Bare be om ham. “Wichit” har gjort for favør.

Sorchor Wichit Padraew har bested hensyn til hver arrangøren å informere om lister over alle boksere i boksing leir ham bare uansett steder, ganger, datoer, par boksere og vekter. , han vil føre dem til å kjempe umiddelbart. I tillegg ønsker han å ha flere i Muai Dee Withee Thai program for å kjempe. Venstre som ikke har blitt informert ham har imidlertid ikke sjansen til å kjempe. Videre kan alle informert bokserne slåss med de passer sikkert uten å være bekymret ved å kontakte ham direkte.

 

Sorchor Wichit sa at nylig han har NBT kringkasting program eller Muai Dee Withee Thai å ta vare , det burde ha flere par seg å kjempe dette programmet. I tillegg har programmet hans boksing aldri basert noen, tid til å slåss med noen kan være sin beslutning. Derfor ære alle gangene han alltid ber til noen om å la hans boksere å kjempe med ham først med å gi ære, alle bør gi til ham også.

Leave a Reply