En introduksjon til martial arts kamp sport

Kampsport er en kamp sport som kan hjelpe deg å oppnå dine mål å spille for nasjonen. Det er ikke bare bekjempe sporten, men også en kunst som hjelper deg med å bo passform og aktiv. I dag, brukes kampsport til flere formål. For eksempel praksis dedikert kampen kunst spillere denne kunsten å spille i ringen mot sine motstandere. Dette spillet kan være på statlig nivå, region-nivået eller landnivå. På den annen side, menn og kvinner begge lære kampkunst å oppnå taktikken bekjempe plutselig angripere fordi det er sagt at hvis noen vet riktig taktikken av kampsport han eller hun kan bruke hastighet og hardhet av kroppsdeler selv slå en gruppe på 10 eller flere personer.
Også brukes kampsport i dag som en fitness strategi som hjelper folk oppnå fitness og miste vekt på kortere tid enn andre metoder. Som du ser kampsport har mange fordeler, vil det ikke være overraskende å vite at kampsport har mange typer også. Avhengig av hvilken type du lære, varierer sine fordeler også.
Den har forskjellige navn og stiler som er innført av grunnleggere, lærere eller mestere av denne art. Noen ganger er navnet gitt basert på området også. Men er det mange typer kampsport, bredeste delingen av stiler faller i Stickfighting, Folk bryting og Bare Knuckle Boxing. Stiler av stickfighting inkluderer Istunka (Somalia), Nguni Stick kjemper (Sør-Afrika), Nuba kjemper (Sudan), Surma stickfighting (Etiopia) og Tahtib (gamle Egypt). Folk bryting stiler inkluderer Laamb bryting (Senegal) og Evala bryting (Togo). Stilene om Bare Knuckle Boxing er Dambe (Nigeria), Musangwe (Sydafrika) og Moraingy (Madagaskar). Bortsett fra de ovenfor nevnte typene kampsport er det mange andre typer denne kunsten som Engolo. Du kan lære kunsten som er kjent i ditt land å få sine fordeler.

Leave a Reply