Finn den nye løsningen hevn av “Ball”.

har Montai Sakmethee eller stor trener Teedet 99 boksing Camp sett svakhet av Superball Teemuenglei, den finner løsningen å forbedre prestasjonen å bli mester. Dessuten er Teedet planlegger å gi et store mengder penger for ham også hvis han kan vinne Superlek denne kampen.

 

Videre har Superball Teemuenglei holdt seg å øve Teedet 99 av Sia Tee Teedet etter å ha vunnet Jamesak Sakburiram og Chomphichit Sitsavebuntham. , i neste kamp vil han hevn med Superlek av Rattanabundit university som master Suek Chuchareon Muai Thai og Suek Millionnaire Savebuntham. Videre, denne kampen vil kringkaste denne onsdag 27 juli, 2016 Rachadamnern boksing stadion støttes av Sia Mor Chuchareon Raweearamwong. Men har i den tidligere Superball blitt slått tredje, men i denne runden Montai Sakmeethee eller stor trener Teedet 99 er virkelig sikkerat det ikke kan være samme måte. Hva mer, vil det være endring hvis han har studert fra tapen den siste kampen for planlegging som den nye måten.

 

Montai har gitt nyhetene at for kampen at Superball ble slått av Superlek, på den tiden han fortsatt ikke tilhører medlemmet av Sia Tee boksing leir. Videre med sin tapte var det fordi han hadde gått tilbake hardt uten å strekke musklene å bli truffet direkte. Dessuten har Superlek sine ulike strategier for å kjempe med sin store av kroppen også. Deretter til denne kampen Superball ønsker å hevn med hans gode oppmerksomhet og adlyde.

Leave a Reply