“Peankhon” vil kjempe med “Kumarndoi” alvorlig.

Thep Thamma eller samarbeid med Suek en Thong Chai har akseptert som han har brakt Peankon å kjempe med Kumarndoi i 117 pounds denne 30 November, 2016 Rachadamnern boksing stadion. Dessuten er vekten som Peankon har aldri kjempet før. Deretter gjerne store sangen vite prisen ham for å slåss i dette spillet.

 

Thep Thamma eller samarbeid med Suek en Thong Chai har avslørt at Peankon T. Surat Daewroj har vist sin varme form uten å miste noen for 10 kamper. Tilsvarende arrangøren Bird er sønn har bedt om et samarbeid om prisen Peankhon å kjempe, men det er ingen som kan forteller om dette emnet klart. I tillegg gjør det store sangen føles ikke komfortabel med prisen. Imidlertid med sin varme form kan han store prisen sikkert, spesielt for å være en favoritt for Muay Thai fans av Suek en Thong Chai. Og han har vunnet for flere kamper.

Leave a Reply