“Sakkarin” har skrøt for å beseire “Chokkunchorn”.

Mesteren av Chedsee eller Sakkarin Pangkongphrab fortsatt tror skjemaet friskere og bedre kroppen tilstand enn Chokkunchorn K. Sakulchia. Videre vil de kjempe med hverandre Suek Phetmuengnon denne 29 November, 2016 Lumphinee som støtter paret en. Deretter kan Muay Thai fans komme å muntre opp høyt med overraskende.

 

Dermed Suek Phetmuengnon kringkasting denne 29 November, 2016 Lumphinee, vil Ouan Muengnon gjøre en master eller Kaokarat Chitmuengnon å kjempe med Chokdee PK Sanchai Muai Thai Yim fulgte av andre eller Tawanchai PK Sanchai Muai Thai Yim å kjempe med Kumarnthong Chitmuengnon, Sakkarin Pangkhongphrab å kjempe med Chokkhunthorn K. Sakulchia, Phathakngen Cinbee Muai Thai å kjempe med Thongphun Sitphananchiang , Niaphet Sitlomnao å kjempe med Siabin Kertchareonchai, Saksree Sakburiram å kjempe med Karnchai Chitmuengnon og Phayakai FA gruppe å kjempe med Khunluang S. Khongdate.

Leave a Reply