“Phetphailin” har vist god form og har køen å kjempe.

Hjort Kertphet eller en av de profesjonelle samarbeid med Suek Kertphet har avdekket at er han klar til å opprette det gode navnet for Phetphailin Singbansrang. Dessuten i denne timen kommer han til å vise skjemaet frisk være vinnerne i alle kampene. Deretter tirsdag 13 november i 2016 bør alle støtte ham fordi han vil kjempe med Yodchatchai Huarongnamkhaeng. Etter det, hvis han har vunnet denne kampen, vil han ha sjansen til å kjempe med Weerachat Bunrasee eller Vill Phetkoson.

 

Nå navnet på Phetphailin er kjent av Muay Thai fans og hjort Kertphet eller et samarbeid har avdekket at det bør akseptere at nå Phetphailin har sin utvikling på strategi, særlig å øve med Sia Khaek. Derfor denne 13 november i 2016 han vil kjempe med Yodchatchai Huarongnamkhaeng for å kjempe med Vill Phetkoson eller kalt Banlangngen P. Peannaphat bli være den velkjente i fremtiden.

 

I tillegg vil det ha master en av Suek Kertphet og Suek Sitnumnoi oppsett av selskapet Chun Kertphet; nemlig Chatchai PK Sanchai Muai Thai Yim slåss med Peankhon Leknakornsri i 119 pounds etter av den støtte eller Siwakorn Kertchareonchai kjemper med Singkhao Sitphuphantu, Nuengphayak Ph. Chareonphat kjemper med Santose S. Watcharayim, Kraduaklek K. Klomklaew kjemper med Phalangphob Ph. Muengphet, Fahkhamram Sitkamnanphrasert kjemper med Saksree Sakburiram, Yodphanu Sitdabmai kjemper med Lertchingchai Singnawaarwut og Aek Sitnumnoi kjemper med Thabtimthong Th. Niyomsuk.

Leave a Reply