“Sommai og Bird er sønn” er begge hjelpe “Wichit” for sitt arbeid.

Sorchor Wichit Padraew har takket for Sommai Sakulmateta og store sangen eller Thongchai Rattanasuban mye å master en for ham. Han kan deretter gjøre listen over Suek Ruamphonkhonpadraew denne 23 november i 2016 Lumphinee Ramintra boksing stadion.

 

har Sorchor Wichit Padraew eller arrangøren av Ruamphonkhonpadraew avslørt for journalistene Muai Boym at i det siste har han møtte Bird er sønn kontoret til ham i Samsaen. Dessuten, han har møtt Sommai Sakulmateta eller hodet av Palangmai gruppe Palangmai Office også. Således, det skulle takk for Sommai Sakulmateta og Bird er sønn mye om å bringe master en ham for hans arbeid.

 

Sorchor Wichit sa at det bør takk for begge arrangøren Bird er sønn og Sommai å stole ham til å arbeide i dette tilfellet idet likt idet den siste tiden har deltakelse utmerket.

Leave a Reply