Hvordan å lære Muay Thai

Har du noen gang tenkt at du kan vinne over tøffeste fiender i en streik? Ser det umulig for deg? Hvis du tror at det er umulig for deg å bekjempe dine motstandere i en streik eller noen streik er du galt. Muay Thai kan hjelpe deg å forsvare deg selv når mange omgir deg. Les om hvordan å lære Muay Thai for å slik makt.
Finne trening eller trimrom
Første trinn å lære Muay Thai – også kalt Thaiboksing-er å finne treningsleire kjører i ditt område eller i nærheten. Hvis du ikke ser noen treningsleire i ditt område eller i nærheten kan deretter du flytte til Thailand fordi Muay Thai var oppsto det og derfor får du nok av leire og treningssentre å lære denne kamp kjempe kunst.
Mens du ser for en leir eller treningsstudio, sikre at du bli best, derfor etter å finne en leir eller treningsstudio, be om deres strategier, for eksempel antall dager, timer per dag, lære prosessen, etc. Dette vil hjelpe deg å forstå hva du skal lære. Du kan se elevene lære Muay Thai i den leiren for å sikre at deres læringsprosessen er god.
Bli kjent med vilkårene i Thai boksing
Når du har funnet og sluttet trening, er det tid for deg å bli kjent med lingo av Muay Thai. Du bør vite alt om det, som kroppsdeler i denne kampen kunst, ulike typer spark og videre. Du finner dem ved å konsultere din trenere, andre lærer i leiren, og se filmer basert Thaiboksing.
Bo aktiv og rask
Hvis du vil slå motstanderne har du å gjøre deg et løfte om at “du vil aldri bli lat”. Hvis du sier at du kan prøve deg i 2 timer er oppriktig talt Muay Thai ikke for deg. Du trenger å gjøre warm-ups for mer enn 30 minutter før du øve den og hvis du ikke gjør det bedre bo hjemme. Hvis du ikke bruker alle kroppsdeler som albue, bein, etc med belysning hastighet vil du ikke bli stand til å slå motstanderen. Motstanderen vil heller slå deg i et sekund. Hvis du vil vinne over motstanderen du være aktiv og raskt som mulig. Selv om du er lei, måtte du føler som du er frisk og aktiv ellers motstanderen utnytter sin.

Leave a Reply