“Oungbak” vil bli med på nye kampen med “Kaewkangwarn”.

er Suek sant For deg bare i den ene delen av programmet boksing. , et samarbeid med dette programmet vil ha gode tider å jobbe denne fredag 5 August, 2016 internasjonale Rangsit boksing stadion kringkastes kanal 24 siden 18.00 * Dessuten vil det være mange bokserne slutte dette boksing sirkelen. Videre vil det være de første par. nemlig Kaewkangwarn Plewwayo kjemper med Oungbak Sitsarawatsia. I tillegg er Oungbak varmt skjemaet i denne alderen.

 

Derfor sa Oungbak at i denne tiden han er virkelig glad for å kjempe på dette nye programmet, så han vil betale sin god oppmerksomhet ikke å gjøre skuffelse til Muay Thai fans sikkert.

 

Videre, denne gangen blir mester tidspunktet for ham å forstå beltet mester som er god mulighet for ham mye. Oungbak har praktisert seg utmerket, han kan bli for å være vinneren dette spillet sikkert om han sin andre ytelse enn hans par en.

Leave a Reply