Ekte muay thai camp for alle

Den viktigste fasen i en Muay Thai boksers karriere er når de først begynner. Velge riktig trening gym, er riktig teknikk og metodene høyre viktig å bli bokseren skal være. Her vil jeg dele noen gode råd som jeg har samlet gjennom mine år gjør muay Thai hennes i Thailand.
Når du først starter i en treningsleir, innlæring lated mekanikken er viktigere enn presser deg til grensen. Som du trener i Thailand med ekte muay thai camp, sørg for at du spør din Kru hvis du gjør ting rett som han lærer dem til deg. Også når du lærer, husk å bryte dine bevegelser ned i syv nøkkelkomponenter: grep bekreftelse (grep hender) & grepet av føtter, arm lås (riktig arm posisjonering), skulder pack (gifte skulderen til resten av din skjelett), krone til halebenet justering (slik ryggraden kan håndtere lasten), abdominal Aktivisering (holder øvre halvdel og lavere halvparten samarbeider), hip rekruttering (genererer mesteparten av makt) og Ben kastet (kontrollerer du balanse og retningen / hastighet). Når du er i stand til å identifisere de ulike delene av hvert trekk, vil du kunne lett finne områder som du jobbe med.
En av de viktigste tingene muay thai Camp i Thailand å huske er at det er helt avgjørende for tilstanden selv dager med trening. Du ikke å sparre når du først starter ut, men condition din kjerne og øke deres utholdenhet vil hjelpe deg mye i det lange løp. Når tid kommer til å sparre, kroppen din vil bli utarbeidet og vil du dominere konkurrentene!
En annen viktig faktor i treningen Muay Thai fra Thailand er at du godta litt sårhet. Muay Thai leiren vil gjøre du sår for en stund. Dette er hovedsakelig fordi den er kjent for kroppen din. Som sentralnervesystemet blir vant til ny og intens store, vil bare mye, om ikke de fleste av ubehag du først føler, forsvinne som du blir kjent med treningen. gi det litt tid. Ikke fortvile hvis de første par ukene du er litt sår. Dette er bare en del av reisen til blir en Muay Thai ekspert.
Jeg håper du kan ta noen Muay Thai tipsene fra Thailand og bli en stor Muay Thai bokser. Jeg ønsker deg lykke til i din trening og forhåpentligvis du kan en dag bli en mester!

Leave a Reply