Muay Thai trening for fitness og underholdning

Hvis du leter etter en trening som forbedrer din selvforsvar teknikker og forbedrer fitness er moro samtidig bør du definitivt vurdere Muay Thai trening. Muay Thai kurs brenner fett som ingen annen aktivitet. Avansert Muay Thai kan studenter brenne opp til 2000 kalorier i 90 minutter. Beste er at uansett hvor intens disse klassene er de er alltid moro.
Glem om å til det lokale treningssenteret hvor du gjøre de samme repeterende oppgavene for timer hver dag. Når du tar en titt treningsøkter som finner sted i Muay Thai treningsleire vil du bli imponert. Det virker som hver trening er forskjellig fra den forrige. Selvfølgelig, du alltid utføre en oppvarmingstid, men etter som trener vil guide deg gjennom serien av ulike treningsøkter. Du kan arbeide med pads og forbedre sparker og punching. Du kan utføre cardio trening; Du kan fokusere enkelte muskelgrupper osv. Lureste er å la trener veileder deg gjennom denne prosessen. Som du fremgang og vokse sterkere vil treningsøktene bli mer krevende men mer moro også. Mengden kalorier som du skal kunne brenne pr. treningsenhet kan ikke sammenlignes de bruker i gym.
Videre vil Muay Thai trening klasser sikkert øke kunnskapene selvforsvar. Vil du lære hvordan du beskytter deg og hvordan lage støtende trekk for å unngå angrep.
Siden det er hundrevis av Muay Thai treningsleire hele verden bør du være forsiktig når du velger en. Det beste rådet er å delta en leir i Thailand. Nesten alle leire der har sertifiseringer og de gir vanligvis autentisk Muay Thai kurs. Instruktører har erfaring og kunnskap som kan garantere deg riktig og vellykket trening. En annen stor fordel er at disse leirene i Thailand er veldig pris-rimelig du ikke trenger å bekymre deg penger du brukt.
Hvis du er klar til å øke selvtillit, forbedre din selvforsvar teknikker og komme i form og bli en Muay Thai leir !

Leave a Reply