Det vil ta tak mesteren for 4 par for å gjøre spenning på Lumphinee.

Promotoren Chun Kertphet har garantert at hver gang tildeles arbeider fra leder av Lumphinee setup Lumphinee mester Kirkkrai, han alltid valgt utmerket de gjøre Muay Thai fansen å føle interessert å se spillet. I tillegg vil det være stor eller de enestående å forstå mesteren for 4 par kamper fredag av 2 September 2016.

 

Siden , har alle Muay Thai fans avsluttet for å vente å se dette programmet. Tilsvarende har denne arrangøren eller Chun Kertphet blitt akseptert fra Muay Thai fans sette programmet suveren. Og i denne kampen har oppsett for store programmet ved å lage listen over en master 100,000 baht fra ulike programmer i riktig tid for.

 

Deretter blir det master en eller Muengthai PK Sanchai Muai Thai Yim slåss med Yodlekphet A. Phitisak etter andre eller Chuchareon Dabransarakham kneeing opptil forstå mesteren av 140 pounds Lumphinee med Chamuakthong Fighter Muai Thai, den støttende eller Sittisak å beskytte mesteren med Rambo, Mongkoldatelek å forstå mesteren av Thailand i 130 pounds med Phetmorakot Teedet 99 , Ronnachai å beskytte mesteren av Lumphinee med Phetrung, Pongsiri P. Siripong å forstå mesteren av Lumphinee med Raffee, Kaewphayak å kjempe med Rungnarai og den første som eller Pheemai Arawan å kjempe med Kaew Pharanchai.

 

Chun har avslørt at for Suek Lumphinee mester Kirkkrai denne 2 September 2016, et samarbeid og han føler fornøyd om paret seg for å gjøre storheten for Muay Thai fans. i denne kampen kan det føles trygg mye sette sterkt fordi det er flere kombinasjon programmer for Sia Nao, Sia Sommai og Somchit Wankaew fra Suek Chitmuengnon å favorisere Muay Thai fans. I sammendraget, vil det være 4 glimrende par å forstå mester i dette spillet.

Leave a Reply