“Khwan” vil komme tilbake å kjempe på PPTV kanal.

Nå har Khwan S. Plernchit eller tidligere av utmerket skjemaet annonsert for å gå tilbake på boksing sirkelen igjen for å ha storheten av kampene. Deretter i neste kamp vil han være en master å kjempe Suek Rachadamnern Superfight PPTV kanal med Kongnapha Srimongkol. Dessuten vil dette programmet kringkastes søndag 31 juli i 2016 Rachadamnern boksing stadion. Tilsvarende vil han kjempe i 131 pounds.

 

I det siste Khwan S. Plernchit hadde vært fanget øynene fra Muay Thai fans med å ha flere programmer til å kjempe kontinuerlig. Men etter at han hadde vært borte fra Bangkok i flere år. vil han komme tilbake å vise skjemaet godt igjen ved å være master paret å kjempe Suek Rachadamnern Superfight PPTV kanal i neste kamp.

 

I tillegg Khun Sumate Siasattabongkot eller Mit Nakorn er kjempefornøyd stor ytelse Khwan inkludert hans lykke å ha flere programmer til å kjempe kontinuerlig i fremtiden kamper med sin utsatt av bedre form og bedre oppmuntring. , er det sikkert at han kan komme tilbake til å vise skjemaet imponerende Muay Thai fans igjen, spesielt hvis han har fått god oppmuntring fra alle.

Leave a Reply