Min brors Muay Thai Camp opplevelse

Min bror er en fighter og han får alltid inn kamper for de riktige årsakene. Han har kjempet med flere folk og sier at han ikke er fornøyd fordi kamper var om dyr force uten noen teknikk. Folk som ser action-filmer kan vite at det er en vitenskap til alt og det er en teknikk for å bekjempe også. Han har prøvd Karate og Kung fu trening også, men til slutt gikk til Thailand for å prøve ut Muay Thai. Han sier nå at Muay Thai er det beste som har hendt ham.
Han sier at Muay Thai er en ekstrem sport og den virkelig tester trenings- og ånd av en fighter. Dette gjør også du sterkere og trygg. Han mener at kampen teknikkene er veldig lett å forstå og folk som fortsetter trening kan bli gode utøvere. En typisk økt gir deg en god følelse som alle er å treffe poser, dryppende i svette, sparker pads, arbeider med trenere, og sparsom med klassekamerater. Energinivået er svært høy, og bare når du vil føle at du kommer til kollaps av utmattelse trenere fortelle deg å gjøre 300 pushups, 200 sit ups og 200 spark. Muay Thai ble ringer og hans andre kjærlighet. Han anbefaler det for folk som ønsker å miste vekt og for dem som ønsker en utfordrende hardcore treningsprogram.
Han fortalte etter at normalt når du blir med en leir for trening du må kjøpe din egen bokseapparat. Han likte også sin leir for å være ren bortsett fra som svetter over det. Men han sa også at siden det er en kontakt-sport og fokuserer hovedsakelig på hånd til hånd bekjempe normal treningsutstyr var i dårlig form. Men samlet han er glad i stedet og sa det ga ham en god vibe. Leiren hadde folk fra hele verden og noen av dem var svært alvorlig om Muay Thai trening akkurat som ham.
Food restriksjoner er ikke der i Muay Thai trening og dette er noe alle traineer har administrere på egenhånd. Den gode tingen er at alle de nærliggende restaurantene har noe som kalles en “fighter meny”. Disse menyene tilbyr sunne alternativer for folk som helsebevisste eller under trening. Maten er veldig deilig i Thailand og du bør være forsiktig med å nyte krydret variantene.

Leave a Reply