På den siste runden av Phunsia, vil “Thepphabut” møte med “Sakchai”.

Suek Muai Thai Ched se på finalen av Phunsia 16 boksing runde av søndag 18 desember, 2016, vil justere listen av master å være perfekt; nemlig Thepphabut Sitaubon kjemper med Sakchainoi Myuden. For det tredje rangere champion vil det endre bokseren etter Mangkornthong Sakburiram har fjernet fra spillet plutselig. Endelig, det vil bli endret for å være Niaphet Keelasports kjemper med Yodmongkol Sitsorann, og dette paret man kan vise glede for Muay Thai fans sikkert.

 

Listen over boksere Suek Muai Thai Ched se i siste runde av 16 Phunsia boksing Lumphinee denne søndagen i 18 desember, 2016, Chun Kertphet har forstått det passende master allerede; nemlig, Thepphabut Sitaubon og Sakchainoi Myuden. I tillegg det siste hadde begge viste goo d blankett i riktig tid før. I tillegg for tredje rang champion vil justere tiden igjen å kjempe med sørge av funniness.

 

I neste kamp justeres det etter den tredje rangere mesteren etter Mangkornthong Sakburiram har fjernet fra kampen på grunn av ulykken. Dessuten, de andre par å forstå den mester of16th Phunsia det vil være Gulfpattaya kjemper med Saiphon Rattanapanu følgende Taladkwag Saksamrit kjemper med Dargie Luakmakwamwarn og den master eller Thepphabut Sitaubon kjemper med Sakchainoi Myuden. , alle av dem vil kjempe med den beste måten for sikker.

Leave a Reply