«Chun» støtter for “Yodsusan” å bli mester paret en.

Nylig, Chun Kertphet er fantastisk i form av Yodsusan S. Choknittaya eller den elskede bokseren i Kamnanwut Krabee, som har bare viste frisk skjemaet 5 runder. Dessuten denne bokser har vunnet Lomhuan Sitlomnao to ganger Times og siste vant bare kneeing opp Chatchai Sitphanon også. I tillegg er Chun klar til å støtte dette bokser være en god fremtid idet likt idet senior de.

 

Yodsusan S. Choknittaya har i det siste, bare viste imponerende skjemaet til Muay Thai fans for å bli en mester i fremtiden ikke så lett. Betydelig, når han har vunnet Lomhuan Sitlomnao for to ganger, har han kjempet med styrke en eller Chatchai Sitphanon Yodsusan til å vinne ham lykkes ved kneeing opp. Tilsvarende er hans boksing stil samme måte med Yod Muai San Pharanchai ved å forbedre prestasjonen. Derfor har han de høye prosenter å bli en mester i boksing sirkelen.

 

Promotoren Chun Kertphet har beundret Yodsusan som har han viste den gode formen til Lomhuan og Chatchai. I neste kamp i samarbeid og han skal finne egnet paret én for ham å kjempe videre i 125-127 pounds. I tillegg kan Yodsuan kjempe med alle god form, god høyde, god kneet og andre. Men skulle han være flittig å kjempe i den eneste måten å bli en master å lage gode navn.

Leave a Reply