“Olaylek Phetsemuen muay thai treningsleir” kan ta etter “Yokwittaya”.

Olaylek Phetsemuen eller den nye stjernen i Wittaya Phetsemuen rådet Thai boksing fans å fange øynene på ham for å være berømt stjerne eller 100,000 baht boksere som Yokwittaya Phetsemuen.

Nå har Wittaya Phetsemuen alltid sin nye kjente stjerner å gjøre hans muay thai leiren og Tungsong samfunnskunnskap å være kjent i Phuket provins; Videre sist tirsdag overvinne Olaylek Phetsemuen bare score på Phetbunsong A. Bunchuai i Suek Phetphiya å få 100,000 baht. Deretter har Wittaya informert redaktørene å skrive nyheter og la Thai boksing fans for å fange øynene på Olaylek for å bli den nye stjernen i boksing leir sikkert.

Wittaya sa med tillit at “Jeg ønsker alle å fange øynene på Olaylek Phetsemean eller den nye stjernen etter ruten Yokwittaya, Ploywittaya, Chalarmkhao og Morakot, spesielt for Yokwittaya etter at han hadde overvunnet Phetbunsong for å få 100,000 baht i den siste kampen.

Stort kan kjempe med gode på ChedSee.

Rungphet Phetcharean muay thai camp eller mesteren av 13rd Phusia boksing runde er ikke redd for ingen par bokser å kjempe etter commander Thirdsak Nontaphanphiphat kan sende Kongkert T. Pran 49 eller mesteren av 11st Phusia å kjempe med ham på grunn av hensiktsmessigheten av figuren for å kjempe med funniness.

Videre tar Rungphet Phetcharean muay thai camp eller den nye stjernen fra Phetchabun eller mesteren av 13rd Phunsia nå en pause etter at hans mester. Så, i dette øyeblikk, han fortsatt har ingen kø å kjempe, men for de siste nyhetene, han kunne ha god sjansen til å kjempe med mesteren av 11st Phunsia boksing runde med Kongkert T. Pran 49 av støtte til sjefen Thirdsak Nontaphanphiphat eller hodet av boksing leir som fortalte journalister av Muai Siam at han kan sende Kongkert å bevise sin ytelse med Rungphet med hensiktsmessigheten av figurene.

Dessuten Thirdsak eller hodet av boksing leir sa at “Nå, Rungphet har kanskje hans neste par bokser eller Championof Phunsia boksing runde passende med sin verdighet sikkert de gode resultatene for Rungphet og god knærne av Kongkert å kjempe i 118 pounds som kan være den morsom.”

1 thought on ““Olaylek Phetsemuen muay thai treningsleir” kan ta etter “Yokwittaya”.

Leave a Reply