Det skal være “Chomphikhwad og Phetsila” å kjempe for å få 400,000 baht.

Bortsett fra fatte mester paret en mellom Chomphichit og Phetthaksin, vil det være Phetsila Ph. Phat fra S. Sommai boksing leir å kjempe med den nye stjernen Sia Mor eller Chomphikhad Chuwattana også. Deretter har Otea pekt at med fatte pengene 400,000 baht denne kampen kan være morsomt. Men nylig mistet Phetsila nettopp spillet på grunn av hans forhandlinger 2 pounds. Heldigvis i neste kamp 8 november i 2016 slipper han å forhandle vekt for hans par, han kan bli mester sikkert.

 

Otea eller Phrawit Kongthongsamut eller den profesjonelle Palangmai gruppen har avdekket at i neste kamp Phetsila Ph. Phat vil kjempe hevn med Chomphikhad. Dessuten får vinneren for 400,000 baht å kjempe Suek Chuchareon Muai Thai og Suek Savebuntham. Og Phetsila har øvd Bangkapi av S. Sommai og A. Khwanmueng boksing leir i en stund med Phetthaksin. Som et resultat, er han klar til å kjempe med Chomphikhad.

 

Otea sa at i denne tiden Phetsila vil kjempe med sin par en i 124 pounds av vender med den vanskelige oppgaven. Tilsvarende har Sia Mor tatt vare denne bokseren utmerket med de beste praktisere i hans liv. Og i denne kampen vil det være 2 par bokserne slåss med hverandre mellom Chomphichit og Phetthaksin og en mellom Phetsila og Chomphikhad.

Leave a Reply