“Kwag” har understreket for å gjøre en god atmosfære ved jubler opp alle favoritt bokser av alle boksing leirene.

SIA Khwag PK har avslørt hans sinn som har han jublet hver favoritt boksing leir. Videre noen har kjempet utmerket kan gull uansett av små eller store boksing leir. Deretter kan øke den gode atmosfæren til boksing sirkelen mens det krever for de nye generasjonen bokserne å komme inn i boksing sirkelen mye mer. Men bør ikke de komme til å kjempe i boksing stadion for en tid bare og har vært forsvant med forårsaker dårlig effekter denne sirkelen mye.

 

SIA Kwag pk, bak PK Sanchai og utmerket eksperter har avdekket at han ønsker å øke den gode atmosfæren i dette boksing sirkel. Deretter hver bokser som har kjempet i fantastiske måten får sitt gull uten redd. I tillegg ønsker han å se den nye generasjonen til å kjempe i denne boksing stadion mye mer. Men ville ikke han like å se noen folk som krever egne fordeler å jukse i dette boksing sirkel. Derfor hvis det er denne måten, vil det føre til dårlig trenden denne sirkelen i fremtiden.

Leave a Reply