“Muai Thai League” er på intensiv måte.

Atchariya Ramdate eller et samarbeid Suek Toyota Muai Thai League i AD 2016 sa at kampen i denne fredag 6 desember, 2016 kan være mer underholdende enn den siste kampen sikkert. Dessuten, de fleste av bokserne i denne kampen har allerede kjempet i den første runden, de med 3 scorer vil øke score til seg selv neste runde. den annen side, runde de som savner for de tre første resultatene bør jobbe hardere for å finne løsning for innstigning i neste ytterligere.

 

For flytting av Suek Toyota Muai Thai League i AD 2016 fredag av 9 desember, 2016 Lumphinee, er det sendt Thairat TV kanal 36 siden 4.00 – 5:30 PM Videre, dette programmet ble satt av P. Thai League selskap begrenset for å presentere Thaiboksing League skjemaet som den første i verden. Tilsvarende sa Atchariya Ramdate eller et samarbeid Suek Toyota Muai Thai League at for denne uken er det fjerde uken, slik at vi kan utvikle på mange måter til at de thailandske bokserne i Thai League til å kjempe i en spennende måte.

Leave a Reply