«Mit» ønsker å la hans bokser fra muay thai leirer i Thailand for å gjøre som han liker.

Muay thai fans av MitNakorn bør la Phetbunchu å kjempe i 132 pounds; men har han å prute hans vekt til Chamuakthong S. Yuphinda muay thai leir som hadde vist sin gode skjemaer og blir vinnerne i flere kamper. Deretter bør det advare muay thai fans ikke å begrense Phetbunchu fordi vekten kan påvirke til sin form for sikker.

Videre vil MitNakorn eller varme arrangøren av SuekOneMitchai på Rachadamnern boxing stadion ha hans boksere å kjempe i millionær programmet på denne 8 August 2013; han åpenbart til journalister av Muai Siam at “i siste, ville jeg Phetbunchu å kjempe i 131 pounds, men nå han ønsker å kjempe i 132 pounds å vise sin gode ytelse med Chamuakthong S. Yuphinda muay thai leiren. På den annen side, har han å prute hans vekt til hans par bokser for 3 pund for å kjempe i SuekOneMitchai og SuekPhetwisate på denne 8 August 2013. Tvert imot, nå tillatt SiaRiam Phetbunchu å kjempe i 132/135pounds; Chamuakthong har nå sin ferske form etter å ha vært vinnerne i 5-6 kamper uten å miste for alle. Dermed, hvis Phetbunchu kan vinne hans par bokser fra mange muay thai leire fra Thailand, han kunne ha sin nye sjanse til å kjempe med større boksere i fremtiden.”

“Chun” sjekk presist.

Promotoren Chun Kertphet eller eieren av SuekKertphet i superfight som kringkastes på denne fredag 2 August 2013 åpenbart for journalister av Muai Siam om sitt arbeid at “Jeg har konsultert til et samarbeid allerede. Dermed, jeg er sikker på at Onechalong Sitsornong muay thai treningsleir vil kjempe Erstatt av Yokphet av vender med Kusakornnoi uten forhandlinger hans vekt til hans par bokseren sikkert. For resten, denne par bokser er den nye som aldri kjempe witheach andre før.”

Videre åpenbart promoter Chun Kertphet for journalister av Muai Siam i tillegg at “selv om jeg vil la Onechalong for å bekjempe erstatte av Kusakornnoi, jeg har sjekket ratifisere av Thai boksing fans av Thailand allerede og funnet at de er begunstiget av denne par bokseren mye fordi de er fra god muay thai leire.

Da spillet av denne kampen vil være spennende med lignende talentene til begge av dem og god opplæring av dem også. Imidlertid Onechalong kan ha tid til å trene seg mindre enn Kusakornnoi, og han hadde tapt til Yokphet for to ganger ganger. På den annen side, han kan være glad for ikke å kjempe med Yokphet og jeg er fremdeles sikkert om ham som kanskje har hans evne til å kjempe med Kusakornnoi helt i 114 pounds.”

Leave a Reply