Etter “Malaithong” har praktisert med “Kumarndoi”, har han mistet bare 1.

Malaithong Sakthewan eller tidligere mesteren av Isuzu og sjefen Phetchareonwit boksing Camp har akseptert at Kumardoi har navnet hans verre enn Methee Sorchor Toi Padraew. Men med friskhet, vekt og figur viser at han ikke har hatt sin dårligere ytelse enn ham. Dermed kan det bekrefte at langs 8 kamper siden han har flyttet til praksis med Malaithong i sin boksing leir, han har mistet til bare Phichitchai.

 

Malaithong Saktheewan har avslørt til reporteren Muai Boym etter Sorchor Wichit har brakt Kumarndoi å kjempe med Methee Sorchor Toi Padraew i Suek Ruamphonkhonpadraew. , dette programmet vil kringkaste denne 23 september i 2016 Lumphinee Ramintra boksing stadion. I tillegg etter Kumarndoi har praktisert med Malaithong for 8 kamper, har han vant for 6 kamper, bundet opp 1 kamp og tapte 1 match. Tilsvarende med kampen å kjempe med Sprinter, har han mistet i slutten av kampen med å miste håpet. den annen side, med sin status av yrkesmessig bokseren skulle han kjøre sin plikt utmerket å vinne hjertet av Muay Thai fans. Derfor skal han bokseren å kjempe kontinuerlig på grunn av sin bedre kroppen tilstand.

Leave a Reply