Muay Thai trening-mer enn en kamp sport

Muay Thai (Thai boksing) anses å være en av de eldste kampsport ferdighetene. Det er også kjent som “Åtte lemmer ferdigheter” fordi foruten med bena og hendene du kan også bruke knær og albuene. Dette er en av grunnene til at denne sporten er populære i Thailand og hele verden. Det er verdt å nevne at på grunn av høy risiko for skader grunn til bruk av albuer og knær, Muay Thai anses å være en av de tøffeste kampsport.
Denne typen er mer enn vanlige spill i Thailand. Thai folk utføre spesielle ritualer før de begynner. Før kampen starter, får jagerfly på sine knær og byttedyr, nevne deres lærer. Etter som de utfører en langsom dans, øke spenningen og kampen kan begynne.
På grunn av kontinuerlig konflikter blant Sørøst-Asia i siste, thailendere måtte utvikle noen slåss ferdigheter og det er hvordan Muay Thai dukket. Opplæringen forarbeide er lett og alt folk trengte er regelmessig mosjon. Det er enkelte historiske kilder nevner Thaiboksing 1500-tallet. Interessante er at den første registrerte kampen var mellom thailandske kongen Naresuan og burmesisk kongen for å unngå tap på feltet. Naresuan vant kampen og burmesisk warriors venstre.
I dag er Muay Thai ikke en kampferdigheter det er sport og litt mer. Siden begynnelsen av 1900-tallet folk kan se kamper Muay Thai hver dag som Suwit muay thai stadion. Det er spesialisert arenaer der jagerfly er opplæring og forbereder sine kamper og Muay Thai er en av de mest populære idrettene i Thailand. Folk som deltar i disse kampene må trenes godt og må kunne vare lenge i ringen. For eksempel i motsetning til andre tradisjonelle kampsport, det er tillatt å kjempe med knærne og albuer mens motstanderne er i clinch posisjon.
Foruten å være en profesjonell kamp sport blir Muay Thais en del av mange rekreasjonsbruken programmer både i Thailand og hele verden. Dette kommer som følge av effektiviteten Muay Thai har når det gjelder å forbedre selvtillit, redusere stress, hjelpe miste vekt (på grunn av lang og aktiv treninger). Thai boksing kan utøves av både menn og kvinner.
Disse tingene gjør Muay Thai mer enn en enkel kamp sport.

Leave a Reply