Noen grunner til hvorfor du bør tilbringe ferien i en Muay Thai leir

Har du noen gang undret hvis noen av scenene som du ser på actionfilmer er virkelig mulig? For eksempel bringer en mann ned sine motstandere med en streik eller kvinner kjempende uten problemer. Tror du at det er en sport som kan hjelpe deg bli så kraftig? Svaret er ja. Selvfølgelig, snakker vi om Muay Thai eller Thaiboksing-den nasjonale idretten i Thailand. Dette er en sport som kan hjelpe en person uansett deres nåværende kondisjon til. I tilfelle du lurer på hvordan du føler alle fordelene med denne type trening vi foreslår at du tilbringe ferien i en Muay Thai leir!
Dette kan høres litt ekstrem til noen som ikke har praktisert noen sport i måneder, men vi vil forklare hvorfor dette er det beste alternativet. Først av alt, er det nei bedre og mer effektiv måte å lære Muay Thai enn å bli en Muay Thai leiren. Siden finnes disse leirene hovedsakelig i Thailand må du gå dit for å føle det virkelige potensialet av Muay Thai trening. Siden er Thailand et land med mange attraktive turist steder det logiske valget er å bruke din ferie eller ferie i Thailand. Muay Thai leirene kan bli funnet over hele Thailand, men hvis du er på ferie bør du delta i noen av leirene på øyene (som Phuket Island for eksempel). Disse stedene har alt du trenger. De fleste av leire har opplevd profesjonelle lærere/trenere og leirene har alt nødvendig utstyr og andre elementer som kan garantere vellykket Muay Thai trening. Treningsøkter vanligvis varer i ca 2 timer og de finner sted to ganger om dagen. Så kan resten av tiden du nyte strendene og naturlige og historiske attraksjoner i Thailand.
Før du reiser til Thailand er det bra å lære noen grunnleggende fraser Thai og lære mer om Muay Thais historie. Folk der er utrolig vennlige og de vil være enda mer nyttig hvis du viser at du verdsette kulturen deres.

Leave a Reply