Forutsatt at “Morakot” vil bli den velkjente, burde han vinne “Yodmongkol” først.

Chamnong Muengseema har bested hensyn til Morakot Khomsaimai at for å bli som master 100,000 baht det bør vinne Yodmongkol Muengseema først. Videre for denne kampen Mongkol har praktisert seg utmerket til å kjempe i 123 pounds, det burde ikke ha problem. Morakot kan i tillegg være vinneren med sin mer opplevelser enn hans par, bortsett fra med sin friskhet bare.

 

Suek Phetwittaya denne 21 september i 2016, har Wittaya Phetsemeun opprettet listen for Yodwittaya Phetsemeun å kjempe med Changsuek Kertthongrit fulgte av andre eller Morakot av Rattanabundit universitet å kjempe med Yodmongkol Muengseema, Lamnammoonlek Sakchaichote å kjempe med Karn K. Kamphanat, Denkrengkrai Singmawin å kjempe med Muengchonlek Ph. Suanthong, Yodphuluang Huarongnamkhaeng å kjempe med Phodam Ph. Chareonphat , Narongthong Phetsemeun å kjempe med Samorraphum P. Telakul, Bangkhlanoi av Rattanabundit universitetet å kjempe med Dabthong Phumphanmueng, Yodphet Kertkamthong å kjempe med Kittisak Phetsemeun og Singphayak Singmarwin å kjempe med Saimongkol Ch. Haphayak.

Leave a Reply