Det er bekreftet at “Raffee” ikke bør være uforsiktig.

Numnoi Muenghadyai eller en senior av Raffee Singphathong Namhomantarai sa at selv om hans elskede bokser kalt Raffee vil kjempe erstatte noen, han alltid praksis seg ofte. Dermed er det sikkert at han kan beseire Chalarmthong Sitseanate bli være den Herre av Suek Lumphinee TKO Lumphinee Ramintra. I tillegg vil programmet kringkaste lørdag for 10 desember, 2016.

 

Numnoi Muenghadyai eller en senior av Raffee Singphathong sa med tillit gjennom samarbeid med Muai Siam at for denne kampen hans elskede bokseren har vært praktisere alle ganger uten å stoppe. i denne kampen bør ikke det være bekymret for mye med sin flere fordeler enn Chalarmthong. Men det bør ikke være uforsiktig og det bør best hensyn til Muay Thai fans mye å muntre opp for Raffee blir utmerket bokseren i fremtiden.

Leave a Reply