“Kumarnthong” er glad å kjempe med “Tawanchai”.

I neste kamp Kumarnthong Chitmeungnon vil kjempe med Tawanchai PK Sanchai Muai Thai Yim i 123/122 pounds etter at han har kjempet med dette like i 122 pounds tidligere matche og være taperen. Deretter har Ouan Muengnon vist at neste kamp vil være morsomt for kampene beste måte. Tilsvarende er det antatt at Kumarnthong har sjansen til å være vinneren mye.

 

I den siste kampen har Kumarnthong Chitmuengnon kjempet med Tawanchai PK Sanchai Muaithaiyim å 3-1 score på grunn av hans sent fatte score, bortsett fra gjøre i den femte runden. I tillegg i neste kamp dette paret en kjempe som den andre i Suek Phetmuengnon denne 20 desember, 2016 Lumphinee boksing stadion. Men blir Kumarnthong forhandlet vekt for 1 pund å kjempe i 123 pounds, det har høy sjanse for ham å være vinneren.

 

Videre blir det lister over boksere å kjempe i denne kampen som dette følgende: en master eller Nawaphon Chokphraneefarm kjemper med Lomnao, andre eller Kumarnthong Chitmuengnon kjemper med Tawanchai PK Sanchai Muaithaiyim, en støtte eller Kaka Paemeanburi kjemper med Loengenlek Dabransarakham, Phetmuengthai Phetkertphet kjemper med Nuengphayak Ph. Chareonphat, Aekach Sorchor Lekmuengnon kjemper med Yodbuathong S. Siaphet , Orono Chanewitkorsrang kjemper med Yodsingsingmarwin.

Leave a Reply