Muay Thai leksjoner for kvinner

Når noen nevner Muay Thai og kvinner i samme setning er du sannsynligvis tenker noe såntingen måte. Forberede for et sjokkdet er mange profesjonelle kvinnelige Muay Thai krigere. Kvinner i Thailand og fra hele verden kjemper profesjonelle turneringer.
Muay Thai er mer enn 700 år gamle, og selv om den startet som en kamp dyktighet, det snart blir del av Thai kulturarv og kultur. Det ble brukt mot utenlandsk fiende, men det ble snart en sport praktisert av menn. Fra slutten av 1900tallet, er det ikke uvanlig å se kvinner i ringene. Men det er godt å påpeke at når vi snakker om Muay Thai lærer vi ikke snakker bare om å ta lærdom for å bli en fighter i ringen. Som et spørsmål om faktum, de fleste kvinner (og menn) i dag bruker Muay Thai trening som en fitness aktivitet som kan hjelpe dem med deres tap vekt innsats, muskel masse og generell helse. Med andre ord, som Muay Thai trening av denne typen er bare vanlig gym trening. Selvfølgelig, det er en stor forskjellMuay Thai er ikke kjedelig!
, hvis du er nær din neste ferie, og du har ikke bestemt hvor du vil tilbringe disse vakre dager, reise til Thailand hvor du kan finne noen store Muay Thai treningsleire for kvinner. Nesten hver camp godtar kvinnelige studenter som mener at du ikke har problemer med å finne en god en.
Før du registrerer deg til en leir, snakke med trener eller enda bedre observere hvordan kurs ligne. Din trener skal kunne vurdere din styrke og utholdenhet, og ifølge disse funnene vil de bestemme den mest effektive Muay Thai opplæringsprogram. trenger du ikke å bekymre deg om skader og bli involvert i for anstrengende øvelser selv om din trener vil trolig prøve å presse grensene et tidspunkt.
Hva du kan forvente fra Muay Thai eventyret i Thailand er bedre fysisk helse og bedre mental helse. Ikke gå glipp av denne sjansen til å ha en aktiv ferie.

Leave a Reply