stadium i Thailand, spesielt for thai boksing turneringen i versjon 138, dommerne av muay thai stadion eller Sia hadde meg eller Theerayut Hophrasertkit tildelt arbeider for Singkaserm Banponlamuengdee å være ansvarlig av hans arbeider med mange muay thai leire. Dessuten, i den siste kampen hver par bokseren hadde kjempet med funniness og være favoriserte til muay thai fans i muay thai stadion mye og den andre kampen starter denne lørdag 15 juni i 2013.

 

Videre for den tredje gigantiske Weber thai boksing turnering i Suek Chao Muai Thai kringkastes på channel 3 i Thailand, er det fortsatt moret og bli imponert av muay thai fans og nå den første kampen ble avsluttet i både linje A og linje B. Videre, for de par bokseren av Sansathan S. Suradate muay thai leiren som står overfor Manasak Sitniwat muay thai treningsleir, til slutt, Sansathan hadde fått overtaket over Manasak for å holde de første to punktene vellykket og i den neste kampen, han vil møte med Chamuakphet Phetkaserm thai boksing treningsleir å holde de to siste punktene i denne neste kamp.

 

Dessuten, tross alt av paret boksere i både linje A og linje B hadde kjempet med hverandre allerede, vil den begynne å kjempe for den andre kampen å holde flere poeng på lørdag 15 juni i 2013 ved vender mot mellom vinnerne. Videre vil vinneren mellom muay thai treningsleir for Phetmongkol T. Thepsuthin og Saksongkhram Phobtheeratham thai boksing leir gå inn i neste runde, så vel som på denne lørdag 22 juni i 2013 som vil være køen med Thunthong Phumphanmueng å kjempe med Tanachai Ch. Pradit som taperen av denne kampen vil mislykkes av spillet. Deretter, ledere av dette spillet eller Singkaserm er trygg på at den andre kampen, de par bokserne kan kjempe med morsommere og mer spennende enn den første kampen sikkert. “

muay thai & thai boksing i Phuket

Phuket city Informasjon

En turistmål på sør-vestlig side av Thailand, øya Phuket (uttales ‘poo-get’) er rett og slett fantastiske. For mange, har Phuket alle ingrediensene som trengs for å lage en perfekt ferie. Turister besøker Phuket kan forvente myke sandstrender – en rekke som strekker seg bokstavelig talt miles, og varme, krystallklart vann, full av marint liv og perfekt for både dykking og snorkling.

Kysten av Phuket er en sann blanding av viker med sandstrender og knauser, og dramatiske kalksteinsklipper, med mange av de viktigste turisme alpinanlegg blir gruppert på øyas vestlige kystlinjen, som Kamala Beach, Karon Beach og også Patong Beach. De som leter etter noe litt annerledes til strendene vil finne at Phuket tilbyr også frodige områder av regnskog, store kokos plantasjer, rismarker, elefant trekking, seiling, safari, bambus rafting og selv strikkhopping, som ikke er for pyser.

Phuket er den største øya i Thailand. På 540 kvadratkilometer, er det omtrent samme størrelse som Singapore. Litt over en time med jet fra Bangkok eller Singapore, og med daglige forbindelser til de fleste store asiatiske flyplasser, er Phuket har en ideell beliggenhet for en kort pause eller en avslappende ferie.

Valuta er den thailandske Baht. Foreløpig (2012) rundt 31 baht til US $ 1 og flyter mellom 29 til 32 for det meste av 2011. Sjekk ut vårt praktiske Valutakalkulator å finne verdien i din egen valuta.

Turisme – I det siste tiåret har denne industrien blitt den største earner for området, og det fortsetter å vokse. En av de største problemene er nå hvordan å beholde fordelene av turismen samtidig opprettholde den naturlige attraksjoner som brakte de besøkende her i første omgang.

Phuket får nå mer enn 3 millioner besøkende hvert år, og dette tallet er økende. Området er et populært feriemål for både asiater og folk fra Vesten.

Bildene av Phuket og kart over Phuket, slik at du kan finne adressen til noen Muay Thai leire i Phuket.

Det er mange Muay Thai leire i Phuket i Thailand. Hvis noen Muay Thai treningssentre i Australia ønsker å trene muay thai i Phuket, kan du kontakte oss

muay thai & thai boksing i Thailand

Hvis du ønsker å opplæring eller lære muay thai i Thailand fordi Thailand har mange thai treningsleire og treningssentre. Så du informasjon av Thailand er viktig.

Thailand er et fantastisk turistmål med sine mange attraksjoner. Noen besøker Thailand for første gang ville bli tiltrukket tilbake å besøke dette landet flere ganger på grunn av sin fantastiske naturattraksjoner. Thailand er kjent for en rekke ting, inkludert sin majestetiske elefanter, hundrevis av vakre øyer med endeløse strender, unike arkitektur og selvfølgelig Muay Thai. Hvis du går til noen Thai land, informasjonssenter det ville være en egen logg for Muay Thai. Derfor, hva er muay thai? Det er en eldgammel kampsport form, noe som er typisk boksing med en unik vri på det. Det er også den nasjonale idretten i Thailand.

Som en første gang turist til Thailand, ble jeg naturligvis fascinert av de endeløse strendene i alle øyene. Det var utrolig morsomt og en rekke aktiviteter for å hengi seg til nesten hvert sted. Utstyrt med en Thailand informasjonsheftet jeg begynte å utforske skjønnheten i landet på min egen måte. Alt om Thailand var vakker, klima, øyene, strendene, bygningene arv, de buddhistiske helligdommene, de enorme elefantene bare for å nevne noen. Men det var denne ene tingen overalt strekker seg fra styrene til plakater om Thailand informasjon, som snakket noe om muay thai.

Jeg visste at muay thai var en svært gammel form for kamp sport svært lik boksing. Men, det var alt jeg visste. Noe holdt trekke meg mot dette kampsport form og lo, ble jeg stående i en Thailand informasjon for turister disk i en spesielt fantastisk øy søker mer informasjon om muay thai. Jeg ble fortalt at dette er en veldig dyp og ren form for kampsport, som gjør sinnet og kroppen sterk. Jeg er ikke en person for sport, men noe om en muay thai dro meg mot det. Jeg endte til slutt opp i en slik Muay Thai treningssentre for å lære mer om sporten. Jeg selvfølgelig hadde ikke mye tid igjen til å bo i Thailand derfor jeg ikke melde meg i leiren, men jeg fikk til å prøve å finne ut sannheten om denne vakre form for sport.

Hvis du ønsker å trene muay thai, den muay thai trening thailand informasjonen hjelpe deg om muay thai avansete trening for Muay Thai jagerfly eller en nybegynner.

Stol på meg venner neste gang du søke etter noen Thailand informasjonen ikke glem å sjekke detaljene i muay thai og sikre at du kommer til å tilbringe litt tid i det minste se en thai boksing (muay thai) kamp i aksjon. Vel Thailand informasjonen kan være enorme og kjøre inn i sider som dette landet har så mye å tilby, men muay thai skiller seg ut blant dem alle majestetisk.

Thailand er delt inn i 78 provinser, som er gatered inn i 5 grupper av provinsene etter plassering. Phuket provinser er små provinser, men det er den største øya i Thailand. Hvis du ønsker informasjon om Phuket i Thailand, kan du lese Phuket side. Becuase Phuket har god muay thai trening i Thailand.

muay thai trening

Muay thai trening i nåtid

Som for utstyr for å trene og øve i den virkelige muay thai camp i Thailand, er Muay thai avgjørende for boksing leiren for å søke regelmessig, dette utstyret er nødvendig for hver boksing leiren å ha i for å utøve og beskytte farer til kroppen sin som disse followings :

En. En hoppe tau er utøvd utstyr for å trene kroppen for å ha sterke ben med høy activeness.

2. En punching ball er den praktiseres utstyr for å slå og beregne følsomhet for øynene fordi den punching ball kan sprette når det hadde blitt stemplet. Deretter skal bokseren øve å slå raskt, kontrollere kraften til punch for få balansere og praktisere hurtighet for følsomheten av øynene til å sparke mot ballen.

3. En stropp er det beskyttede utstyret fra enhver forstuing finger eller noen riper finger mens punching; bokseren bør vikle fingrene før setter den boksehanske å sparke sandsekk eller praksis til punch.

4. En suspensory brukes av bokseren er det beskyttede utstyret for å redusere faren for noe viktig organ i bokseren uten å forårsake skade fra punching; bokseren må bruke hver gang for å sparke i muay thai stadion.

5. En tenner sliping er det beskyttede utstyret for å redusere faren for eventuelle tann eller munn å bli skadet fra punching, det er den betydelige utstyr som bokseren skal bruke til å bli kjent med og bruke hver gang for å sparke i muay thai stadion eller praksis for å punch.

6. Den boksehansker er praktisert og konkurrerte utstyr, de er avgjørende for boxer og boksing leiren at bokseren skal bruke dem når han eller hun kommer til å øve på å lage hull eller når han eller hun konkurrerer på boksing stadion. Dessuten er det multipliserer av størrelser for boksehansker 4-6 gram med forskjellige priser klassifisert i praktiserte boksehansker til konkurrerte boksehansker som praktiseres boksehansker kan være større og mykere enn de konkurrerte boksehansker.

7. En punch er tilbake praktisert utstyr for å øve for å bokse sandsekk som har form som samme som boksehansker, men det er mindre. Videre er det brukt til å øve for å slå og beskytte noen finger for å bli forstuet og riper når man øver til sandsekk. I Muay Thai leirene i Thailand har mange sandsekker.

8. En boksing pad er praktisert utstyr for å slå med knyttneven, fot, kne og albue for å komme til den betydelige målet for noen del av kroppen klassifiseres i hånden boksing pad, mage boksing pad, lang pad og kne vakt; trener bør ha passende med kroppen for å lokke bokseren å slå med knyttneven, fot, kne og albue på multipliserer av pads til kroppen av trener.

9. En sandsekk er den praktiseres utstyr for å slå med knyttneven, fot, kne og albue, det er den betydelige utstyr som hver boksing leiren bør ha for å bli praktisert av bokseren ved å sparke, kneeing, stansing og dokkefysikken.

10. En manual for å trene kroppen er praktisert utstyr for å teste styrken i kroppen på musklene i nakke og kjeve ved å holde i munnen og løft opp og ned eller praktisere våpenmakt ved å holde av hender og øve for å slå luften.

11. En vektstang å løfte vekten er praktisert utstyr for å teste styrken i musklene for armer og bryst til å være sterk ved å løfte opp og ned.

12. En swing tau er praktisert utstyr for å teste styrken på håndledd, armer og kister ved å binde på tverrbjelken å svinge kroppen opp og ned som blir sett i den videre praktisering av boksing.

13. En timing klokke er timingen utstyr til å øve på boksing til bokseren klassifiseres i hver runde per 5 minutter, og når tiden var gått i 1 minutt, ble det kalt en passering. Deretter, når den tid hadde gått i 5 minutter, ble det kalt en runde. Videre vil bokseren øve på 8 -10 runde når han eller hun har praktisert boksing.

14. Boksere er de shorts med den bredere av klær for bena, kutte ut med flere blanke farger og sy med navnet på boxer og boksing leir på boksere som bokseren må bruke når man øver i boksing leiren og konkurrerer i boksestadionet .

15. En fot wrap er det beskyttede utstyret for å redusere faren for eventuelle foten håndleddet for bokseren ikke å bli forstuet mens sparker sandsekk eller konkurrerer i boksing stadion, bokseren skal bruke det hele tiden når de konkurrerer i boksing stadion for å beskytte noen føtter håndleddet for å bli forstuet fra å sparke en annen bokser.

Muay Thai & thai boksing

Lær Muay Thai eller thai boksing i en hederlig treningsleir i Thailand.

For de siste årene, fikk Muay Thai popularitet ikke bare for sportsentusiaster, men også for de på jakt etter den ideelle treningen rutine. Med denne type kickboksing, er det ansett som en distinkt form for kampsport. Selv om den er lik den konvensjonelle form for Kickboks, er det visse forskjeller som skiller den ut. Alle teknikker og prinsipper i Muay Thai kan læres i noen av Muay Thai treningsleire i Thailand. Ved å lære sporten på treningsleir, kan det gi deg en grunnleggende forståelse av sporten, samt måter som gjør den unik fra den konvensjonelle kickboksing.
Primært er det viktig å ha en grunnleggende forståelse av Muay Thai. Du må ta oppmerksom på at denne formen for kickboksing opprinnelse i Thailand og har vært praktisert i tusenvis av år, vanligvis involverer kampteknikker og selvforsvar. Med den konvensjonelle kickboksing, dekker det i utgangspunktet alle typer Indochinese slåss trekk.

mt_Norway2muay thai og thai boksing

Hvis du bestemmer deg for å lære sporten i en av Muay Thai treningsleire i Thailand, vil du lære at det er en åtte-punkts kampene ordningen benyttes i motsetning til den konvensjonelle kickboksing som bare bruker de fire-punkts system. På grunnleggende nivå, betyr dette at enkeltpersoner bare bruke nevene og føtter mens Muay Thai utøvere kan bruke sine albuer, knær, føtter og never når kampene. I Muay Thai, er grappling del av sporten, men det er ikke tillatt i konvensjonelle kickboksing. Det finnes også forskjellige angrep tillatt under midjen området, spesielt på leggen, lyske og andre områder under midjen. Disse er ikke tillatt med konvensjonelle kickboksing.
For mange mennesker, anses de Muay Thai kickboksing som en aggressiv sport med et selvforsvar stil. For de profesjonelle, er det rett og slett bare en kompleks form for kamp. I Thailand er Muay Thai undervist som en sport med vekt på selvforsvar. Med en fullstendig forståelse av forskjellene mellom Muay Thai kickboksing og det konvensjonelle kickboksing, kan det hjelpe deg å bestemme hvilken form for å lære.
Avhengig av alternativet du vil velge, er disse former for kampsport ansett som en konkurranseidrett eller en form for trening så vel som for rekreasjonsformål. Hvis du bestemmer deg for å lære Muay Thai, er det best å velge en hederlig Muay Thai treningsleir for å lære fra de beste jagerfly