PRI fra Thailand bekrefte og klar til å støtte Wansongchai muay thai krig alt

PRI Panyalak, muay thai stadion leder av Radchadamneon sitte i hodet av tabellen sa han var ingenting; dele plikt, og alle har sin plikt. Men når de må samarbeide, jeg veilederne klar til å samarbeide med Wansongchai krig og Songchai, Mr.Song. Ikke bekymre deg noe fordi han vet han har mange muay thai treningsleire å kjempe, og alle er trening.

Wansongchai kan angi et program men det avhenger av egnethet

PRI Panyalak, en stadium manager sa med en reporter som ber om programmet i dette kvartalet har en plass til Wansongchai eller ikke. PRI Panyalak sa at han vil ha en tid for tror eller rådføre seg med Chalermpong Cheawsakul, styret leder av muay thai stadion. Wansongchai kan ha et program fordi de har en kamp liste men han trenger å se og rådføre seg med Chalermpong Cheawsakul før han forlater av bilen.

Mai avslører tilbringe tre dager for klare muay thai problemet med mange muay thai leire.

Sommai Sakulmetta er en lim-mann. Han åpne sitt sinn med en reporter at han tilbringe tre dager for klare problemet med å diskutere alle detaljene alle. Så, han Avtale Songchai å møte en stadium manager i Thailand i dag for å fullføre problemet og Songchai vil komme tilbake til å utforme programmet snart. Radchadamneon muay thai stadion vil ha en stor program og Thai boksing fans vil se kamp kile fortiden. Han forventet ikke noe mer enn utvikling i muay thai fans. Selvfølgelig, vil han gjøre alt for boksing sirkel. Han bestemmer seg for å hjelpe i denne tiden fordi han tror han kan gjøre så han påta seg å fjerne problemet uten forventer noe i retur. Tro at muay thai fans ville være fornøyd med det faktum at de to er fjernet tvil etter en lang tid.

Leave a Reply