Muay Thai trening er en utmerket trening

Fleste tror at Muay Thai trening er reservert for menn som allerede har litt kjennskap i denne sporten og menn som har høy fitness og styrke. Dette er trolig hvordan en Muay Thai opplæring ser ut når det er Muay Thai jagerfly i treningsleir, men Muay Thai trening i dag praktiseres av både menn og kvinner og personer som mangler kondisjon samt personer over deres 40s.
Hva er Muay Thai?
Muay Thai er den nasjonale idretten i Thailand. Denne kamp sport ble først brukt som selvforsvar og slåss teknikk noen 7 århundrer siden. Siden 1900tallet dette er en anerkjent sport og profesjonell konkurrenter fra hele verden deltar i ulike månedlige og årlige konkurranser som hovedsakelig deltar i Thailand. Muay Thai er også kjent som kunsten av åtte lemmer, fordi fighter suse alle åtte “lemmer” i kampenføttene, hendene, albuer og knær.
Vanlig Gym Workout forhold til Muay Thai trening
Det være la klart til et treningsstudio kan gi nytte for din helse og det er vei bedre enn å bo hjemme foran TV. Men vanlige gym økter blir kjedelig etter en stund. Muay Thai trening er mer interessant og du vil de samme resultatene i mye raskere.
Hvordan gjør en Muay Thai opplæring klasse se ut?
Intensiv trening er det første som kommer i tankene våre når vi prøver å beskrive Muay Thai trening. Muay Thai trening krever også full fokus og besluttsomhet. Selvfølgelig, snakker vi om både fysisk og mental beredskap. De fleste av oppgavene som utføres av profesjonelle Muay Thai krigere utføres av nybegynner studenter også. Hopping knekt, klatring et tau, sparker pads, boksesekker og trykk = ups er noen av tingene som du vil gjøre mens en Muay Thai treningsleir.
Leire og programmer
Hvis du leter etter riktig Muay Thai klassene bør du bli med en Muay Thai leir. Nesten alle treningsleire i Thailand har instruktører med en faglig bakgrunn og de er forberedtå arbeide med ulike kategorier av studenter også.

Leave a Reply