De gamle bokserne fra Thailand, har BigSong jobbet helt; for den neste, vil han støtte Nuengubon Santiubon muay thai camp å møte med Lakhin riktig.

BigSong kan støtte de gamle bokserne fullt for å tjene penger til å ta vare på deres familier; i det siste, vil det være Tuanpae eller Nuengubon Sitlertchai Santiubon hevn av Aimadpayayom – Lakhin Wasantasit på denne 9 September 2013 på Rachadamnern Thai boksing stadion i Thailand for å få 2 millioner baht.

 

Den populære arrangøren eller BigSong eller Thongchai Rattanasuban åpenbart for journalistene Muai Boym at “i tidligere, jeg kunne gjerne takke for dommerne av Chit Muengnon boksing stadion; nemlig Somchit Wankaew og Sia Oun Muengnon som vegne av arrangøren av dette boksing stadion som har alltid støttet de gamle bokserne til favorisering til muay thai fans mye. Så, for å gjøre suksess for dette emnet, BigSong sa i tillegg at “jeg er klar til å støtte de gamle bokserne for å gjøre det gode navnet på vår boksing leir ved slåss Rachadamnern boksing stadion videre med begynnelsen til Tuanpae eller Nuengubon Santiubon muay thai camp å møte med Imadphayayom eller Lakhin Wasantasit muay thai treningsleir å få 2 millioner baht på denne 9 September 2013.

 

BigSong viste til reportere Muai Boym som “nå, det er godt å svare i kampene gamle boksere som gjør både gamle og unge generasjoner godta og støtte fullt. Deretter det siste jeg har tatt Rambo eller Pongsiri P. Ruamridee Camp å kjempe med Langsuan Phanyuttaphum muay thai treningsleir og dette par bokser ble favorisert til muay thai fans mye selv om de er i førtiårene nå. Men er de fortsatt sterk, så jeg vil gjerne takke for dommerne Chit Muengnon boksing stadion samt muay thai fans over hele landet for å godta de gamle bokserne å tjene penger for ta omsorg deres familier. Som et resultat, neste køen, blir det Nuengubon å møte med Lakhin på denne 9 September 2013 å få 2 millioner baht.”

Leave a Reply