Muay Thai training camp-forberede deg før du bli en

har du endelig besluttet å ta det første skrittet og bli en Muay Thai leir. Du er sannsynligvis friste å prøve hvordan opplæring i disse leirene ser ut på grunn av de mange positive vurderingene du kan finnenettet. Ny Muay Thai leire er åpnet over Thailand nesten hver uke og antall personer som allerede trening og personer som vurderer for å begynne å praktisere denne sporten er enorm. Noen vil finne ut deres fysiske begrensninger, mens andre vil bli pro Muay Thai jagerfly.
Muay Thai trening er en vanskelig utfordring. Kurs kan være slitsomt selv for folk som har visse kondisjon. Det er sjelden en person som er klar til å begynne med full opplæring når han eller hun blir en leir. er spørsmålet hvordan du forberede deg før du begynner med treningsøktene.
Hvis du vil ha en vellykket og raskere start i leiren bør du starte med noen condition øvelser. Start kjører eller går for en lengre periode og begynne med moderat vektløfting øvelser. Ikke vær redd hvis du ikke har tid til å begynne med disse øvelser før du blir med Muay Thai leiren. Det er ingen sjanse å være passe fra første dag, og toppen av at det er folk som delta Muay Thai camps bare for å miste vekt. Du er en nybegynner og som sådan vil du nødvendig oppmerksomhet og veiledning fra trenere.
Når du starter med opplæringen du trenger å begynne å lytte. Ikke la deg lure av Muay Thai kamper du har sett TV eller spill du har spilt. Ekte Muay Thai opplæring i Thailand er noe annet. Lytte til treneren din instruksjoner og råd. Jo mer informasjon du absorbere bedre ytelsen vil være.
Finne en god Muay Thai er treningsleir en annen viktig ting. Husk å se etter en leir som har nødvendig utstyr som kan hjelpe deg å komme sporet raskt. Se om leiren har tilstrekkelig klasser for dine behov. Finn ut mer om din potensielle trenerehar de erfaring, kunnskap og de profesjonelle i hva de gjør?
Vi håper disse tipsene vil hjelpe deg med oppdrag for å forbedre din helse og selvforsvar teknikker melder en Muay Thai treningsleir.

Leave a Reply