“Thepnimit Sitmonchai muay thai camp, Thailand” er varmt.

En Sitmonchai er virkelig sikker på at Thepnimit Sitmonchai muay thai camp er nå i skjemaet varme og han kan få hevn Nattapon Nachiak sikkert på grunn av sine godt forberede.

 

Videre for utviklingen av Suek Sangsawangphanphla av Sia Ting Somkert Triphattanaporn sendt på tirsdag 17 September 2013 på Lumphinee Thai boksing stadion i Thailand, med unntak av par bokseren mellom Choknamchai Sitchakung muay thai treningsleir og Khomkert T. Manothamraksa Camp og Tingthong Ch. Khaoyuha muay thai leiren og Kaewkangwarn 5 stjerners kylling, vil det være møtet mellom Thepnimit Sitmonchai og Nattapon Nachiakwittayakom lage gode interesser gjeldende ikke mindre enn de andre.

 

Derfor den siste tirsdag kveld, reporteren har blitt avslørt fra en Phunsak Sriphrasert eller leder av A. Thamaka boksing leiren om beredskap for Thepnimit som “det kan ikke ha noe problem for slåss med Nattapon etter kjempet med ham for 3 ganger og tapte for en tid. Så, for denne gangen, det er ganske trygg på at Thepnimit kan overvinne Nattapon sikkert. Videre nå er hans oppmuntring veldig bra med sin store opplæring som skal overvinne Nattapon ikke hardt. Imidlertid bør det venter selskapet å la Thepnimit å møte som i 118 pounds hvis det ikke er Nattapon uten bekymringsfull fordi han kan møte med noen i Thailand eller hvor som helst.

1 thought on ““Thepnimit Sitmonchai muay thai camp, Thailand” er varmt.

Leave a Reply