“Phunluang” eller varme skjemaet vil kjempe med “bank”.

Phonluang Sitbunmee er klar å bevise ytelsen med Superbank av Rattanabundit university som master av Suek millionær av Phetwittaya skal kringkastes denne 3 August, 2016 Rachadamnern boksing stadion. Dessuten, med sin ferske skjemaet og god kropp tilstand, han har vunnet hans par for 6 kamper kontinuerlig. Det bør imidlertid se sjansen og sist siste runde å bli truffet.

 

For master blant Suek Phetwittaya sendt på denne 3 August, 2016 på Rachadamnern boksing stadion, har nå selskapet Wittaya Phetsemeun laget listen over Phonluang Sitbunmee å kjempe med Superbank av Rattanabundit universitet med hans komme tilbake for å bekjempe Muai Thai igjen. den annen side, han har forsvunnet fra kampene i nesten 2 år, denne kampen han er glad for å kjempe med stor bokseren superbank igjen. Dessuten, har han tilstanden hans perfekt kropp med sin ferske form å vinne par for 6 kamper kontinuerlig også.

 

Hva mer for dette programmet, vil det være andre; nemlig, fører en eller Superbank av Rattanabundit universitetet slåss med Phonluang Sitbunmee, andre eller Yokwittaya Phetsemeun kjemper med ekstra S. Sirilak, Morakot Khomsaimai kjemper med Yadfah Rairline, Suriyanlek Orbortor Kamphee kjemper med Kan K. Kamphanat, Yodwittaya S. Sirilak kjemper med Nuengphayak Ph. Lakbun, Anuwat Natkinphlala kjemper med Khanongsuek K. Kamphanat og Denkrengkrai Singmarwin kjemper med Cherry Duangchaiphor.

Leave a Reply